Pinterest, vad är det?

Pinterest, som grundades i mars 2010 är en onlineplattform där användarna på en urklippsbild ?? s och bilder att dela med varandra. Avsikten är att människor delar deras intressen på ett visuellt sätt. Särskilt i USA, där Pinterest webbplatser som Blogger.com Groupon.com och lämnar bakom denna sociala medier webbplats är populärt. På Pinterest, är det möjligt att placera stift. Det är bilder som du kan skicka på din Wall. Detta kan ske genom ett foto ladda upp från din dator. Dessutom har webbplatsen finns också möjlighet att placera den välkända Pin-It-knappen på en bild av en webbplats.
Användare kan följa varandra. Dessutom är det endast möjligt att följa en särskild anslagstavla för en person. Du gör dig så valet av vad du vill se och inte. På grund av detta får du se ren information som du är intresserad av. Detta skiljer den här webbplatsen från andra sociala medier webbplatser som Facebook och Hyves.

För vem är det intressant?

Webbplatsen Pinterest är främst populärt bland människor med intressen inom design, konst, inredning, resor, men också mode. Dessutom kan också delas foto ?? s taken on resor eller på fester, bröllop och andra tillfällen.
Enligt skaparna, sociala medier webbplats är skyldig sin popularitet till enkelhet och tydlighet i det sätt på vilket verksamheten kan utföras. Möjligheterna att infoga innehåll, och att samla in är inte komplex. Detta gör den tillgänglig för varje användare. Publiceringen av visualisering är en enkel operation. Pin-It-knapp kan användaren enkelt lägga upp innehåll på sin egen anslagstavla. Användarna behöver inte logga in här. Enkelhet och tydlighet leder därmed tillgänglighet och användbarhet.

Varför logga in Pinterest?

Pinterest är idealisk för vackra bilder ?? s plats i världen för att hitta de senaste modetrenderna att vidta för att du får inspiration till din inredning eller få inspiration när det gäller konst. Webbplatsen har också en så kallad shoppingområdet. Det kommer att vara både billig och mycket exklusiva produkter som erbjuds. En användare som har en butik är helt på plats. Det är slutligen en ytterligare försäljningskanal.
Sociala medier hemsida har upplevt betydande tillväxt under det senaste året. Under perioden från september 2011 till februari 2012, antalet månatliga unika besökare från 1.680.000 till 16.230.000. Även den genomsnittliga Pinterest användaren så ?? s 98: e minuten i en månad på webbplatsen.

Hur kan du registrera dig?

Tyvärr är det inte bara. För att ansöka måste du skicka en begäran om en inbjudan. Det tar flera dagar innan det behandlas. Om du känner någon som redan har loggat in, kan du be personen att skicka en inbjudan till dig.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha