Är avfall med Kyalin hälsosam kost för alla?

Vi har ett urval av fler och fler dieter för att bli av kroppsvikten så mycket som möjligt på kortast möjliga tid. Antalet proteinrik kost räknas inte längre. Den Kyalin kosten spelar en viktig roll. Och även erkänna detta proteinrik kost i vetenskapliga kretsar mot mer än förespråkar, men Kyalin denna diet blir alltmer populärt med oss. Vad gör Kyalin så intressant och det är alla lika hälsosamt?

Proteinbyggstenar i kroppen

Du kan hitta proteiner eller proteiner, särskilt i alla rött kött, kyckling, fisk, ägg och vissa mejeriprodukter, i livsmedelsprodukter baserade på soja, brunt ris, bönor, korn, nötter och fullkornsprodukter i alla. Proteiner består främst av aminosyror, byggstenar i kroppen, att dessa proteiner är nödvändig för produktionen av hormoner och enzymer. Den senare ger för uppbyggnaden av muskelvävnad. I en sund diet din kropp får tillräckligt med protein från den mat du arbetar inuti dagligen. Vid en alltför fet och hög kalori mat om du regelbundet spelar sport, är trött eller om du återhämtar sig från en sjukdom eller operation, du vanligtvis läger med en proteinbrist. Ett protein diet fortsätter att ge den nödvändiga bygga upp din muskelmassa. Detta står i kontrast med en kalssiek diet, som du förlorar muskelmassa på grund av brist av protein och en mycket lägre ämnesomsättning.

Ständigt bränna fett

Din kropp kommer främst att bränna kolhydrater för att kunna uppfylla sina egna energibehov. Puurt kroppen tillräckligt med energi från den, så kommer det att finnas tillgängliga för att bränna fett. Ett protein diet kroppen tar minimala kolhydrater. Du kommer därför ständigt bränna fett för att ge tillräckligt med energi.

Ju fler proteiner, desto mindre fett

Vill du gå ner i vikt med en klassisk kost, så ska du äta mindre. När ett protein kost är förhållandet av kolhydrater, fetter och proteiner är oförändrad, att endast de kvantiteter skruvas tillbaka. Därmed uppnås en jämvikt där registreras mer protein och mindre fett och kolhydrater. Ett protein diet du inte äter balanserad. Därför din kropp går efter högst tre dagar i ketos, varvid varje eliminera hunger. Ketos orsakas av övergången till enbart fettförbränningen av brist på koolhydraten.Omdat din hunger är avstängd helt måste du strikt följa reglerna i Kyalin dieten. Ta din rätt kolhydrater, då kroppen behöver återigen tre dagar för att gå in i ketos.

Steg för steg

Med Kyalin diet når du steg din mest idealiska kroppsvikt. Under den inledande viktminskning fas du följer en diet av grönsaker och proteindelar, som du kan köpa på Kyalin. En proteinrik kost med en balanserad sammansättning är nödvändig för att framgångsrikt genomföra din kost. I den andra eller reïntroductiefase får du alla typer av mat grupper på din tallrik. Kolhydrater och grönsaker återtas. Proteinrik mat systematiskt fasas ut, och i det sista steget får du lära dig att hålla sig till nya matvanor.

Åtgärder bör undvika yoyo effekt

Noggrann övervakning av denna plan är viktigt att undvika den välkända jojo effekt. Den Kyalin dieten bedriver så småningom en komplett fettförbränning. För att åstadkomma detta, du äter så lite som möjligt av socker och proteiner, och så mycket som möjligt, så att du muskelmassa förblir intakt. Under din Kyalin diet gör att du säkert inte ensam. Du kan alltid lita på din tränare. Som din kost fortskrider, minskar antalet konsultationer. Den som följer kyalin matchen aldrig kommer att gå hungrig. De måltidsersättningar som du använde i den första fasen kost, vilket gör Kyakin en mycket enkel diet. Under denna första fas, denna bantningskur kostar i genomsnitt kostar cirka € 350. Då kostnaderna falla kraftigt.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha