Problem eller störning: Behandling missbruk I

Celius Ohly Januari 28, 2016 Hälsa 19 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Behandlingen av missbruksrelaterade problem beror på vilken typ av instrument, de särskilda problem som det orsakar, fasen för missbruk, din insikt och motivation, och din omgivning förändringsarbete kommer att stödja eller snarare bo kommer att frestas beroende.

Varför ska man behandla?

Innan någon behandling men ända har en chans att lyckas, måste du inse att du har ett allvarligt problem med missbruk och motiverade att förändra ditt beteende och att sluta använda alkohol eller droger. Ofta den sista personen som ser problemet och han kommer att behandla andra bara vill överväga efter honom i de mest otvetydiga ordalag har mött hans förnekande beteende.
Tyvärr, vårt samhälle sätter också huvudet i sanden och hon gör inte ens tillnärmelsevis tillräckliga ekonomiska resurser för behandling av missbruksproblem. Mycket pengar läggs på straffrättsliga åtgärder mot dem vars misstag har varit en direkt eller indirekt följd av deras missbruk. Trots de största ansträngningar för att göra flödet av läkemedel till däck, förblir de underbart billiga och de kan erhållas överallt på gatorna. En annan smugglare, en ny återförsäljare och missbrukare en ny flotte ta den lediga plats där deras föregångare finns i kragen.
Behandling av problem med missbruk är mycket kostnadseffektiv, särskilt när man betänker att utelämnandet av behandlingen på lång sikt individ och samhälle, direkta och indirekta kostnader. Förblivit obehandlade droganvändning leder så småningom till dyra medicinska tillstånd, psykiatriska sjukdomar, förlust av produktion, rev familjer, sammandrabbningar med polisen, rättsliga förfaranden och fängelse.
Tyvärr, fördelningen av ekonomiska resurser i kampen mot missbruk anmärkningsvärt kortsynt och systemspecifika. Vi är ständigt på något snävt och pengar i onödan på den andra sidan, där man ignorerar de indirekta kostnader som kan ge adekvat behandling för den medicinska, psykiatriska och straffrättsliga systemet.

Avgiftning

Avgiftning är den avgörande, oumbärlig och svåra första steg i behandlingen av alla beroenden. Vissa läkemedel såsom marijuana, fencyklidin, amfetamin och kokain utan att ge många problem. Plötsligt stoppa användningen av dämpning i det centrala nervsystemet verkande läkemedel, såsom alkohol och lugnande medel, kan möjligen livshotande abstinenssymptom.
Vid tillbakadragande av alkohol, barbiturater, och sömntabletter de måste ersättas med ekvivalenta doser av ett lugnande medel, som sedan körs ned längs vägen för gradvis för att undvika utsättningssymtom. Även om fenomenet med tillbakadragande från opioider förekommer inte livshotande, de är obehagliga. Läkemedel som klonidin bidra till att minska svårighetsgraden av symtomen.
Patienterna ger ofta i detta skede in handduken eftersom det är så ?? s uppgift är dessa obehagliga symptom bör klara. Även i beredningen av läkare är en paradox som kan förklara abstinensproblem många missbrukare. Läkare lär sig alla psykiska störningar mycket noggranna och försiktiga att gå vidare med avvecklingen av läkemedlet, i tron ​​att alltför abrupt utsättande kan leda till abstinenssymtom eller en upprepning av sjukdom där drogerna var. I motsats råda läkare och terapeuter avseende potenta ämnen som orsakar beroende oftast nyfiket plötsliga abstinens regimer är medicinen i fem dagar av extremt höga doser till ingenting att fasas ut.
Det är inte konstigt att en så snabb detox behandling ofta misslyckas. Även med de ämnen som inga fysiska tolerans eller abstinenssymptom, ofta en längre period nödvändig tillbakadragande för att minska begäret och fysiska och psykiska incitament att återfall.
Samhället bör anslå mer pengar för drogrehabilitering rådgivning så det är överallt och tillgänglig för alla. Den individuella terapeut och patient, skulle vi rekommendera att behålla fokus på reträtt i Georgien som en potentiell vändpunkt i livet. Förlora inte hjärta, även om många rehab tidigare försök misslyckats. Omständigheterna förändras och människor också. Nästan alla som slutligen lyckas ge ett beroende, tidigare har gjort ett stort antal misslyckade försök.
Många missbrukare verkar av de negativa effekterna av psykofarmaka mycket mer störda än de egentligen är. En persons psykiska tillstånd gör att det är svårt att bedöma om han ständigt antingen under påverkan av en agent, eller befinner sig i ett tillbakadragande fas. Personen går psykiska ofta starkt framåt när han detoxed framgångsrikt.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha