Promiscuity bland schimpanser

Ju öppnare samhälle schimpanser är mer resursstarka, mer avslappnad och tolerant än den hos babianer. I motsats till samhället av babianer presenterade schimpanser genom frihet från sexuella svartsjuka och promiskuitet.

Inga stereotypa roller

Livslängden för schimpansen är mer komplicerad än den hos babianer eftersom rollerna inte är så stereotypa i schimpanssamhället och det finns större möjligheter för individuella uttryck. Schimpanser var inte stridslysten eller trassel som tillsammans som babianer eftersom de lever i skogen och är i allmänhet lite hotas av mark rovdjur. Dessutom är det inte nödvändigt att veta att schimpanser samma grad av könsdimorfism som babianer. Dimorphism innebär att hannarna är tydligt skiljer sig från kvinnor.

Dragen av schimpansen samhället

Även schimpanser har också en hierarki, som inte är strikt genomförs. Schimpansen gemenskap är:
 • mer öppen;
 • påhittig;
 • mer avslappnad;
 • mer tolerant;
 • fri från sexuella svartsjuka;
 • kännetecknad av promiscuity.

Fertil hona

När en kvinna är fertil och vill par, kommer alla berörda män i trupp gå stå i kö och vänta på sin tur älskvärd. Vilket i sin tur kommer att komma snart nog, eftersom den sexuella akten i sig tar bara några sekunder att fylla i och görs ganska lättvindigt. Ibland, även i konsumtionen av en banan, och även om det är nyfikna unga djur klättra på hanen som har varit engagerad och dra i det.

Början av medvetenhet om andras

När ett djur med:
 • intelligens en schimpans,
 • en större variation av reaktioner än vad som är möjligt i babianer;
 • en motsvarande potential för förbindelserna mellan individer,
ibland verkar vara en början på en dag medveten om andra.

På apparaten själv

Förmodligen satte sina schimpanser för 99% ensam. Ändå de ofta är tillräckligt för att fastna, att de:
 • generöst delar av livsmedel;
 • ge intryck av att de på något sätt svara mot de behov som deras kamrater.
Till exempel kan en dominant hane som har straffats eller skrämd ett annat djur, sticka ut sin tass och röra vid honom, som om han åter vill sätta på användarvänlighet.

Familjeband

Familjeband är oftast mycket nära och långlivade. Anledningen är att schimpanser är mycket långsamt mogna. En ung är nära knuten till sin mor och ofta i sällskap med några äldre bröder eller systrar. Det är frestande att upptäcka i början av denna gossamer beteckningar familj, kärlek, välgörenhet och andra kvaliteter som lär människor har sett som enbart människa. Men det är farligt att dra förhastade slutsatser. Allt som kan sägas är att någon gång ett djur mer och mer öppen terräng började leva. Som ett resultat har det tvingats på ett annat sätt att leva för att kunna fortsätta att existera.

Familj utan en far

Till skillnad från det mänskliga samhället schimpans samhället har ingen far. Eftersom det finns en ganska trevlig samlag regel kan faderskap inte fastställas. Fäder är i schimpans samfundet inte nödvändigt. Det finns tillräckligt med mat i skogen, så det finns inget behov av en faders försörjare. Dessutom finns det nästan inga rovdjur som hotar schimpanser och det finns nästan inget behov av en faders beskyddare.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha