Politiska partier: Partiet för djuren

Partiet för djuren är ett politiskt parti som grundades i oktober 2002. Ledda av Marianne Thieme att partiet lyckats bli först i världen med djurskydd som ett huvudtema, att komma in i riksdagen. Även om detta parti som one-liner sats är märkt, är det inte helt motiverat. Partiet har har flera positioner i sitt program. Naturligtvis är djurskydds den viktigaste punkten i denna märkliga politiskt parti.

Historien om Paris för djuren

Partiet för djuren är faktiskt skapas som en protest part. Så detta parti inte är ett parti som strävar efter att storhet utan mer ett vittnesbörd parti som söker den politiska kursen i Nederländerna med en djurvänlig karaktär. Efter nedgången av Balkenende var jag Marianne Thieme fått nog. Att kritisera inkluderar grön vänster, som i ögonen på Partiet för djuren, hade för lite djur aspekt lagts fram, bestämde hon Partiet för djuren också kommer att verkligen ställa upp. Första gången partiet deltog i parlamentsvalet var inte omedelbart lyckas. Tre fjärdedelar uppnåddes erforderligt antal röster för ett säte kammare. Valen 2006 stred okej. Oväntat, kan partiet presentera sig med två platser i parlamentet. Partiet drog mycket uppmärksamhet från listan langare att partiet skulle ha i huset. Kända författare som Jan Wolkers och Maarten 't Hart, öppet uttryckt sin sympati för Partiet för djuren. Efter valet var partiet kallas parti parlamentsfrågor. Det förbättrade sitt rykte som en fråga parti, eftersom de i alla frågor som beslutsamt fördömde fabrik jordbruk. Den uppmärksamhet ägnas åt partiet runt resulterade i inte alltför bekväma situationer runt partiet. Det var frågan Pierson. Långivaren hade en tvivelaktig roll tjänar sina pengar, och hans givaren av partiet. Företaget Bayer, nämligen använt sig av djurförsök, och det sågs som ett nödvändigt ont. Thieme räddade sig ut genom att ange att pengarna gavs i egenskap av privatperson, och att partiet annars pengarna aldrig skulle ha accepterat. Pausen och kritik matta och Maarten 't Hart var inte den bästa reklamen för Partiet för djuren. Nyligen partiet har en hel del människor besvikna i mycket svår fråga runt Oostvaardersplassen, med förebyggande avlivning avslogs och jämfördes med jakt. Partiet uppgav att det är fråga att se till att friska djur sparken, och att införa strängare kontroller.

Synpunkter från partiet för djuren

Att Partiet för djuren är en stark motståndare till bio industrin, är ingen hemlighet. Partiet förespråkar en drastisk minskning av köttproduktion och en drastisk minskning av köttkonsumtion av människor. Föredrar Partiet för djuren att folk byter till vegetarisk mat, i syfte att uppnå en bättre balans mellan produktion och konsumtion, med minimal skada på miljö och natur är klar. Mycket jordbruksmark används för att odla djurfoder, så inget utrymme räcker för normal jordbruk, och man måste söka tröst i nedläggningen av tropiska skogar, för att få tillräcklig kapacitet för produktion av både människors och djurs mat . Vidare kan man nästan vilken position som helst av detta parti att se i den linjen. Många av de vanligaste problemen i dag kommer från överproduktion och överkonsumtion av kött från köttindustrin. Ändå har detta parti fler strängar på sin röst. även på det sociala området detta parti har förvisso en hel del lägen, som en av en part som är ett ämne så fastna inte skulle förvänta sig. Så detta parti är ett parti som innehar det nuvarande statliga pensionssystemet, vill göra barnbidrag inkomstberoende och mål är att lösa invandring eller integration problemet genom att se till att människor inte längre behöver lämna sina länder i respektive ursprungsländer för villkor. För invandrare som redan är här, kommer partiet att vara till hjälp för att integrera, men ser det som ansvarar för invandraren själv.
Parti Princip
Partiet självt principen om Partiet för djuren är faktiskt nästan en blåkopia av principen om människans rättigheter, såg de det i termer av relationen mellan människa och djur. Det verkar en något kristen vinkling, som de snart kommer att tänka på begreppet förvaltarskap. Den länkar principen om den allmänna förklaringen om rätten till djur vars onödiga dödandet av ett djur är liktydigt med ett brott mot liv part. Plzierjacht fritidsfiske och därför uteslutet. I djurstudier att pengar alltid en avvägning måste göras mellan de intressen som välfärd för människor och som djuret. Som folkets intressen är mindre, som snart måste råda i djuren.

Partiet för djuren före valet av 9 juni 2010

Att partiet av många människor till fantasin, framgick av de kommunala valen 2010, då partiet i de sex län där de deltagit, lyckats få en plats. Ändå partiet i sin syn på behovet av att försöka Oostvaardersplassen inte heller extrem djur för att övertyga sin ståndpunkt i denna fråga.
Lägesrapport
  • Partiledaren Marianne Thieme
  • Partiledaren Marianne Thieme
  • Lower House gruppledare Marianne Thieme
  • Säten Lower House: 2 *
  • Senaten partiledare: Niko Koffeman
  • Senaten sittplatser: 1 *
  • Antal medlemmar: 10 000
  • Politisk inriktning: Neutral
  • Ideologi: Animal

* Siffran inom parentes är det totala antalet platser i respektive kammare
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha