Positioner i FIFA-spel

Gusti Jönsson December 26, 2015 Elektronisk 46 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
I spelet i fotboll, kan FIFA köpa eller spela direkt med ett team av spelare. Spelare har en föredragen position på planen, detta exempel CM, GK, CAM, CF och ST är. En spelare i en felaktig position på planen spelar ofta så bra. FIFA-spel har funnits sedan EA Sports FIFA 94 släpps. Vad gör förkortningarna för positioner och vad spelarna egentligen där?

Placeringar

FIFA-spelen spelarna vid flera positioner kan användas på fältet. Vad gör dessa positioner och vilken roll exakt? Termerna är på engelska och under en holländsk förtydligande.

GK ?? Målvakt

Varje lag behöver en målvakt. Denna fotbollsspelare säkerställer att målet fortfarande är ren och kallas ofta den viktigaste personen på fältet. Han är den enda deltagare som med sina händer röra bollen utan att straffas. En bra målvakt är viktigt för din FIFA fotbollslag!

LB ?? VÄNSTERBACK

Detta är din vänstra försvarare. Dessa är i allmänhet vänsterhänt men i modern fotboll alltmer trenden växer fram för att sätta en högerhänt person här. Denna fotbollsspelare försvarar höger ytter på det andra laget, så egenskaper hastighet, styrka och smidighet på bollen är en förutsättning för detta ryggen.
RB ?? Högerback
Rätt försvarare. Mandat och uppgifter på området, de överensstämmer med vänster försvarare.

LWB ?? Vänster wingback

Dessa fotbollsspelare är mycket lika till vänster tillbaka, men har tonvikten mer på attack. I modern fotboll, har de blivit mycket populära eftersom de har makten att komma med under attacker och ge betydande korsningar. Fastigheterna dribbling, ger skjuter, uthållighet och styrka är mycket viktiga för denna spelare. Eftersom de måste göra många kilometer per FIFA konkurrens.
RWB ?? Högerkanten tillbaka
Mandat och uppgifter på området, de överensstämmer med vänster försvarare. En snabb och bekväm försvarare som föredrar att gå på attack.

CB ?? Mittback

Den mittback, sista man eller hjärtat av försvaret. Varje lag har vanligtvis två eller tre mittbackar att stoppa attacken från det andra laget. De hållfasthetsegenskaper och längd är av stor betydelse för att kunna försvara så bra som möjligt.

LM ?? Vänster Mittfältare

Den vänstra mittfältaren spelar för vänster tillbaka och är ofta den spelare som har nödvändig stil. Även när det gäller snabbhet och om drag som kunde förvandlas till assist utmärker den här spelaren i din FIFA laget. De hjälper också där det behövs försvar.
RM ?? Höger mittfältare
Rätt mittfältaren spelar för besökarna och har samma jobb inom det område som den vänstra mittfältare.

CM ?? Centrum Mittfältare

Den centrala mittfältaren är en spelare som gör en hel del kilometer på fältet. Han är ansvarig för spelet på mittfältet, som biträder försvaret och kontrollera spelet. En världsklass mittfältare utmärker sig tackla kvaliteter, vision och scoring förmåga. För många lag, en mittfältare som ansvarar för flest mål i nästa säsong skyttekung i laget.

CDM ?? Centrum defensiv mittfältare

Den centrala defensiv mittfältare spelar mellan försvaret och mittfältet i. De är ofta snabbare och mer mobila än försvararna, men inte när det gäller att göra mål. De är där för att plocka upp bollar från rebound och ge engagemang för en räknare. De ger också ytterligare stöd på mittfältet och försvaret när det behövs.

CAM ?? Centre Offensiv Mittfältare

Den centrala anfallande mittfältare kallas också CAM. Detta är den mest anfallande mittfältare av spelet och spela in mellan mittfältet och anfallet. En bra anfallande mittfältare måste utmärka sig på poäng förmåga och är ofta en fotbollsspelare meepakt de nödvändiga målen i FIFA förutom att ge viktiga pass och hjälper i attacken. De försvarar mindre ofta än CDM eller CM.
RAM, LAM
Rätten anfalla mittfältare och den vänstra anfalla mittfältare har samma funktion som en CAM, ensam när det gäller läge något annat uppradade i området.

LW ?? Vänster Winger

Angriparen spelar vänsterkanten för mittfältet och spelar i ett större område än en anfallare. De är i allmänhet mycket snabbt och kan ge dödlig precision att sätta upp mål som ofta är gjorda.
RW ?? Höger Winger
Arbetsbeskrivningen passar ovan med en höger ytter.

LF ?? Vänster Framåt

En angripare vänster är i läge för en vänster angripare, men dessa spelare är inte beredda samtidigt i praktiken; ett val görs mellan de två. Denna position tas ofta av välkända spelare som Robben, Ronaldo och Messi. De kan lätt byta sida som det behövs.
RF ?? Höger Framåt
Liksom angriparen kvar är de som angriper rätt för en spelare med mycket känsla. De utmärka sig i att ge kors och dribbling. Och deras dribbla konst locka dem ofta inåt för att skapa mål.

CF ?? CENTER

En central är för en angripare som vill bo runt 16 meter från motståndaren. De är ofta mycket starka och utmärka sig i fastigheten styrkan. De gör en hel del mål och vara kreativ i målområdet av motståndarna. De försvarar knappast.

ST ?? Striker

Angriparen poängen i allmänhet flest mål för FIFA laget. Angriparen har aldrig orienterad nästan defensivt om inte situationen kräver, till exempel de sista minuterna av matchen. Denna spelare får ofta flest kommentarer när saker går fel och prisade när det går bra. Denna spelaren är inställd ännu mer offensiv än CF i ditt lag.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha