Positiv Intelligens

Positivt utveckla din intelligens genom att bygga på dina talanger och goda egenskaper, i stället för att stirra blint på dina brister och problem. Eftersom du inte ska tillfredsställa med en miniminivå av funktion och att fokusera på att återhämta sig från dina misstag, kan du uppnå mycket mer. Det kräver bara självförtroende och uthållighet, men prova och du kommer att märka: det verkligen fungerar!

Mentala processer

Du kan träna dig i den frekventa användningen av dina goda sidor. Använder du dem intensivt än att stärka dem. Tillämpa dem på nya områden. Om du stärka dina talanger och goda kvaliteter mer och du kommer att få snabbare och mer framgång och lycka. Ju mer du använder vissa mentala processer, desto starkare blir de. När du arbetar medvetet för att en känsla av optimism dessa neurala anslutningar är starkare när du stärka muskler genom att utbilda dem.

Flexibel

Ju fler aktiviteter du förbinder den bredare du utveckla dig själv, desto fler alternativ du har, desto fler sidor du kan trycka och hur du kan skapa fler anslutningar. Allt du inte använder dör. Eller åtminstone kommer att beskäras. Ju senare i ditt liv du börjar något, desto svårare är det att göra nya egna, eftersom din hjärna blir mindre flexibel med tidens år. Hur det fungerar, eftersom det är en naturlag.

Nu!

För att få ett annat perspektiv på saker är det nödvändigt att du ändrar dina vanor. Ändra ditt sätt att tänka och bli lyckligare, mer optimistisk. En man och hans karaktär är ingen stjärna med tanke på att inte kan ändras. Inte för inte att säga ?? Där det finns en vilja finns det ett sätt ??. Men blir det allt svårare ju längre du väntar. Om du är alltid ute på antagandet att du helt enkelt ?? re så ?? är det på din trettionde, fyrtionde, femtionde, etc., svårare så att du automatiskt tänka: du ser: förändring är omöjlig, och ändå få samma!.

Göra

Du måste därför vara helt står bakom de ändringar du vill göra. Det är bara om du förstår att det är så längre. Att du inte framsteg, eller åt fel håll. Istället stå ut med frustration fortfarande muggar, likvidation ert överseende, etc., kan du ändra ditt beteende mycket bättre: att göra något annat. Det når du något med det! Det känns mycket bättre och kostar mycket mindre energi.

Avseende

Till en början kan det låter dumt och pinsamt. Men eftersom du har för mycket att vinna, skulle jag säga prova det bara en gång: Smile, även om du är arg och du har fastnat i din ilska eftersom någon har behandlat dig orättvist eller respektlöst. Håll att le några minuter och du kommer att märka ?? även om det verkar ta det omöjliga och onaturliga lång ?? att du redan mår mycket bättre. Många människor vill må bättre men inte riktigt. De tror att den andra personen behöver veta vad han har gjort och ska känna sig skyldig om det. Och det hjälper inte om de glatt skratt ??

Muskler

Men du kan inte tvinga någon att känna sig skyldiga eller för att visa respekt. Du kan inte ändra en annan person. Det är svårt nog att förändra sig själv. Så börja men med det! Du kan ändra ditt sätt att tänka igenom fysiska förändringar. Det är så enkelt som det låter. Genom att le du självklart glatt, att känna dig gladare. Det beror på att hjärnan inte kan skilja mellan ett leende som orsakas av ett sinnestillstånd, eller ett leende på grund av det enkla faktum att du flyttar din mentala muskler.

Ingen myt

Positiv intelligens är inte så att du aldrig eller sällan missnöjda eller inte göra misstag längre. Men du lär dig det, och snabbare, att överväga situationer i ett nytt ljus, så att du kan lösa problem på ett kreativt sätt. Du tar andra mindre skyller och håller dig mer intresserade av att förverkliga dina önskemål. Du ser relationer som du annars aldrig skulle ha märkt. Du kommer att finna lycka, gillande och tillfredsställelse.

Några tips som hjälper dig:

  • Hitta varje dag positiva inslag i bra, dåliga eller till synes vanliga upplevelser.
  • Skriv vad du uppnått i en anteckningsbok och kalla det framgång om behöver din dagbok om det hjälper dig,
  • Rewrite händelser i ditt liv där du har misslyckats, eller att du blev ett offer, som om det vore ett kapitel i en berättelse med ett lyckligt slut. Tänk på en tomt som leder till ett bättre slut.
  • Inte fokusera mer på varför du inte lyckas, men fråga dig själv frågor som: Hur kan jag vara lyckligare? Vad skulle hända om jag har mina svagheter skulle försvinna eller åtminstone låta krympa? Vad skulle jag göra annorlunda? Hur skulle andra märka detta?
(0)
(0)

Kommentarer - 2

Det är svårt när någon förlorar sina färdigheter, eftersom de är blockerade. Det verkar som om det finns en negativ påverkan som jag saboterade. Enkla saker som att läsa, träna, arbeta, kommer lärande att bli svårt när jag kunde utföra ganska bra. Jag håller delvis med artikeln, det skulle vara trevligt om jag kunde använda mina kunskaper och förmågor som helst.

Jag vet inte vad som händer, men kanske det hjälper om du inte tänka i termer av prestanda och ännu mindre att sabotera. Gör vad du kan och få fred med det nu. Först när du lyckas du kan fortsätta. Steg för steg, söka och experimentera vad du kan göra. Be om hjälp om du vet någon du litar på, eftersom vi tillsammans är förmodligen starkare. Om endast i form av stöd.

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha