Plantarium; grön mässa för detaljhandeln och privata

Luci Åhlund Februari 26, 2016 Miscellanea 5 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
I år i Boskoop redan den 33: e upplagan av Plantarium plats. Den största internationella mässa för plantskolan i världen! En populär mässa där, förutom den senaste utvecklingen när det gäller träd, alla nya produkter till perenner, prydnadsbuskar och barrträd visas. Plantarium är en fackmässa, men också tillgänglig för privata besökare. Mässan kommer att hållas från 26 t / m 29 augusti 2015.

Vad är rättvist Plantarium i Boskoop?

Plantarium är en internationell mässa där odlare och leverantörsföretag från alla länder presenterar sina senaste produkter. Detta är ett stort utbud av plantskoleväxter. Produkterna säljs i en kruka eller behållare, utan även som en fullständig mald produkt. Denna gröna mässan är intressant för trädgårdsmästare, landskapsarkitekter och återförsäljare. Men även den privata besökaren kommer att titta på ögonen och göra en av de första att lära sig om den senaste utvecklingen när det gäller träd, barrträd, buskar och perenner. Via effektiv routing ni så vill, i en täckt yta på 15.000 m², tillsammans 15 000 plantor.

Deltagare i verkligt Plantarium 2015 i Boskoop

Plantarium 2015, liksom tidigare år, en internationell mässa med deltagare från alla länder.
År 2008 fanns det 275 deltagare från 14 olika länder på mässan representerade. Av dessa, 50 deltagare från utlandet, där Israel var en stark närvaro med 8 företag. Det ens fanns också deltagare från Australien, Sierra Leone och USA. Det stora antalet deltagare var ett nytt rekord.
Under 2010 besöket var på kurs över 17000! Under utställningsperioden är bokade många order, nya kontakter och underhålla gamla kontakter.

Period Rättvis handel show Plantarium 2015

Den 33: e upplagan av Plantarium kommer att hållas onsdagen den 26 t / m lördag, 29 augusti, 2015.
Öppettider
I augusti 26: 9:00 till 18:00 pm
27 Augusti: 9:00 till 18:00 pm
28 augusti: 9:00 till 18:00 pm
29 aug: 9:00 till 16:00 pm
Adress
Plantarium, International Trade Centre, Italiëlaan 4, 2391 PT-Dorp Hazerswoude / Boskoop.
Inträde
Box besök ?? 10 - P.P.
På lördagen tillgängliga för individer, ?? 5, - per person, barn har fri entré.

Unika utställningsprodukter

Det Plantarium som den största internationella mässan för förskolan är unik uppenbar. Du hittar alla nyheter på grönt fält. På lördag, när börsen är också tillgänglig för privata besökare är speciell och mycket eftertraktade handel produkter från 12:00 till salu.

Fair Theme

Den 33: e upplagan av Plantarium är tema ?? Fokus på försäljning ?? ärvt.
På det valda temat organisationen säger följande:
Temat för den 33: e upplagan av Plantarium Fokus är på rea. Styrelsen för Stiftelsen för Trade Fair Lawn används för att indikera att försäljningen riktlinjer bör / kan ge till produktion. Blomstersektorn producerar mycket fina produkter. Genom att tänka framåt för produktion av försäljningen kan vara mer lyhörd för behoven på marknaden.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha