Pollen: hur kan du bota hösnuva och förebyggas?

Hösnuva är en förutsättning för många människor den ljusa vårsäsongen kan Surgör. Det är en allergi som orsakas av överkänslighet mot pollen. Den innefattar metoder för nästäppa och klåda i ögonen. Emellertid hösnuva lidande behöver inte misströsta. Det finns inte bara sätt att förebygga hösnuva, men också att göra livet uthärdligt med hösnuva. Det finns också en förhoppning om att i framtiden kan utvecklas ett vaccin mot allergi. Vad du ska göra mot hösnuva? En översikt av symptom, behandling och tips.

Vad är hösnuva?

I grund och botten, termen höfeber endast en allergi mot gräspollen. Emellertid används termen hösnuva används för sensibilisering mot pollen i allmänhet. Den vetenskapligt korrekta termen för hösnuva är allergisk rinit. Rinit är inflammation i slemhinnan i näsan.

Stå hösnuva

Hösnuva orsakas när - på våren - pollen i luften kan cirkulera. Proteinerna i pollen från bindning med anti ämnen och gå tillväga på detta sätt aktivera huden och slemhinnor. Slemhinnor som i sin tur är ämnena utsöndrar histamin och prostaglandin. Det är ämnen som vidgar blodkärlen i näsan, orsakar din näsa är blockerad. Dessutom medför detta rinnande näsa, vilket ger dig en känsla av att du ständigt måste blåsa näsan. Samtidigt skapar klåda i näsan, ögonen och luftvägarna kan utlösa muskelceller.

Hur kan man förhindra hösnuva?

Hav och berg
Längs kusten och i bergen är sällsynta eller pollen för. Om du verkligen enorm belastning av hösnuva, kan du överväga att stanna i hela pollensäsongen där. Betrakta till exempel en årlig semester vid havet eller i bergen under den period som du har mest erfarenhet. Även om du tar två eller tre veckor till havs, kommer pollensäsongen vara bruten. Du kommer alltså att ha lite andrum för att övervinna fjäder. En annan intressant godbit är att pollensäsongen i norra Europa börjar i juni.
På morgonen utomhus
Om du gillar att göra sport eller saker i naturen, gör det i pollensäsongen än tidigt på morgonen, när daggen fortfarande på fälten. I själva verket är det efter försvinnandet av dagg som pollen kan röra sig fritt. Om du har tillbringat tid i naturen, är det bäst att byta kläder efteråt. Pollen kan sitta kvar i dina kläder, så att du ta med dem hem. Ta björk, al och windbestuivende växter från din trädgård. De är verkliga omröstning leverantörer som kan förstöra ditt besök till din trädgård.

Hur hösnuva bota eller behandla?

Verkligen bota hösnuva kan inte, men du kan kontrollera symtomen på sjukdomen. Det finns flera sätt att göra livet uthärdligt med hösnuva.
Nässpray
Först finns det en nässpray. Nässpray som innehåller en liten dos av kortikosteroider som minskar inflammation. Fördelen med sprayen är att det fungerar mycket lokal; han omedelbart på platsen för katastrofen, och behöver inte tas upp av kroppen. Det är avsett att nässprayen administreras två gånger per dag. Dig bäst föra den börjar en vecka före starten av pollensäsongen.
Antihistamin
Om du har några problem med att använda nässprayen, så kan det finnas ett antihistamin ordinerats. Som ett resultat, är utsöndringen av histamin förhindras. Det är det ämne som orsakar expansion av blodkärlen i näsan.
Injektioner
För det tredje kan det finnas mot hösnuva ordinerats en behandling med injektioner. Avsikten är att på detta sätt göra immunsystemet okänsligt för de allergiframkallande ämnen. I de flesta fall är denna behandling effektivt. Nackdelen är att det är en kostsam och betungande för patientbehandling.
Acapunctuur
En annan möjlighet för att ta itu med problemet med hösnuva, är en behandling med akupunktur. Det är önskvärt för vissa patienter att börja redan på vintern med behandlingen, men också i full pollensäsongen behandling med acapunctuur kan fortfarande vara fördelaktig.

Hösnuva: framtiden

Forskarna tror att det i framtiden kan utvecklas ett vaccin mot hösnuva. Det skulle sedan gå vidare för att orsaka en typ av DNA-vacciner baserade på DNA av proteinerna i pollen, hösnuva. Men att vara detta är fortfarande i framtiden.
(0)
(0)

Kommentarer - 2

Det finns också ett naturligt botemedel mot hösnuva. Jag använder Pollinosan A. Vogel och det fungerar bra! Du kan återigen använda länge.

Hösnuva är ett säkert sätt kan ta itu med bioresonant; det fungerar på samma sätt som immunoterherapie, först då mycket snabbare. Om du har testat orsakar allergi uppstår, gå itu med björkpollen att lyfta som allergi. Så bekämpa sjukdomar med liknande; Denna proposition har funnits sedan urminnes tider!

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha