PSAS: ständigt sexuellt upphetsad

Sexuell upphetsning är ofta inte något som människor är att känna sig men att de upplevs som lustfyllt. Annars är det som en kropp genom att be om tillfredsställelse hela dagen. Villkoret PSAS eller: Ihållande Sexuell upphetsning sydrome har den effekten. Den sällsynta villkor säkerställer att kvinnor i staten hela dagen vara sexuell upphetsning och orgasm bör gå till orgasm.

Endast kvinnor

PSAS är inte vanligt, men bara i kvinnor. I Nederländerna, med 20 kvinnor diagnosen lider av detta tillstånd. Förmodligen den där också, men sjukdomen ligger mycket mer fortfarande en stor tabu. Vad exakt är orsakerna till PSAS är delvis känd, men det finns fortfarande mycket forskning. Stort inflytande på PSAS är fyra faktorer som har utsetts hittills:
1. Läkemedel
Forskare har visat att det finns ett samband mellan utsättande av vissa antidepressiva medel och uppkomsten av det tillstånd där kvinnor ibland 100 orgasmer behöver på en dag för att ge fortsatt spänning i huvudet. De så kallade SSRI antidepressiva som inkluderar Prozac och Zoloft är föremål skulle orsaka sjukdomen när resurserna stoppas. Det är känt att många användare av antidepressiva medel, när de sväljer medicinen har mycket mindre behov av sex. Dessutom för det mesta också mycket svårare att få orgasm. Men några av de kvinnor som slutar att ta antidepressiva läkemedel har att göra med ett slags catch-up. Kroppen verkar vilja få den spänning som under den tiden saknades och detta återspeglas i den konstanta efterfrågan på sexuell tillfredsställelse.
2. Spridning av könsorgan
Under sexuell upphetsning, mycket blod skickas till bäckenområdet. Om spänningen är nöjd när blodet leds bort till andra regioner. Hos kvinnor med PSAS Men detta verkar inte hända. Således underlivet förblir i ett konstant tillstånd av upphetsning.
3. Störningar av neurosensorer
Om information från kroppen felaktigt överförs till hjärnan vi talar om en neuro störning. När Ihållande sexuell upphetsning syndrom tycks vara fallet. Hjärnan får i detta fall ständigt höra att könsorganen är i ett tillstånd av spänning, medan hon faktiskt inte alls.
4. Hormoner
Vissa kvinnor verkar vara känsliga för vissa hormoner. Om de kan vara en hög progesteron nivåer i blodet är att de lider av PSAS. Verkar också ha prolaktin och oxytocin inflytande. Prolaktin släpps efter en sexuell topp och ger vila och under en period där det inte är möjligt att ha en orgasm igen. Om ingen prolaktin skapas eller för lite, då kroppen skulle ständigt längta nästa höjdpunkt. För lite eller ingen oxytocin skulle vara det organ som avslappning inte kan hitta och stå i ständig omrörning.

Ingen sexuell upphetsning, men en störning av hur könsorganen

Kvinnor med PSAS känner bara spontan orgasm. I andra fall, de själva eller tillsammans med sin partner kontinuerligt se till att detta sker, eftersom deras könsorgan ständigt skriker efter tillfredsställelse. För övrigt har tillstånd att göra någonting med sexuell upphetsning i den meningen att det kallas upp av bilder, känslor eller andra frågor. I själva verket, könsorganen leva sina egna liv, som inte matas av vad gör kvinnan i fråga, känner eller vill ha. Processen verkar nästan bortom henne att gå.

Många orgasmer om dagen, isolering och inte längre funktions

För kvinnor som deltar, är villkoret annars hemskt. Några måste ha hundratals orgasmer en dag bara för att bli av med den fruktansvärda känslan och erbjuder även då ingen tröst. Dessutom är det nästan omöjligt att fungera normalt i detta tillstånd i arbete eller familj. Andra har också funnit att just ansvarsfrihet har en ny våg av spänning som följd. Därför kan vissa kvinnor sluta ha sex helt och hållet, medan spänningen 24 timmar om dygnet. Många kvinnor blir isolerade av villkoret.

PSAS är faktiskt Restless Genital syndrom

Neuropsykiater Dr. Marcel Waldinger arbetar på kliniken Neuro-sexologi från Haga sjukhus i Haag och docent Sexuell Psychopharmacology vid universitetet i Utrecht, har gjort en hel del forskning om sjukdomen. Han publicerade utgången av 2008 resultatet av en undersökning av sjukdomen. Dessutom var det anledning att ändra namnet på sjukdomen. Hans resultat var anledningen till namnet ändrades från PSAS till Restless Genital syndrom. Dr Waldinger behandlar och rådslag kvinnor med detta tillstånd. Förresten, finns det fortfarande inget botemedel för sjukdomen hittades. Kvinnor har nu i många fall lugnande läkemedel som alla känslor härdat, men en verklig lösning är det inte. Emellertid är det som ges i fallet med hormonterapi, hormonell störning som ibland är framgångsrik.

Special på gynekologiska sjukdomar

Den särskilda på gynekologiska sjukdomar är mycket mer om detta ämne. Användningen av tamponger, konsekvenserna av en tunga perioder, saknade ett bröst efter bröstcancer, eller att få äggstockscancer. Det är alla att läsa: Gynekologiska sjukdomar
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha