Plastikkirurgi. Bröstrekonstruktion efter bröstcancer

Mest plastikkirurgi är utformad för att ta bort ärr eller avvikelser. Såsom kvinnor som har haft bröstcancer. Lycklig Pascale från Leeuwarden var efter nästan åtta timmars drift. Hennes vänstra bröst reformerades. Hon är klar igen efter den fina ,, -. Göra operation "" Fyra veckor efter operationen, var hon fortfarande trött. Men annars är hon glad. Plastikkirurg Chantal moues av MCL i Leeuwarden drog skinn, fett, vävnad och blodkärl från magen och förvandlat det till en ny vänster bröst.

Bröstrekonstruktion

Fysiskt var bröstrekonstruktion kirurgi den tuffaste hittills, säger Pascale. ,, Men första bröstkirurgi var mycket spännande och därför mycket tung. "" Exakt tre år sedan upptäckte hon knöl i bröstet. Inom några veckor skulle hon vara under kniven, osäker på om den har spridit sig. Hon höll hennes bröst, men tumören hade lämnat ett stort hål. ,, Jag var botten förlorade.

Andra såg lite av det, men snäva tröjor jag verkligen inte kunde bära. "" En andra operation tog under hennes armhåla och sedan trettiosex kemoterapi och strålbehandling.

Hade också hennes hormoner stoppas, till ny cancer ge så liten chans som möjligt. Det är därför förra året togs bort från hennes äggstockar. Hon trodde först inte att rekonstruera hennes bröst. ,, Jag var faktiskt klar. Jag gillade det så. Men det gapet ner mitt bröst började att irritera. ''

Tätare bröstrekonstruktion

Och när hon kom till moues. Plastikkirurgen noterade en kraftig ökning av bröstcancerpatienter som vill ha en ny kista. Tidigare ,, det faktiskt inte nämndes att genomgå plastikkirurgi efter en mastektomi. Bröstet avlägsnades och klar. Men under de senaste åren finns det många fler alternativ och män utnyttjar glad. ''

Plastikkirurgi

Plastikkirurgi är mest känd för den estetiska sidan: bröstförstoring, bukplastik och ansiktslyftning. Men de estetiska verksamhet utgör bara en tiondel av det arbete som plastikkirurger i sjukhusen. De flesta verksamheter moues och hennes kollegor har en rekonstruktiv karaktär. Plastikkirurgi innebär återställande av funktion och form. Till exempel operationer på kluven läppar eller händer, med fingrar sitter ihop. En fjärdedel av alla plastikkirurgi är rekonstruktioner efter cancer i och runt munnen, på huden och i ansiktet.

Många möjligt i bröstrekonstruktion

Och i synnerhet verksamhet efter bröstbevarande kirurgi eller mastektomi bijkanker ökar snabbt. Det finns många möjligheter. Mer än många tror, ​​du vet moues. Al direkt av onkologisk kirurgi, till exempel, kan vara en huidoprekker placeras, så att senare kan kirurgen placera en protes av silikon.

Under flera år operationen som Pascale har genomgått blir allt vanligare. ,, Inte alla kan genomgå denna kosmetisk kirurgi, säger doktorn. Så kvinnor får inte röka och måste följa med en maximal kroppsvikt. Med huden, är fett och bindväv också transplanterade blodkärl. När korrekt ansluten, känns bröstet naturligt varma och mjuka. ,, Till skillnad från silikonproteser. '' Åskådare nytta, moues vet, är att kvinnor bli av med magen. Pascale nickar. ,, Jag hade kommit efter cellgifter.

Min mage är nästan platt igen. Och mitt bröst är återigen ganska normal. Två flugor i en smäll med en sådan vacker-make drift. ""

Plastikkirurgi kan inte återställa det naturliga tillståndet, varnar läkare. ,, Du kommer alltid att se några av vistelsen. Men vi kommer att återhämta sig. ''

Denna berättelse publicerades först i Leeuwarder Courant

(0)
(0)
Tidigare artikel Sony Ericsson Xperia X10

Kommentarer - 1

Alternativen för bröstrekonstruktion effektivt antar kraftigt. Fler och fler kvinnor är medvetna om denna möjlighet. Utan bröst ofta en kvinna känner sig obekväm och detta tomrum dem påminner också hårda tider som de hade under övervinna sjukdomen Därför är jag mycket vacker som kvinnor efter bröstcancer har sina bröst rekonstrueras och denna svåra period bakom sig försöker göra och må bra igen i / med sina egna kroppar.

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha