Ponyparkcity och nöjen Slagharen

Pony Park Slagharen pony park city. Ponyparkcity samarbetar med Slagharen. Det ligger i staden Overijssel, i Collendoorn. Vad gör ponnyn stadsparken och nöjesparken som roligt för unga och gamla?

Pony Park Slagharen

Pony Park Slagharen är det namn vi vet från tidigare dagar. Idag, det Slagharen. Ponnyer flyttade till Ponyparkcity, en separat semester. Det finns ofta förvirring om dessa två.
"Pony Park Slagharen grundades 1963 som en liten stugby med 24 stugor. I varje hus var en shetlandsponny med vagnen. De shetlandsponnyer fördes till en vagn. Parken var snart utökas med fler stugor, en pool och en lekplats. Senare kom de första attraktionerna. Ponny-vagnar ersattes av säten, så barnen kunde rida ponnyer. Parken har fortsatt att växa till stora semester. Var bland andra större hus byggda.

Slagharen

Nöjesparken har fortsatt sedan 2008 under namnet semester och nöjesparken Slagharen. Ponnyer har försvunnit från parken. De flyttas till Ponyparkcity. Det återfinns några shetlandsponnyer i parken, men det är bara att klappa och gosa, inte att köra.
Nöjesparken har många attraktioner för unga och gamla, bland annat ett tåg berg-och dalbana, en looping styv berg-och dalbana, en monorail, bläckfisk, karuseller, pariserhjul, drömbåt, 4D film etc. Parken har även flera utställningar, bland annat en show med hästar, ett cirkustält och en otroligt. I några månader finns det kvälls parad med ljusshow. Flera gånger om dagen finns små spelningar på gatorna i nöjesparken. För de små finns lekplatser, en vatten lekplats, veteranbilar, flygande elefanter, etc.
Semestern gästerna kan besöka inomhuspoolen. Poolen är liten omfattning. Det finns flera restauranger och bageri bröd kan beställas till frukost. Det finns en stormarknad som erbjuder massor av mat. Priserna är dock högre. I närheten finns flera stormarknader, som är lätt att nå med bil. Semesterfirare kan inte under dagen med deras parkeringen. Vill de göra detta under dagen, skall fordonet ställas på en parkeringsplats i parken. Efter att ha stängt av nöjesparken, är bilarna får använda stugby och ner.

Ponyparkcity

Ponyparkcity ligger i Collendoorn, inte långt från denna återförening. I Ponyparkcity hitta shetlandsponnyer som sedan lämnat denna återförening. Ponyparkcity är en helgdag, där vid varje stuga har en shetlandsponny. Som det var tidigare i denna återförening. Ponyparkcity arbetar med nöjesparken. Detta innebär att alla semestergäster Ponyparkcity ha fri entré till nöjesparken. De har fri tillgång till ett tåg som kör flera gånger om dagen mellan parken och Ponyparkcity.
Ponyparkcity är en stugby i ett skogsområde. Stugorna har många av samma konstruktion och arrangemang som för nöjen Slagharen. Vid varje hus hör en shetlandsponny, lämplig för barn under 12 år. Shetlands ha på sig ingen plats mer och eftersom ingen lite mer, bara ett rep grimma med tyglarna 2009. De ponnyer används av barn att gå men kan ibland verka lite tystlåten. Under vintermånaderna, ponnyer har fullständig vila, eftersom parken är stängd.
Parken har en pool, en restaurang, en liten djurpark, lekplatser, underhållning, litet snabbköp och en leksaksaffär. För stora shopping kan du också besöka stormarknader finns i närheten. Dessa är med bil att nå.

Semester bokning

En semester på en av de två parkerna kan boka via hemsidan eller per telefon. För ponnyälskare är det perfekt att boka en semester på Ponyparkcity. Som inte gillar eller är allergisk, kan bli bättre på att nöjesparken besök. Husen och tepees på båda parkerna i stort sett samma inredning. Inredningen är ganska stram, i nybyggda hus, är detta i hög grad förbättras.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha