Plantering och skötsel av träd i din trädgård

För ett träd i din trädgård bör du verkligen välja, stora träd kräver inte alltid en mycket vård, men om de är helt enkelt för stor, kan de ta hand om många problem Bonje med grannarna till en helt förstörda trädgård eftersom du har träd på grund av säkerhet måste ta bort. Kort sagt, ett ämne där kan du dyka over the top men en stund innan du sätter dig med elände.

Vad ska jag tänka på när jag har ett träd i min trädgård att plantera?

Plantera ett träd i din trädgård, får du inte, kanske du har redan upplevt i det förflutna som trädplantering är inte alltid det bästa alternativet är att fylla din trädgård eller för att få privatliv. Det finns många saker du bör tänka på för att rädda dig en massa elände.
Japansk lönn kan ha en underbar effekt i din trädgård
 • Skugga
 • Frukter
 • Morötter
 • Blad falla
 • Höjd och bredd
 • Insekter
 • Lagstiftning och grannar
 • Huvar

Skugga
Träd är stora och definitivt träden med breda kronor orsaka en hel del skugga. Till att börja med, kan detta vara irriterande för din uteplats och vardagsrum som med tiden mycket mindre ljus kommer att fånga bara utrymmet under trädet måste också fyllas. Det finns få blommor och växter som gör mycket bra i den permanenta skuggan under ett stort träd.
Frukter
Vissa träd som kastanj eller Rowan bära frukt, är det utan tvekan ett vackert ansikte utan också dessa frukter kan ge dig mycket besvär, Kastanjer är ofta skarp och hård och Rowan bär bär som mycket utfärdar och inte från kläder eller mattan till konstaterat, andra träd som Taxus exempel lockar många fåglar som de kan vara en verklig olägenhet till exempel en bil som parkerats under trädet. Bilen är inte bara snuskig men avföring också skjuta en gång i lacken.
En stort fält är en idealisk plats för EikWortelen
Vissa träd ljus trottoar, lägg dem aldrig komma för nära en väg eller väg eller i ditt hem, de kan göra betydande skador på grund om du är ett stort träd, förutom att inte bara ta bort morötter, här ofta tungt artilleri att passera och orsakar mycket skada.
Blad falla
Jag har ett problem med blad falla? Ett stort träd kan sadla månader med många blad olägenhet. Träd med stora blad, har du fler problem som träd med små blad, bladen blåser bort snabbare.
Höjd och bredd
Bli trädet inte är för stor eller för bred? De kan inte bara kasta för mycket skugga, men de kan också orsaka irritation till grannarna eller ens utgöra en risk för ditt eget hem om en storm.
Insekter
Vissa träd lockar många insekter, främst träd med tjocka blad och gott om plats under träden ger en fuktig varm miljö, en miljö där insekter är galna.
Lagstiftning och grannar
Stora träd kan ge en olägenhet för dina grannar och det är även möjligt att kommunen har problem med höjd eller placering av trädet. För mer information om reglerna råder jag er att titta på den här artikeln under rubriken "grannar och lagstiftning"
Huvar
Avverkningen av träd avslöjar inte alltid så enkelt som det verkar. Lagen kräver att träd inte ska avverkas utan licens och även om du får grönt ljus för att skära ner ett träd så är du tvungen att skynda dit eftersom stor utrustning själv ett stort träd kan få ner inte bara göra. Detta innebär att om du inte har någon stor entré, bör staketet av din trädgård slås ned och det blir en hel del skador på trädgården av arbetsutrustning och ta ner trädet, skulle särskilt morötter ofta går mycket djupt och lock vanligtvis en stor del av din trädgård. Tro inte att du kan kasta ett jordlager över det eftersom en dag du själv kommer att bryta benen eftersom marken sjunker under fötterna på grund av en helt ruttnade stam och rötter.

Vad träd väljer jag


Hösten med Oak Det finns massor av träd som finns, detta i form av buskar och träd. Det är främst en mängd val i form av buskar och möjligheterna är nästan oändliga, till valet av denna lite enklare, läs även särskilt artikel buskar plantering och omsorg, här en hel artikel ägnas åt vård och välja rätt buske, inklusive en förteckning över hur buske som du väljer kommer att se ut när den är fullvuxen.

Beställa trädet

Inte alla träd är alltid tillgängliga, beställa träd ditt val som tidigt på våren, har de flesta träd sålts. Beställ dina träd redan på sommaren innan du vill plantera och låta dem att plantera på hösten, på detta sätt anläggningen tvingas att växa, så gör trädet färre problem såsom svampar och förankras det bättre innan det i vårvädret måste växa rikligt.

Träd Storlek

Till att börja med bör du alltid ta hänsyn till djurtätheten av kronan, oavsett om den är helt stängd eller något genomskinligt, bör detta vara en viktig faktor i ditt val. Dessutom kan buller vara en viktig faktor, en tät vegetation med stora blad såsom i Chestnut rymmer en massa oväsen utanför.
Det finns flera olika träd storlekar grovt indikeras av storleken 1, 2 och 3. Storlek storlek.
 • 1: Chestnut, ek, bok
 • 2: björk, al, lönn
 • 3: Frukt, Hawthorn, Holly, Prydnads Päron, Hägg, japanska blommande körsbärsträd
Det finns många fler träd utanför ovanstående, dessa är i allmänhet buskar De kan vara av några få centimeter, upp till tiotals meter hög.

Plantera träd

Om du har gjort ett val du måste göra innan du kan plantera ett stort trädplanterings hål, bör detta hål ger mer än tillräckligt med utrymme i rotklumpen, företrädesvis dubbelt så stor. På så sätt finns det tillräckligt lös jord runt rotklumpen så rötter har utrymme att växa bra utan hindras av fast botten och är vatten och näringsämnen till rötterna, något nytt träd enorm desperat behöver. Se till att du plantera träd så djupt som odlaren för att undvika problem. Du kan se färgen skillnaden på stammen där trädet stod i jorden.
Eftersom unga träd är ofta ganska öppna platser är lämpligt att använda ett träd spel, på grund av deras liten knöl dem är fortfarande fast i marken och blåsa dem lätt. Borra ett hål i marken med en skruv ungefär en meter djup med hjälp av en hög med 2,5 meter och ställ den på den sida där rådande vinden och hålla trädet bandet på korset promenader till trädet för att förhindra boom pole kan skada trädstammen.

Skötsel av trädet

Under det första året, är det viktigt att du planta administrera tillräckligt med näring och regelbunden vattning, är chansen mycket närvarande här att trädet ännu inte handlar med sig själv. Under de följande åren, bör du vara bra att hålla ett öga på om marken inte är alltför torr, men totalt sett trädet sparar sig väl, särskilt om du rent gödsel varje år i hela trädgården.
(0)
(0)

Kommentarer - 2

Jag söker information om ekar. Jag har ungefär 13 år sedan planterade ett ekollon. Nu är det en vacker högt träd mitt trots.Nu berättade en släkting som jag var tvungen att se upp för grunden till huset och att huset kan sloka eller scheuren.Hij står därför två meter från en aanouw, bakom skafferiet och sedan de woonhuis.Is möjligen ett träd. skadligt för huset? ------ Dessutom finns det ett kastanjeträd på gården. Samma frågor som jag har nu om denna boom.Uw ED-gruppen, ser jag tegemoet.Hoogachtend, PN Kiewiet.Zwolle

Bästa Nicoline Kiewiet, gör en ek inte omfattas popplarna som naturligt "självlysande" morötter har ett jobb som verkligen fungerar hela tiden och genom. Det betyder inte att en ek har potential att enorma worden.Het är möjligt att, över tiden, kan rötterna påverka grunden, även om jag anser att det är troligt, skador på trädet eller morötter det är mer sannolikt att sättningar av röta wortelen.Ik vågar du inte att ge direkta råd om huruvida denna medvetna träd kan vara en fara för konstruktionen. Kom dock ihåg att en ek är känslig för processionary larv som kan döda ditt träd med så ruttna på grund av eller till och med en fallande träd som följd. Du kan se en stor mängd larver från april, många tillsatser, också kasta skinn och ontlasting.Vraag själv hur djupt grunden för konstruktionen. Är detta verkligen djupa eller ytliga? Och det finns en källare under uppbyggnad? Om det finns en platta på mark är utan en källare, naturligtvis, är betydligt mindre att eken jordiska skador kan aanrichten.Verder eken kan nå höjder av 25 meter och därmed en trunk omkrets 2,5 meter till 3,5 sannolikheten meter på 100 år, efter 200 år av 4-6 meter, efter 300 år av 5-8 meter osv osv Jo jag anser att det är osannolikt att trädet där überhaupt kommer att förbli så länge, men du bör hålla ett öga på lagstiftningen och det faktum att om trädet verkar ändå ha någon lämplig plats, detta på en dag i enlighet med lagstiftningen kommer att tas bort och större träd, desto högre kostnader och större skador på toppen och botten marken. Så småningom, måste du vara försiktig så att tjocka rötter från röta under jord efter avlägsnande av skaftet och lämnar wortelen.Kortom, finns det mycket mer saker du måste ta ett träd som sinnet ek. 2 Meter från ditt hem bort ek är något som inte rekommenderas, eftersom detta träd det redan finns och inte bara som tas bort är jag råda dig att försäkra er om att trädet är hälsosamt om du verkligen vill veta säkert trädet ingen omedelbar fara för ditt hem kan du fortfarande bäst aktivera ett träd specialist. Som kommer att kunna berätta mer om den specifika träd i den specifika situationen hemma. Han kommer också att berätta om din foundation i ditt hem någon risk eller not.I hoppas att jag har fortsatt med detta svar kan helpen.Met hälsningar, Tessa Geniets

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha