Private banking: du kommer att hantera pengar av en specialist

Om du har en ganska stora finansiella tillgångar har, kan du ringa från banken på formeln för private banking. Private banking är ett sätt att hantera dina pengar och ägodelar på ett professionellt sätt med en kapitalförvaltare. Detta kommer att ge dig expertråd för effektiv hantering av din egendom och din investeringsportfölj, och detta baserat på dina finansiella behov och mål. Centralt för private banking är personligt förhållningssätt.

Vad är private banking?

Private banking eller private banking är, som ordet säger dess fokus på förvaltningen av tillgångarna i en privatperson. Om du som privatperson över en ganska stor kraftfulla funktioner, kan du ringa din bank på din egen personliga tillgång. Tillgången är en specialist som kommer att vägleda och ge dig råd om att hantera dina pengar och ägodelar. Om ditt kapital består av en avsevärt stor mängd, är det verkligen bra att låta dig hantera ekonomi på ett professionellt sätt.

Förtroende mellan chef och klient

De är särskilt stor kapacitet som är kvalificerade för formeln för private banking. Vad är typiskt inom private banking är den personliga relationen mellan chefen och kunden. Kunden måste kunna lita på kapitalförvaltare, när han lägger ansvaret för sina tillgångar till stor del i händerna på förvaltaren. Förvaltaren håller reda på utförandet av sina uppgifter beakta önskemål och mål kunden, försöker hantera tillgångar effektivt och i möjligaste mån även att låta växa.

Nyttan av private banking

En personlig hantering av dina tillgångar är användbar på flera sätt. Förvaltningen av en stor kapacitet kan i fråga om beskattning ganska komplicerat. Därför kommer förvaltaren ge dig bästa möjliga rådgivning när det gäller skattealternativ. Förutom skattesystemet, det är också din investeringsportfölj som skall förvaltas på bästa sätt. Återigen, den kapitalförvaltare för en viktig uppgift: han måste se till att investeringarna i hans klient inte betungande men vara lönsamt.
Dessutom kommer kunden att kunna njuta av särskilda villkor som hans situation som han eller hon vill ingå ett lån eller amorteringar. Förvaltaren klient kommer att meddela de nationella och internationella regler som kan påverka dess förmåga, såsom särskilda regler när det gäller arv. På alla dessa områden, kommer tillgången att vara en professionell, specialist råd till sin klient.

Leverantörerna av private banking

Många banker erbjuder private banking formeln från en viss minimibelopp. Vissa banker kommer att få en privat bankir erbjuds från 250.000, medan det i andra, eftersom en mängd av 100.000 € kan begära en privat bank. Kostnaden för formeln för private banking kan variera mycket beroende på den bank som erbjuder formeln.
Vad var i det förflutna, private banking tidigare reserverade för exklusiva, mindre kända banker nu tycks de stora bankerna har hoppat på tåget, både i Belgien och Nederländerna. Som exempel kan nämnas ING Private Banking ABN Amro Private Banking i Nederländerna och i Belgien, KBC Private Banking. Internationellt, den schweiziska banken UBS mest ansedda bank när det gäller private banking.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha