Priser Forskning: vad du tjänar som frilansare?

Vad du tjänar som frilansare? Enligt forskning, hastigheterna av frilansare är under stort tryck. Det är slående att det finns stora regionala skillnader i lön. Hur gör frilansare gör, och som fortfarande bäst av? Och varför är frilansare-shopping "en sådan lovande utveckling? Läs mer ... 'Den "frilansare uppenbarligen inte existerar. Frilansande gradvis så vanligt inom alla sektorer som verschilllen i belöning "bred appeal" är också ta frilansare. Men om du beräknar ett genomsnitt tjänar en frilansare ?? 49 per timme. Detta har framkommit i Freelancematch.nl. Det är en relativt liten mängd, eftersom det uppgår till 30% lägre lön än ett år. Alla frilansare är ofta populära som de ekonomiska tiderna blir sämre -Som nukleinsyra tydligen översätter som inte finns i belöningen.

Stor nedgång

Anmärkningsvärt är nedgången i priset som påverkar mobilapplikationsutvecklare, enligt undersökningen av Freelancematch.nl. Vid denna tid, skall den huvudansvarige betala dem ?? 49 per timme, och förra året var dubbelt så ?? 100 per timme. Även myndigheter tyder på att efterfrågan på administrativ personal återhämtar dåligt, visar att lönerna för administrativa frilansare. Sekreterare, men ändå traditionellt en av de mest eftertraktade yrken har nu en måttlig takt av ?? 34 per timme, vilket är en minskning med så mycket som 39% jämfört med föregående år. Som verkar ekonomisk solen fortfarande fungerar? För översättare, om man tittar på ensam procentsatser. Med 21% mer belöning än ett år sedan, deras hastighet ?? 41. Men om du överklaga de professionella nivåerna av försäljningen, ersättningen förblir relativt magert.

City-hopping?

Snarare anmärkningsvärt är att stora regionala skillnader, vilket är något weghebben av de skillnader som publiceras i tidningar runt catering priserna! I Groningen, är den genomsnittliga timlönen lägst med en timlön på ?? 35, medan Amsterdam är inte bara topp i beräkningen öl priserna på terrassen, men också när det gäller frilans priser. I Amsterdam tar en frilansare betyder ?? 73!

Hur och vad

Freelancematch.nl höll sitt 6937 undersökning av frilansare. Studiet av Freelancematch.nl är den enda forskning i Nederländerna som fokuserar på frekvenser av frilansare, och att jämfört med historiska kurser. Hur forskningen? Som frilansare genom Freelancematch.nl svara på ett kommando, använder den en timme på platsen. Baserat på de färdiga tariffer Freelancematch.nl har beräknat det genomsnittliga timpriset per yrkesgrupp och region. Förresten, var det en tröskel, och bara bearbetar data från kategorier med minst 60 respondenter. Framför allt har studier gjorts på frekvenser av frilansare och ZZPers i företagstjänster. Dessa inkluderar bland andra författare, översättare, mjukvaruutvecklare, revisorer och sekreterare.

Shopping med uppdrag

Det är inte så goda nyheter för frilansare så att tullarna är under tryck - men för kunderna är det just en fördel. Vem behöver en frilansare, kan skapa den bästa någonsin shoppa runt, om kommandot tillåter det! Om någon bor i norra Holland och fortfarande beslutar en gång i Groningen för att titta, kan de ibland spara 45%. Om du gör en topp fyra billigaste frilans provinser "kommit att stå i tur och ordning: Groningen, Zeeland och Overijssel. Det kan vara nästan gissa att de dyraste frilans provinser "sitta i Randstad. De dyraste top tre består följd av Noord-Holland, Utrecht och södra Holland. Just på grund Amsterdam har en relativt stark fjädrande frilansare marknadsräntor där förblev mest intakta.

Om Freelancematch.nl

Freelancematch.nl är en marknadsplats för frilansuppdrag. Frilans jobb läggs ut på webbplatsen genom att företagare och svara frilansare som besöker webbplatsen. I synnerhet arbetar Freelancematch.nl med uppdrag i hörnet av översätter, skapa webbplatser, marknadsföring, rådgivning och finansiella jobb. Mer än 12.000 frilansare och kunder använder webbplatsen regelbundet för att erbjuda eller söka efter jobb.
Alla siffror och detaljer att veta? Besök www.freelancematch.nl
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha