Prins Harry, yngre son prinsessan Diana

Två år efter födelsen av kronprinsen, prinsessan Diana och prins Charles har en son; Prins Harry. Denna unge prinsen är liknande utseendemässigt inte hans mor, men när det gäller att studera. Han är också mycket lik Diana när det gäller de fattiga, som han själv hjärta och själ att satsa. Han försöker också njuta av en stor del av livet som någon annan människa.

Allmänt

Den yngre son till prins Charles och prinsessan Diana föddes den September 15, 1984 på St Mary ?? s Hospital, Paddington i centrala London. Namnen han fick vid födseln är: Henry Charles Albert David Mountbatten ?? Windsor, känd som Harry. Hans officiella titel är Hans Kungliga Höghet Prins Henrik av Wales.
Diana med William och Harry barn Harry döptes den 21 december samma år på St George ?? s Chapel i Windsor Castle. Tjänsten leddes av ärkebiskopen av Canterbury, Dr Robert Runcie. Faddrarna av den lilla prinsen var:
  • Hans farbror, hertigen av York, Andrew Mountbatten
  • Lady Sarah Chatto
  • Lady Vestey
  • Fru William Bartholomew
  • Bryan Organ, porträttmålare
  • Mr Gerald Ward

Utbildningen av prins Harry

När Harry når skolåldern, går han till Mrs. Jane Mynors ?? s förskola i västra London, varefter han kommer att besöka Wetherby skolan och Ludgrove School i Berkshire. Han började 1998 att studera vid det prestigefyllda Eton, avrundningsfel han i juni 2003. Precis som sin mor hade han ingen talang för att studera, hans betyg var därför inte särskilt hög. Emellertid observerades det att Prins Harry älskar polo och rugby.
Prins Harry och välgörenhet

Prins Harry och Lady Diana

När hennes yngste son var bara åtta år gammal, går Diana och Charles separerade. Under perioden efter sin skilsmässa märktes att Diana skulle ge sina barn en mer human utbildning. Kläderna de bar var helt annorlunda och Diana lämnade sina barn se också den andra sidan av livet. Hon förde dem i kontakt med människor som inte var rik.
Prins Harry har ärvt sin mammas oro för de mindre lyckligt lottade. Han har varit engagerad i flera veckor under 2003 som volontär i ett hem för föräldralösa barn med aids. Detta var i Lesotho, Sydafrika.

Armén

Den 14 januari 2007 Harry börjar sina 44 veckors officersutbildning på militärakademin Sand Hurt i södra England. Ganska gå direkt till rykten om att prinsen kommer att utplaceras till Irak. Om detta skulle hända, går han i fotspåren av hans farbror, prins Andrew, var en helikopterpilot i 1982 Falklandskriget. Prins Harry har det frodigt av Fänrik i Blues och kungligheter regemente Household Cavalry av den brittiska armén, där hans bror William tillhör.
Prins Harry i armén Den 28 april 2007 av Abu Mutjtaba, befälhavare för Mahdi armén av Shia militant ledare Mugtada al-Sadr meddelat att de har planer på att röva bort prinsen när han utplacerades till Irak. Mindre än en månad senare, armé England meddelar att prinsen inte sändas i TV. Uppdraget skulle vara för farligt för honom.
I juni 2007 var han stationerad vid en bas i Kanada där den är beredd och utbildning för en eventuell uppdrag i Afghanistan. Men om han någonsin kommer när militären är inte helt säker.

Kärleken och prinsen

Prins Harry och Chelsy Davy har över tre år långt förhållande. Den blonda Chelsy föddes den 17 oktober 1985 i Harare Zimbabwe. Det verkar som hon är helt accepterat av familjen Harry med tanke på att de kunde ta på skidåkning och att hon var närvarande vid minneskonsert för Diana.
Avsikten är att Chelsy efter att ha studerat ekonomi i Kapstaden, studerar vid Leeds University.
Harry och Chelsy

Den minneskonsert på 1 Juli 2007

Som svar på det faktum att deras mamma är död den 31 augusti, 2007 10 år, har de två bröderna organiserade en minneskonsert för sin mamma. Den ägde rum den 1 juli, samma dag som Diana skulle ha varit 46 år, på Wembley Stadium i London.
Intäkterna från biljettförsäljningen skulle gå till välgörenhetsorganisationer som Diana stöd under sin livstid. Det fanns mer än 65.000 personer närvarande den dagen.
Bland andra artister var bland de favoritartister från Diana, Duran Duran och Tom Jones. Självklart var det också Elton John parti och Rod Stewart. De två prinsar har kallat alla närvarande och åtgärdas.

Firandet den 31 augusti 2007

Detta datum är den dag 10 år sedan England, och i princip vem som helst som kände Lady Diana, skakades av olyckan som hon hade med sin nya kärlek, Dodi Al Fayed och där de båda förlorade sina liv.
Under denna åminnelse gav Harry ett tal där han mindes sin mor ömt. Han angav hur svårt det är för de två pojkarna har varit att flytta från ett ögonblick till ett annat att vara utan sin mamma. Enligt Prince Harry ?? Hon berättade alltid för oss hur mycket de älskade oss. Hon var vår beskyddare och vän. Dessutom var hon, som vår fader, fast beslutna att vi kan erbjuda en stabil och säker barndom ??.
Harry, William den 1 juli, 2007

Prins Harry och skandaler

  • På bröllopet av en vän, Tiggy, kammade hem prinsen en guldfisk i sin skål och svalde dem framför de andra gästerna leva på. Senare på kvällen spelade han med sina vänner en nattlig omgång fotboll; uniform? Endast boxare.
  • Liksom många söner, var Harry också fångas av hans far, medan han rökte en fog. Kunglig straff: en dag i rehabkliniken att upptäcka misären av droger. Harry har inte letat efter droger, men alkohol ??????????.
  • Oj, oj, oj vad en skandal när prins Harry gick till en kostym boll klädd som en nazistofficer med hakkors och allt.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha