Power Bullet, Flash men gratis

Heike Hammarberg Februari 27, 2016 Elektronisk 4 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Var du planerar att köpa flash men du hittar det pris för dyrt? Eller är din 30-dagars Licensing ut? Inga problem, eftersom på internet är att hitta en lika bra men helt gratis alternativ. Ha kul med garanterad till PowerBullet! När Flash var geïntrodiceert på internet, förändrats mycket. Plötsligt blev animerad över plattor rad. Genom att nu du inte kommer att vara runt Flash. För presentationer, utbildningar och kurser som sträcker sig dock fortfarande använder klumpiga PowerPoint. Möjligheterna är därför begränsade jämfört med den i Flash. Flash, dock lära sig mycket svårare. Skaparna av Power Bullet - ett open source community - har hittat en underbar hybrid. Du gör presentationen i PowerPoint, men med fler teckenalternativ och mer interaktivitet. Och sedan exportera presentationen i Flash-format, vilket gör att alla datorer med en webbläsare kan visa din presentation. Så lite tid att göra en flashig hemsida med makt kula.

Installation

Power Bullet kan laddas ner från hemsidan Softpedia.
Installationen av Power Bullet är enkla och svåra frågor. Klicka bara på Nästa skötsamma och inte samtycker till villkoren för användning.

Komma igång

1. Starta PowerBullet via startmenyn eller från ikonen på skrivbordet.
Detta program inte engagera sig i några meningar "förklara". Jag kommer också att inte försöka. Låt oss se vad alternativen är och var man kan hitta de verktyg du behöver för att göra en presentation.
du ser fem barer med knappar för textformatering för att rita objekt och mer. Du kommer också att se området i exempelfilen. Kom bara ihåg insyn i föremål.
Belangerijk menyn är menyn Sida. Här kan du bläddra igenom sidorna i en presentation, och du kan ta bort sidor och lägg. Du kan också ändra ordningen på sidorna med order. Shift Shift bakåt och framåt.
2. På menyn Arkiv, klicka på Exportera.
Filen automatiskt exporteras som en Flash-fil och sedan öppnas automatiskt i din webbläsare.
3. Bläddra med röda pilarna längst ned på presentationen.
Du kommer också att märka att det finns arbetshyperlänkar i presentationen, vilken effekt bullet verkligen är lämplig för att skapa webbsidor.

Höger

Medan verktygsfält och menyer är ganska informativ om att skapa objekt, kommer du verkligen behöver hjälp från snabbmenyer som är dolda under höger.
1. Markera ett objekt i exempelfilen och Högerklicka.
2. Välj Punkt effekter på snabbmenyn.
3. Nu ändra olika inställningar i det här fönstret.
Du kan ställa in opacitet och instans typ Animation.
Klicka på kryssrutan Looping, så du kan väl visa den valda animeringen.
4. Slutligen, klicka på OK.
5. Spara filen under ett annat namn så att det ursprungliga provet inte ändras.
6. Export nu presentationen igen och se vad som har förändrats.
Så det är ett sätt att lära sig programmet på ett roligt sätt kontroll: experimentera med exempelfilen. Det är alltid roligare än en lång tråkig handbok.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha