PowerToys för Windows XP

PowerToys är en samling av en massa små program för att passa med din Windows XP till. Även om det är alla Microsoft-programvara för gratis nedladdning via microsoft sidan, de är konstigt nog inte standard med XP installerat den. Det finns flera praktiska program för att hitta en bild Resizer, färg pall och bildspel maker till program som hjälper dig lätt att hantera bilder och bildspel på din webbplats. Något för alla. Det finns många olika effekt leksaker för nedladdning på Microsofts webbplats, behöver du dem att göra är att ladda ner och installera. Vissa av dessa program och vad de gör är listade nedan:
  • effekträknare
  • TweakUI
  • reception manager
  • task switcher
  • virtuellt skrivbord manager
  • Image Resizer
  • bildspel generator
  • Webkamera tid skott
  • färgkontrollpanelen applet
  • html bildspel guiden
För att ladda ner ett eller flera av dessa kraft leksaker, klicka på denna länk.

Power Calculator

Power Calculator är en utökad version av standarden kalkylatorn i Windows. Användbart för alla som bara några fler funktioner i dimma.

ImageResizer

Med ImageResizer kan du enkelt ändra bildstorleken eller foto en bild. Så du kan till exempel ett fotografi som har lämnat en stor del och resten skuren för exempel. För att komplettera bilden för en avatar.

Bildspel Generator

Bildspel Generator är ett praktiskt verktyg för att skapa ett bildspel av dina foton. Så du kan göra stora bildspel du senare på CD eller DVD till brand hem på din DVD-spelare i stället för att visa alla skriva ut dessa bilder och sedan lämna x antal år i garderoben.

Webkamera tid skott

Om du arbetar en hel del med en webbkamera och / eller ta bilder med dem här programmet är mycket användbart. Det låter dig ställa in tidsintervall där bilden ska tas.

TweakUI

TweakUI är att justera användargränssnittet. Du vet det, du vill ändra vissa saker i din dator och du får ett meddelande om att det inte eftersom du inte har rättigheter eller om filen används. Med TweakUI exempel, kan du anpassa ditt skrivbord, men också en hel del svåra eller omöjliga att nå inställningarna i XP själv.

Färg kontrollpanel applet

Någon professionell bild ritas vet hur svårt det är att matcha färgerna i bilden som du klippa ut, även på skärmen och hamna på samma skrivare är alltid ut att ha kommit. Med detta program kontrollerar du droppen alla dina färginställningar från ett och samma ställe. Det hjälper dig att göra t ex. Den röda färgen på din bild också samma färg ska skrivas ut eller användas för visning och inte en svagare färg. Med tryck denna gemensamma problem, kommer PC se eller foto din design galen ute men om du ska skriva ut dina färger inte passade. Checka in vid färgproblem i din skrivare i god tid för att se om du fortfarande har tillräckligt med bläck och om du har för det som du vill skriva ut på lämpligt papper. Fotopapper för foton vanligt papper texter, dokument, etc ...

HTML Slide Show Wizard

Om du gör dina egna webbplatser eller har möjlighet att lägga till HTML på din webbplats, kan du sätta dig till denna roliga bildspel. Som du skapar med denna html bildspel guiden. Lägg till dina foton och grafik, och detta program kommer att skapa en html-kod som du kan lägga till din webbplats.

Virtual Desktop Manager

Med detta program kan du växla mellan upp till fyra virtuella skrivbord, och du har så faktiskt fyra videoskärmar att använda, mycket användbart om du har ofta många olika saker att göra tegerlijkertijd. Om du laddar ner och installerar det här programmet måste du aktivera skrivbordet manager fortfarande i aktivitetsfältet. Det gör du genom att klicka med höger musknapp i aktivitetsfältet och välj "Verktygsfält". Klicka där på "skrivbordet manager" än skrivbordet manager verktygsfältet visas längst ned i aktivitetsfältet. På skärmen som du vill titta på eller för att se alla fyra skärmar i ett.
(0)
(0)
Tidigare artikel Avicenna, lärodikt medicin
Nästa artikel Mixtra med ditt barn

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha