Quintas Madeira: vistas autentiska bland blommorna

Alef Gunnarsson April 24, 2016 Underhållning 11 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
I Madeira, ett stort antal gamla hus omvandlas till intima hotell: Quintas. En annan fördel är att belägen flesta av dessa pärlor är bland hisnande trädgårdar. Madeira har inte för inte smeknamnet "ön av blommor".

Madeira en plats för stillhet

Du skulle inte säga, men till skillnad från resten av Portugal, är det en sällsynthet att temperaturerna i Madeira gå bra. Temperaturen varierar mellan 15 och 23 grader Celsius. Madeira ligger i Atlanten. Denna ca 1000 kilometer söder än Portugal och mer än 650 kilometer väster om Afrika lik. Ön innehåller en hel del av naturlig skönhet och är i
lycklig ägare av berg. Därför är denna destination är mycket populär bland naturälskare och vandrare. Du kommer i allmänhet att hitta denna blygsamma antal turister. Du kommer att besöka Madeira Om du letar efter lugn och naturlig skönhet. Ett annat namn för Madeira ön blommor. På grund av det milda klimatet denna ö i synnerhet på sommaren ofta besöks av portugisiska som fly värmen i portugisiska hjärtat.

Den Quintas

Den Quinta är boningar i den gamla eliten. Idag är dessa gamla herrgårdar omvandlas till intima hotell, med ett begränsat antal rum. A Quinta är en idealisk plats att börja dina promenader runt ön. Den Quintas, rester av rika markägare ofta kännetecknas av de vackra trädgårdarna som omger hotellen.

Quinta do Monte

Quinta do Monte ligger i det förflutna, vice riksbankschef. Denna villa, som ligger i den autentiska Monte, omgiven av stora trädgårdar. Du har en vacker utsikt över Funchal, huvudstaden, havet och omgivande trädgårdar. Dessutom har du möjlighet att stiga med linbana till centrum av Funchal. Utgångspunkten för linbanan är bara några minuters promenad.

Quinta da Bela Vista

Detta 5-stjärniga hotell öppnades omkring 1990. Det ligger ca 1,5 kilometer från centrum av Funchal. Detta hotell är "i familjen" kvar. Quinta daterar från omkring 1845. Det är smakfullt inredda med många bitar av antika möbler från familjen samlingen. Quinta da Bela Vista är omgiven av över 2,5 hektar av härliga trädgårdar med exotiska och mindre exotiska arter från hela världen.

Casa Velha do Palheiro

Förr i tiden, detta hotell var hemvist för den lokala hertigen. Det är nästa schittende Palheiro botaniska trädgårdar och Palheiro golfklubb. Mer än två decennier sedan har redan gjort en start med de trädgårdar som är 500 meter över havet. Detta är en av de mest berömda botaniska trädgårdar. Det stora antalet olika typer av subtropiska problem och exceptionellt läge i trädgården är ett nöje att vara här. Om du inte är överväldigad av alla dessa subtropiska blommor skönhet: omfattande rosenträdgård är också världsberömd. Du kan nå Funchal av van från hotellet. Det går två gånger dagligen från hjärtat av Funchal. Du kan om du vill utforska omgivningarna lite mer på egen hand, naturligtvis, hyra en bil.

Quinta do Estreito

Detta hotell erbjuder fantastisk utsikt över byn: Estreito de Camara de Lobos, havet och vissa öar. Hotellet ligger över 400 meter över havet. Om du vill kan du här ditt hjärtas promenader, det finns många promenader längs den berömda levadan.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha