PlayStation Vita: Den senaste spelkonsol från Sony

Cyrus Magnuson Februari 29, 2016 Elektronisk 9 1
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
PlayStation Vita är den senaste bärbara spelkonsol som Sony stormar marknadens. Detta kan användas både för flera spel och för kontakt med vänner. Dessa kan spåras med hjälp av GPS, och naturligtvis PS Vita erbjuder också möjligheter att kommunicera med andra: Facebook, Twitter, Foursquare och Skype är tillgängliga via ett tryck på pekskärmen. Slim, med tanke på att stora konkurrent i spelet: eftersom det PS Vita att en iPad eller iPhone inte har? PlayStation Vita, eller för älskare "PS Vita". En ny bärbar konsol från Sony som ska användas för stora utrullade spel som Uncharted - Golden Abyss, Wipeout 2048 och ModNation Racers - Road Trip. Men det finns fler spel som finns, totalt tjugo matcher, med namn som FIFA Football och F1 2011.

1977: den första bärbara konsol

Den handhållna har en ganska lång historia. År 1977 var det första bärbara konsol. När det gäller teman för spel, det finns en slående likhet mellan då och nu. Vid den tiden, Race, nu är det ModNation Racers. När spelet fotboll, nu FIFA Football. En av de kända namn var och PlayStation Portable 2004. Redan 2004 var marknaden fortfarande bra och tydlig. Endast Nintendo var en annan stor aktör på denna marknad. Nästan legendariska är namnet GameBoy, som länge hade varit standard på spelmarknaden.

Och sedan var det uber smart telefon

Dessa tider är över. Om du kommer till en spelkonsol, måste du ha argument mot det mycket tillgänglig och multifunktionella transporteras rival: den smarta telefonen. Antingen mobiltelefonen, som erbjuder mer och mer "leksak". Och sedan pratar vi om iPad och iPhone har inte ens berört. Vad kan en konsol som PlayStation Vita motsatt placerade där? I varje fall en främre och bakre pekplatta, 3G-anslutning - tack vare samband med Vodafone - och dubbla analoga spakarna. En OLED-skärm lovar skarp bild, och distribueras på snygg design.

Höjdpunkter i PS Vita

  • Uncharted, Wipeout, Resistance, LittleBigPlanet, och fler kommer
  • Crossplay: spelarna i PS Vita och PlayStation 3 kan spela tillsammans med olika spel
  • Sociala funktioner: Party, Nära, Live Arena
  • 5 tums OLED multi-touch screen
  • Multi touch pad på baksidan
  • Två kameror på de främre och bakre
  • Inbyggd mikrofon och stereohögtalare
  • Dubbla analoga styrspakar för optimal erfarenhet
  • SIXAXIS rörelsesensorer, gyroskop och hastighetsmätare

Besegra grannarna

Lider av grannarna? Besegra grannar med sina egna resurser. Med andra ord: om du konkurrenskraftig smart telefon är just på grund av dess utmärkta kommunikationer, ansluta din konsol gör lika bra att optimala kontaktalternativ? PS Vita kallas också en ansluten enhet eller ett medium som gör att du enkelt upprätthålla kontakter. En pekskärm strategi din Facebook, Twitter, Foursquare och Skype, så alla "varianter" av samtida touch kapacitet är välfyllda. Åtminstone för nu, för här du bara se att du fortsätter att hänga med i utvecklingen.

Hitta dina vänner via GPS

PS Vita finns i två modeller: en Wi-Fi-modell och en Wi-Fi plus 3G-modellen. PS Vita har en "nära" ansökan i egen regi, vilket gör det möjligt för användare av PS Vita kan hitta varandra via GPS. Användare kan använda program som "Party" och "Live-område" chat och naturligtvis spela tillsammans.

"PS Vita har ingen konkurrens från DS, iPad eller iPhone"

Å ena sidan finns den här typen av prylar stora pengar som betalas av dem som har råd. Å andra sidan finns det en hel del konkurrens. Ändå säger Joost Snabb Sony Computer Entertainment Europe mot Times att varken Nintendo DS eller iPhone eller iPad verkligen en "direkt" konkurrent. Nämligen Nintendo, har andra spel hemma för en annan publik, säger Fast. Och mer än välkända spel för iPhone och iPad till exempel Angry Birds, av en annan typ än den totala spelupplevelsen du förväntar dig från spel som Uncharted: Golden Abyss. Att du är tio till tolv timmar gör bra, säger Fast. Och det är något annat än en snabb Angry Birden kudden ... Var ligger sanningen? Vi kommer snart att få reda. Tack vare de många spel fans att nästa gång med PS Vita att komma igång, och utan tvekan hålla oss informerade om sina dom och spelupplevelser. Kom, spel fans. Vi undrar ...
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (1)
Perci Degermark
  Like 3   Dislike 2

Hej. Jag har en fråga om en PS Vita min PS Vita stals förra veckan och jag vill fråga om jag kan spåra den eller polisen? Thankyou

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha