Praktiska tips för att hålla värmen i den mysiga hem

Med vintern på tröskeln och de fortsatt höga energipriser är några användbara tips för att hålla värmen i ditt hem och att stärka känslan av värme.

Placering av huset

En fristående omgiven av fälten dämpas snabbare än en stuga i skogen. När allt kommer omkring, träd fungerar som tilläggsisolering, så det kommer att stanna i träden svalare på sommaren och varmare på vintern. Också, en terrasserad förlorar mindre värme än en fristående. Detta kan bara ske någonsin att båda husen är lika välisolerade.

Fönsterluckor

På grund av fastställandet av solen för att sänka mörkarna minskar du resa som kommer in genom sprickor och skrevor. Om du har isolerade jalusier öka din härmed isoleringsvärde i fönstret. Tyvärr är detta särskilt i de äldre mörkar oftast inte lika och har luften mellan fönsterlucka och samma temperatur som utomhusluften.
Var extra försiktig med blinda lådor och den plats där rull bandet kommer ut ur väggen. Dessa är ofta förbises svagheter och de kunde göra med lite extra isolering. Säkert för jalusier skåp finns särskilda anpassade skär isolering; be din fönster och dörrar specialist. Naturligtvis, till den lilla charm behöver se en hel kväll i en sluten slutare. Därför dig bäst en gardin hänga ditt fönster.

Gardiner

Även de utan några luckor, bäst det kan finnas en vana att när det blir mörkt ute för att stänga Gardiner. Även vid hög effektivitet glas, bidrar detta till att stoppa den kalla strålningen från fönstret, och värmeförlust. Var försiktig så att du inte hänga gardiner på kylaren, eftersom värmen "instängd" bakom gardinen! Låt gardinerna också så nära som möjligt till fönstret och fönsterkarmen.
Tunga fodrade gardiner här ger bäst resultat. De är dyrare, men de väljer att inte ersätta så fort och när du väljer en tidlös neutral färg, kan du ändå variera din inredning.

Kylare Folie

Radiatorer ger två typer av värme: värme konvektion och strålningsvärme. Speciellt när en radiator mot en yttervägg eller en vägg som ligger i anslutning till ett ouppvärmt utrymme varierar, det finns en hel del av strålningsvärmeförluster. För att motverka detta kan du ansöka radiator folie på väggen bakom radiatorn eller kylaren själv. Så strålningsvärme tillbaka in i rummet "studsade" och därmed ökar effektiviteten av värmaren.

Tur längs sprickor och sprickor

Använd silikon för att täta mellanrum mellan karm och vägg och gummilister och borstar för att bli av med utkast in genom dåligt passande fönster och sprickor under dörren. Tycker du inte om de praktiska borsttätningar? Idag är de gamla goda resan hundar säljs i en mängd olika mönster eller skapa en som matchar din inredning. Ytterligare andra typiska resa hål byggs brevlåda eller garage om du har ett garage till hus. Med en eldstad du lämnar en installation weathers.

Våning

Ofta grondvloer eller våningen ovanför en krypgrund inte är isolerat, så golvet känns ofta kalla. Även med klinkergolv som är väl isolerade, Du hittar kall känsla. Detta gör ofta till att du snart känns som uppvärmning för att slå högre.
Golvvärme är ett alternativ när du behöver för att bygga eller renovera ordentligt. Men ofta mattan är tillräckligt för att skrämma den värsta köldkänsla. När det gäller isolering kommer broadloom alltid poäng bättre, men också en tjock lös matta kan stoppa kalla strålning på taktiska ställen.
Inte så galet mattan? Då är du fortfarande göra fint hus tofflor eller strumpor på.

Ytterligare tips

Regelbundet och ventilera är viktigt: ditt hem värms snabbare och känns varmare. Det enklaste sättet att göra två gånger per dag under 3 minuter fönstren öppna upp helt. Det finns tillräckligt med frisk luft in i huset utan att det därför helt svalnar. Radiatorer bygga så lite som möjligt, så att de fritt kan avger värme. En extra stort fönster hindrar värmen stiger plötsligt försvinner längs en kall fönster.
Hålla dörrarna stängda så mycket som möjligt. Varje rum varmt isär mycket snabbare än hela huset som helhet en vara varm. En tjock häck kort på ditt hem eller en klängväxt som murgröna att öka din fasad ger också ett extra lager av isolering. Under vintermånaderna kan du använda tjocka gardiner för att öppna ytor och tillfälligt stänga ned för trappor. Stora bitar av möbler såsom skåp och stolar ger tilläggsisolering när de placeras mot en yttervägg.

Vind

Vår värme beteende inte bara påverkas av rumstemperatur, men också av den allmänna känslan temperaturen. Den allmänna känslan Temperaturen kan påverkas positivt av lätt att anpassa sig till din inredning lite. Forskning har visat att när människor är i ett rum med övervägande varma färger är mycket mindre risk att få en kall känsla. Lägg till att varma färger, en sprakande brasa, brinnande ljus, en kopp varm choklad och en filt på sätet ... Också stängda gardiner, en mysig matta och trevlig belysning skapar en högre mening temperatur, vilket gör dig mindre benägna att uppvärmning löper högre.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha