Prenatal sång: sjunga hennes baby vänta

Prenatal sång: sjunga hennes baby vänta

Tack vare prenatal sång, kommer du lära dig att kommunicera med ditt barn i livmodern. Den är känslig för ljud, röster, melodier. En uppdatering på förberedelse inför barnets födelse, vilket är ovanligt.

Prenatal sång är för alla mammor som älskar musik och älskar att sjunga. Strunt samma om du sjunger fel, måste du ha förtroende, våga lanseringen.

Två viktiga principer kännetecknar denna förberedelse inför barnets födelse föga kända:

  • kommunikation med barnet: mammor känns riktigt samspel mellan röst och reaktioner i livmodern;
  • en stunds avkoppling för mödrar: prenatal sång kan slappna av, ha mindre smärta och förbereda sig för att möta smärtan av förlossningen.

Vad händer vid en prenatal sjungande session?

Det är en barnmorska eller en musiker som kan överföra denna musikaliska uppvaknande. Längden på en session är en timme till en timme 30. beror förstås på din lärare. Tveka inte att fråga hans råd före registreringen. Under hela sessionen, kommer du att kunna känna ditt barn lugnare.

För det första är det att söka wellness genom metoder för att släppa taget. Vi slappna av, vi blir medvetna om sin kropp, sitt barn genom att lyssna på lugna låtar, söt som vaggvisor.

För det andra är kroppen väckt med de mest dynamiska bitar. Det är där alla arbets läten, mycket kodifieras. Till exempel: de höga tonerna ekar i överkroppen och allvarliga nedtill.

Slutligen, det finns en tid för utbyte och diskussioner mellan mödrar och igen en låt delning. Bitar som du kan fortsätta att sjunga barnet en gång föddes.

Vad är värdet av prenatal sång för förlossning?

Låten beskriver konsten att andas krävs för att spela upp ett ljud och ger en mycket syre därför. Man undviker kramper och andra mindre krämpor, och i synnerhet det hjälper avvärja smärtan av sammandragningar i förlossning på grund av allvarliga inklusive läten. Å andra sidan, du lär dig att slappna av, att införa en långsammare takt.

Kvinnan kan sjunga inga problem med gratis ljud, med eller utan ord, enligt hans önskan, hans behov. Även för kejsarsnitt, kan du fortsätta att sjunga, kommer din röst lugna barnet.

Men en av de svåraste pekar på moderskap, är att det inte finns mycket integritet varifrån obehag, skam. Därmed råder mödrar att skapa en bubbla, att fokusera på sig själva. Det kommer att komma naturligt. I vilket fall som helst, inte tvinga dig själv.

Kan pappor komma till prenatal sjungande sessioner?

Ja, pappor uppmanas att olika sessioner, men i allmänhet de inte eller vågar inte.

Det är möjligt, och detta är sant för många kvinnor att komma tillsammans med en mamma eller en vän att dela sessioner. Det faktum, till exempel sjunga i baksidan av moderns skickar vibrationer och slappnar medan ryggen.

Läs också: Fadern hjälpa honom att känna sig under graviditeten

När du startar sessioner och de ersätts?

Vi kan börja 4-5 månader, vid en tidpunkt då det ofödda barnet ser hans hörsel att utvecklas. Det är bättre att börja tidigare denna beredning vara redo att slappna av och andas ordentligt leveransdagen.

Klä sig bekvämt och få bara rena strumpor för sessionen. Ibland du kommer att sitta eller ligga effekt. Ta gärna med ett litet mellanmål och en flaska vatten. Du kan också, om du vill, ta med material till rekord sessioner.

Om det är en barnmorska som ger dig med kursen och om du börjar från den sjätte månaden av graviditeten, social trygghet betalar dig. Priser kan variera.

Ska vi ta sedan postnatal sånglektioner?

Inget du behöver. De föreslagna sessioner är i kontinuitet prenatal sång och gör det möjligt för barnet att vakna till ljudet av vaggvisor, barnvisor. Det gör dem medvetna om sina kroppar genom gester, genom beröring.

För ytterligare information: webbplatsen för franska föreningen för prenatal sång.

(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha