Platt mage utan att banta: effektiva övningar för hemmet

En mage, många lider av för mycket fett på magen och slappa magmuskler. Och vem skulle inte ha en platt mage? Med en platt och tät mage gör din hållning bättre och kläder är också kul. En platt mage utan att banta, kan nås genom särskilda magövningar. Observera att magövningar i kombination med rätt kost är ännu effektivare. De bästa magövningar kan hittas här i rad. Tight magen garanteras genom att konsekvent praktisera.

Mage Vakuum

Detta buken motion är inte känt, men effektivt. Denna övning tränar inre magmusklerna så att buken omkrets blir tunnare. Det kräver även lite ansträngning för att träna din mage genom magen vakuum. Du kommer att stå upp, som på en vägg. Dra magen i så stor utsträckning som möjligt. Blås all luft ur dina lungor. Stäng av bröstet så att din mage kan vidare återkallas. Innebär detta fixa minst 20 sekunder. Senare kan du utöka 20 sekunder. Gör detta tre gånger om dagen i början.

Tå berör

Precis som magen vakuum också effektivt och enkelt. Du kommer att ligga platt på marken och gör din benen upp. Håll benen strax ovanför höfterna. Nu kan du prova med fingrarna röra tårna, medan axlarna komma så långt som möjligt från marken. Motion kan göra dig tyngre genom att hålla en vikt eller bara genom att trycka på höger och vänster tå.

L-Sit

Effektiv men något mer komplicerad än den övre. Du sätter dina händer bredvid dig och höja benen rakt upp. Exempelvis bildar kroppen en L-form. Håll dig sitta en stund. Tanken är att du tar dig upp så att du inte är med ryggen någonstans på. I början kan du lägga händerna på en liten höjd. Det krävs övning för att hålla dem fullt ut. Med lite övning kan du ändå hålla mycket väl denna attityd.

Abb utbyggnaden

Du tar en stång med ett hjul i dina händer och få på knä. Flytta sedan din kropp att utföra. Du samtidigt tar också dina händer framåt så att du får en rak böjd position utan att vidröra marken. Och när du flyttar tillbaka igen till utgångsläget. Efter regelbunden motion kan ha blivit alltför lätt: du kan prova samma från en stående position.

Hantel sidosoffa

Detta är de laterala magmusklerna. Du behöver en vikt för denna övning. Stå med fötterna axelbrett isär. Och håller i ena handen en hantel. Låt den hänga bredvid dig. Och sänk den genom att böja kroppen vid sidan av hantel. Då går du igen stå upp rakt och göra samma sak på andra sidan. Var inte en hantel med båda händerna. Eftersom övningen är mindre effektiv ur.

Lutning sitta upp

Du sitter ner på en bänk och klämma fötterna under bolstret. Upp med händerna bakom huvudet eller bredvid den. Lyft överkroppen inte överstiger 20 grader. Krom tillbaka något när du kommer upp och lägga tonvikt på den raka buken muskler.
(0)
(0)

Kommentarer - 1

Hej! Jag är 14 och 1,64 och cirka 55 kilo. Jag kom lite i magen. min fråga är hur får jag en plattare mage med en synlig midja men fylligare skinkor och ben

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha