Publiken Avsättning för handlarna

Eber Åhlund December 27, 2015 Miscellanea 8 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Det verkar så lätt, en företagsidentitet är tänkt, en butik på nätet är konfigurerad och butiken går online. Oavsett Förutsättningarna frågor som är inblandade i skapandet av en butik på nätet är inriktad och organisation när det gäller att rikta en utmaning inom en butik. Produkterna och utseendet på webbplatsen ska passa med målgruppen. Vid början av varje företag är fastställandet av en målgrupp är viktigt. Ändå denna intensiva och viktigt steg ofta slagen eller få dem mindre uppmärksamhet än, säg, utformningen av butiken och positioneringen av produkterna.
Publik Bedömning fokuserar på de specifika behoven hos potentiella kunder i butiken. Du frågar dig själv härmed frågan, som jag bygga min butik på nätet? Vilka är mina kunder och var att hålla dessa kunder? Webbplatsen anpassar sig till publiken. Visuellt bör justera nätbutik till publiken. En ung generation som är helt hemma med alla nya medier inte dra nytta av en platt plats, och vice versa om din målgrupp är äldre som gör en webbplats med många "hip" funktionalitet det bara onödigt komplicerat.
Till skillnad från en riktig butik riktar en köpman uppfattas som svårt. Den största skillnaden är i tändningslåset. Var du än är i en riktig butik ser kunderna och därför så lätt en bild får från publiken och pratar med kunder du gör detta online är inte alls eller i mindre utsträckning, och denna form bör du tydligt definiera målgruppen innan för att bygga butiken.

Publiken Avsättning för handlarna

Utseendet på webbplatsen säger så mycket om vädjan till publiken. Ändå är det i praktiken ofta att handlaren inte passar tillräckligt i målet eftersom inriktning var otillräcklig. Performing inriktning är inte alltid lätt. Olika metoder kan bidra till att definiera målgruppen och behoven hos denna målgrupp:
Mission & Vision
Fastställande mål är en vidareutveckling av ditt uppdrag och vision. Först måste du bestämma ditt uppdrag och vision genom att skriva en affärsplan. Om mission och vision av butiken minns tydligt vilken publik den här kostymen här och göra ytterligare forskning.
Benchmarking
Kolla in konkurrensen. Att lära från utsidan är alltid höja värdet på inriktningen. Forskning om hur konkurrenskraftiga företag har byggt sin butik och vad som ser ut och känns som de utfärdar. Detta passar med den målgrupp du har i åtanke, eller inte?
Göra val
Initialt den som vill köpa produkten skulle välkomna. Men våga välja någon gång till en målgrupp. Att välja en målgrupp leder besökarna kommer att falla av. Fördelen är att besökare som bor kvar i målgruppen lättare och kommer att känna behandlas bättre och mer kommer att köpa. Bilden är korrekta.
Tecken
Vad betyder det ideala kund ut? Skapa ijkpersonages hjälper till att visualisera målet. Vem är kund här och bildar en fullständig bild, vad kunden i det dagliga livet, hur gammal är den idealiska kunden och vad konsumtionsmönster. Vad gör kunden gillar att köpa från online butik och inte en konkurrerande butik. Resultatet kan användas för att höja synligheten och unika säljargument.
Marknadsundersökning
Slutligen utredningen, eventuellt köra en undersökning för att fråga folk omkring dig som publik de förväntar sig och se till att anslutningen till denna webbplats.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha