Politik vill lösa skuldproblem genom skuld

Angsthazerij har blivit ledare för kapitalmarknaden. En gång i livet kallas pengar systemet att betala för är orsaken till stora problem. Inte bara Nederländerna, utan även i Europa och även USA är i trubbel. När stipendier djupt i rött för att skriva folk är rädda och agerar ut i kontanter och omsättningsbara instrument. Resultatet är tydligt, finns det en panik. Panik på de rika, men också panik bland de mindre rika. Det verkar som det finansiella systemet är att angsthazerij. Efter nedgången av den första bank i 2008, verkar det som om det aldrig varit bra i den finansiella världen. Pessimismen råder och allt annat, som en används i finansvärlden, följer panik. Egna regler, som en gång var avsedda att förebygga katastrofer som lågkonjunkturer och konkurser av banker, inte längre gäller.

Fair Panic


Skapar sistone, eftersom semesterperioden har anlänt, alltid panik. För år ger aktiekurser och AEX under månaderna juni till augusti att aktiva investerare är på semester, så spendera pengar på andra saker än att göra investeringar. Den ofta hörs säga om analytikern "sälja i maj och köp igen i september", tydligen fortfarande gäller. Bortsett från, släppa mer och mer förtroende för politikerna. Politiker verkar också bli fler och fler vanliga människor av kött och blod. De växande skuldproblem i europeiska och icke-europeiska länder också se till att marknaderna fortsatt under press. Folk gillar inte att avdunsta sitt kapital och absolut inte som att en del av sitt kapital försvinner in i svarta hål i andra länder. En andra recession kommer att bli oundvikligt. Speciellt om det finns ingen snabb lösning på den nuvarande situationen och inte heller om att sträva efter att förbättra tron ​​på politikerna. Dessutom måste man också samtidigt driver återhämtningen i ekonomin. Speciellt nu när ekonomin har i allt högre grad försvagats i Europa, återvinning och tror på en sund ekonomi behövs.

Krisen kring eurons

Med mycket övermod försvarade värdet av den europeiska valutan av europeiska politiker. Trots att Europeiska monetära ännu inte "byxor" bärs, finns det redan en debatt. En diskussion om euron inte lika anbud i alla europeiska länder för att göra det sin primära valuta. Resultatet av denna diskussion är återigen en välbehövlig enighet inom Europa skakas. Osäkerheten och angsthazerij i den finansiella världen är ytterligare näring eftersom ingen mäktig person som kan ge ledning för att återställa utskrifts den nuvarande krisen.

Räntor på skuld


En annan signal, vilket inte är bra med ekonomin i de europeiska länderna är det faktum att räntorna på statsskulden i fem av medlemmarna i Europesie unionens länder över 6%, och i tre länder även över 10%. De resulterande oro över upplösningen av dessa skuldproblem ger extra press på utvecklingen av de europeiska börserna. De välbehövliga lösningar och avtal för att lösa de ekonomiska problemen kvarstår ut. Resultatet kommer att bli att det kommer att bli mer och mer motstånd för att lösa problemen i andra länder. En ny recession skulle i avsaknad av starka framtidsutsikter, ibland närmare än vad man kunde hoppats och trott.
(0)
(0)
Tidigare artikel Aging förebyggande

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha