Plastramar - vad du verkligen behöver veta!

Om du planerar att köpa nya plastfönster, är det viktigt att först samla en del information om produkten. När du gör ett val, är det bra att veta vilka möjligheter som finns. Nya ramar, efter allt du inte köper varje dag och det är trevligt att veta var du ska se exakt ut innan du bestämmer dig för att köpa.

Vilka är alternativen?

Plast ramar är tillgängliga i ett plan och i en renovering profil. Den platta profilen har en tjocklek av 7 cm. Renoverings profil har en tjocklek av mellan 10 och 13 cm. Detta varierar beroende på märke. Ombyggnaden profil mest liknar trä medan platt profil stramare och modernare utseende. Bortsett från de släta ytorna av ramar är vanligtvis även i träets ådring. De tillgängliga färgerna är begränsade i träfibrerna struktur men oftast också finns på insidan. En relativt ny utveckling, de raka hörnförbindningarna på utsidan. Detta gör att plast ramar i utseende är nästan omöjlig att skilja från trä.
Innan du begär en offert är klokt att orientera dig i förväg om möjligheterna. Priserna kan närmast jämföras när erbjuds också densamma på alla de begärda citat. Detta omfattar inte bara färgen och profil utan även layouten på ramarna. Särskilt i framdörrarna och bakdörrarna är ofta billigare alternativ eller belopp som erbjuds, vilket gör det svårt att jämföra priser.
Fönster och dörrar på bottenvåningen eller över ett platt tak områden skall utföras av SKG smet. Med SKG smeten ramarna är dessutom säkrade. SKG smeten finns i tre versioner:
  • SKG1 - 3 minuters fördröjning i inbrott
  • SKG2 - 5 minuters fördröjning i inbrott
  • SKG3 - 10 minuters försening i inbrott

SKG smeten är utformad för att hålla en enstaka sprickor utanför dörren. Proffs förbereder och har avancerade material som gör det möjligt för denna grupp att få även med SKG smeten inuti. Lyckligtvis bara 5% av de inbrott som begåtts av proffs.

 Vad är skillnaden?

Plastramar finns i olika versioner, men det finns flera märken som finns. Utsikten från fönsterkarmar skiljer sig också efter märke. Varumärket ramar bara säger något om kvaliteten på plasten själv och ingenting om, till exempel innehållet eller hårdvaran. De plastprofiler är alltid tom på en fabrik under förutsättning där de bearbetas i ramar. När du begär en offert från två olika företag med samma märke innebär inte automatiskt att det är samma kvalitet. En leverantör kan arbeta med billigare material och till synes erbjuda samma ramar för en bättre ?? ?? pris.
Det är klokt att fråga där ramarna tillverkas och har lagt detta på vilket papper som helst! Garantin är till stor del baserad på tillverkarens uppgifter om plastramar. Om din leverantör går i konkurs, kan du åtminstone besöka det fanns fortfarande problem uppstår med ditt fönster!

 Vad du ska leta efter

Många artiklar och webbplatser ger information om fördelarna och nackdelarna med plast ramar. Detta är naturligtvis också mycket viktig, men vad är mer med det? Fråga flera offerter men också ta tid att besöka flera företag! På så sätt kan du se skillnaden själv. Finns det en del av den profil som du funderar på att se det väl. Visa antalet rum i profil eller be säljaren. De flesta ramar har en fem kammarsystem. Lyft tvärsnitt av ramen på en gång, och känner tyngden. Prova fönster i butiken! Se själv och låt dig ledas alltför mycket av en leverantör.
När du informerades i detalj om ramarna och fortsätter med inköp, lämna dina önskemål tydligt sätta på papper. En order bör vara klart för båda parter. Ta ordern alltid muntligt före undertecknandet för en överenskommelse!
När du väljer att köpa plastfönster sedan inte en säkerhet! Minns från ovan att ett företag som har sin bokföring för att finansiera termins ramar och ingen insättning krävs!
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha