Posttraumatic dystrofi

Posstraumatische dystrofi. En sjukdom som är relativt okänd i Nederländerna, men som har att göra med vissa 20 tusen personer i Nederländerna. En mycket smärtsam, tråkiga, ofta missförstådda tillstånd.

Vad är Post Traumatic muskeldystrofi?

Posttraumatisk dystrofi är ett mycket smärtsamt tillstånd / komplikation som kan utvecklas efter operation eller skada på en lem, såsom arm, handled, ben, knä, fot, etc.

Symptomen

Området runt skadan är mycket smärtsamt och missfärgad som sträcker sig från blå till lila till vitt. Detta sker ofta på grund blodflödet inte längre friktionsfritt. Resultatet av denna dåligt blodflöde är att musklerna sedan kan skrumpna, förlorar voedseltoeding av otillräcklig eller att benet blir spröd, och kalk. Det område som är smärtsamt, är ofta större än den där skadan eller operation sker gevonde. . Dessutom kan det även uppstå andra symtom såsom svullnad, finns flera skillnader i temperaturen hos huden, men även svett sekretion och nervskador.

Diagnos och behandling

Läkare kan, baserat på röntgen eller skannar svåra att diagnostisera, eftersom det kan ses här på är dålig. I samband med smärtan hos patienten, kommer läkaren att behöva ställa diagnosen. Av stor betydelse är att det är gjort i ett kortsiktigt, för då behandlingen är mer effektiv, och lagrar alla snabbare. Det säger, om inom ett år för att minska smärtan då chanserna för ett botemedel finns rätt. Därefter blir sannolikheten mindre och mindre.
Det finns olika behandlingar för posttraumatisk Dystrophy. Enligt en annan ökning syreupptagning av musklerna. Detta kan göras med hjälp av en brustablett eller en salva som en opsmeert.
Det finns också andra behandlingsalternativ, inklusive sjukgymnastik och arbetsterapi är av stor betydelse. Sedan musklerna som påverkar dess användning är knappast risk för sammandragning är som störst. Handen eller foten kommer inte sträcka och därför patienten är mycket begränsad i sina dagliga aktiviteter. Physio används för att prova så mycket som möjligt för att få musklerna att arbeta och arbetsterapi är nödvändiga för att klara av dessa problem själv.

Smärtlindring

Posttraumatisk Dystrophy är verkligen mycket smärtsamt. Patienten har en konstant molande värk. För denna smärta kan ges. Detta kan göras på olika sätt. Medelst vissa analgetika, anti-depressiva, via elektroder som stimulerar nerverna, en kateter som är att vara platsen för medicinering.
För detaljerad information om dessa frestelser och posttraumatiskt muskeldystrofi, klicka på länken nedan.
(0)
(0)

Kommentarer - 1

Posttraumatisk dystrofi kan också förekomma hos hundar? Om så är fallet, finns det också kända behandlingsmetoder för hundar?

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha