Prune barrträd

När ska man beskära barrträd? Hur gör du beskär barrträd? Det är frågor som många människor med rätta säga. En barrträd beskärning mödosamt arbete, så vänligen meddela i förväg väl.

Artikel layout

  • Varför beskära barrträd?
  • När beskärning barrträd?
  • Hur beskära barrträd?

Varför beskära barrträd?

Det finns två grupper nämligen schubconiferen barrträd och tallar. De schubconiferen används vanligen i en häck, eftersom dessa barrträd är lämpliga för framställning av en vertikal tillväxtprocess, och kan därför skapas en tät häck. För att skapa en sådan vertikal tillväxtprocess på uppdrag av en trevlig kompakt häck beskärning är av stor betydelse. Conifer variant kan vara mindre lämplig för en säkring, men det är verkligen lämpar sig för t ex ett stenparti. Eftersom dessa barrträd mycket väl frodas i ett klimat de växer snabbt och de bör ibland beskäras för att leda tillväxten något i rätt riktning.

När beskärning barrträd?

Om du vill behålla din barrträd häck städa bör du beskära det minst två gånger per år. Det är klokt att beskära ett barrträd säkring i slutet av maj eller början av juni. Se till att jobbet är gjort för den längsta dagen har kommit annars skadar barrträd säkring i sin tillväxt. Då är det klokt att beskära tillbaka barrträd häck i augusti för att förbereda sig för den annalkande vintern. Det är efter september inte mer lämpligt att beskära även som en liten canopy för lite skydd mot frost. En enda barrträd bör beskäras i maj och september. De Pinus arter behöver inte beskäras förrän i september.

Hur beskära barrträd?

Om du planerar att beskära innan du går till mödosamt arbete du barrträd häck, eftersom tillväxten av barrträd inte ska bli förvirrad. Det formulär som du måste komma till stånd i en mer eller mindre naturliga sätt ögon. Om en säkring har schubconiferen är klokt att de gröna skotten i stort sett lämna eftersom schubconiferen princip inte köras på gammalt trä. Det rekommenderas att inte mer än att skära bort 10 centimeter de unga skotten. Alltså de behåller sin ungdom och vitalitet som är bra för kompakthet din barrträd häck. Använd när du klipper en elektrisk häcksax eller en manuell skarp häcksax. Observera att skär barrträd vid något tillfälle. Detta säkerställer en proportionell tillväxt och tillräcklig solljus absorption. Såsom nämnts ovan, beskärning av en nål barrträds något annat än en schubconifeer anledning. Den barrträd nålen genom beskärning ordentligt hämmas, och formad som ett maritimt klimat ger de rätta förutsättningarna för nålen barrträd att växa explosionsartat i storlek och höjd. För sent för trimma nålen barr är gröna. Med denna typ av barrträd kan också använda en mer sofistikerad metod för beskärning, nämligen utbrott av ljus. I maj är de unga skotten som ljus på grenarna. Avsikten är att de snabbväxande barrträd på övre och de mest mogna ljus bryter ner för en korrekt bildandet av barrträd. Tillväxt längd stannar på detta sätt och av bladverket kommer att förbli kompakt.
Vänligen notera! Var försiktig när beskärning barrträd och använda bra material. Manuellt arbete med en mycket skarp häcksax föredrages. Om du kommer med en elektrisk häcksax, se till att du inte beskära tillbaka grenar för mycket på en gång. Titta vidare är alltid bra att kolla vädret, eftersom beskärning med frost är mycket dåligt för tillväxten av barrträd.
(0)
(0)

Kommentarer - 2

Vi har ett stort barrträd stå i trädgården men vill att han kommer att "expandera" katrinplommon. Vilken typ av elektrisk häcksax kan vi på bästa sätt utnyttja som kommer att hantera grenarna?

Bizonder intresserade artikel jag har fått helt ny förståelse om beskärning barrträd, var mitt sätt att beskärning inte helt korrekt.

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha