Primark Presentkort: allt om Primark kupong

Zarah Jakobsson Februari 29, 2016 Miscellanea 62 2
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Primark är på väg att bli den ledande modekedja i Nederländerna. Trendiga produkter och låga priser gör för en växande marknadsandel. Primark har sin egen presentkort som kan användas för inköp i butiker Primark. Läs i den här artikeln handlar om hur presentkortet är där du kan köpa presentkort och spendera och hur du kan ta reda på ditt saldo genom balanskontrollen.

Primark

"Ser bra ut, betala mindre". Parollen om Primark lämnar lite till fantasin och beskriva med tre ord varför Primark är så enormt populär. Nämligen Primark säljer moderiktiga kläder och skor för låga priser. Priserna är så låga att besökare stad och land resa till en av de Primark butikerna. Primark butiker är därför alltid alltid upptagen. Det bör inte vara konstigt att många nya Primark butiker under de närmaste åren planeras. I nästan alla större städer i några år etablerade en Primark butik. Tills för några år sedan fanns det bara hittat Primark butiker i Irland och resten av Storbritannien, men i dag finns butiker öppnades i t.ex. Portugal, Spanien, Österrike, Belgien, Tyskland och Nederländerna.

Vad säljer Primark

Sortimentet består av Primark mode i ordets vidaste bemärkelse. För både män, kvinnor och barn Primark säljer bland annat:
  • Sko
  • Kläder
  • Modeaccessoarer, såsom bälten, väskor, smycken och underkläder
  • Interiörprodukter som ljus, sängkläder och handdukar

Produkterna följer alltid det senaste modet, med priser hoppar mest ögat. Priserna är betydligt lägre än konkurrenter som Zara och H & M. En komplett outfit, inklusive kläder, skor och accessoarer kan lätt kosta mindre än 100 euro.

Primark Presentkort

Uppenbarligen en personlig presentkort kan inte missas. Primark erbjuder också sin egen presentkort. Med tanke på populariteten av butiken är ett presentkort från Primark en perfekt present till jul, mors dag eller födelsedagar.
Köp och aktivera
En Primark presentkort finns att köpa på alla Primark butiker i Nederländerna på biljettkontoret eller på kunden. Presentkortet kan köpas för något belopp mellan 5 och 200 euro.
Spendera
När du har fått ett Primark presentkort är aktiverad och du kan spendera det i Primark butikerna. I kassan kan du använda kupongen att kassan. Du har inte värdet av gåvan kupongen inte lösas in på en gång. En återstående beloppet kan fortfarande utfärdas vid en senare tidpunkt. När saldot på presentkortet är inte tillräckligt för att köpa utestående beloppet kan enkelt betalas extra. Förresten, är kortet inte giltigt för evigt, kommer två år efter den senaste användningen upphäva värde. Det är inte möjligt att byta ut presentkortet mot kontanter eller kuponger.
Utgifterna på nätet Presentkort
För närvarande är det inte möjligt att tillbringa presentkort på nätet. Detta beror på Primark har för närvarande ingen aktuell butik. Primark har genomfört online testa med Asos. Chansen är Primark i framtiden kommer att starta eget nätbutik. Möjligen presentkortet kan spenderas på nätet. Relaterade Primark shop: på nätet köpa Primark mode.
Balans Checker
På webbplatsen för Primark, kan du enkelt kontrollera saldot på presentkortet. När du anger koden i balanskontrollen kommer du att se aktuellt saldo. Koden kan hittas på baksidan av presentkortet.
  Like 0   Dislike 0
Tidigare artikel Olika jurisdiktioner
Kommentarer (2)
Zuzanna Johansson
  Like 2   Dislike 1

Om jag köper ett presentkort i Nederländerna kan jag spendera det än i England?

Lija Aalberg
  Like 1   Dislike 2

På webbplatsen för Primark säger: "?? Credit på denna presentkort kan användas helt eller delvis för att köpa varor på alla Primark butiker i Nederländerna." Detta skulle innebära att det inte är möjligt för presentkortet i England använda.

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha