Philips belysning, CFL glödlampa genom att LED-lampa

År 1885, Philips gjort allt den första glödlampa, ett kol glödlampan av typen Swan. Här kan du läsa mer om de olika Philips lågenergilampor och LED-lampor och tillämpningar för hemmabruk. Från produktionen av de första glödlampa utvecklingen inte har stått stilla, för då följde många varianter och tillägg i sammansättningen av en glödlampa, form och energiefterfrågan. Den senaste produkten är energisnåla LED-lampa, såsom hållbar och därför mycket energieffektiv ersättning för det välbekanta glödlampa.

Traditionella glödlampor och halogenlampor försvinner

På grund av de internationella mål för att minska CO2-utsläppen och spara energi, är en lagstadgad plan som syftar till traditionella glöd och halogenlampa gradvis försvinna. Vi kommer först att gå till minst energieffektiva lampor. De första effekterna av detta är redan synliga sedan september 2009, från detta datum 100-watts glödlampa ska inte säljas. Dess användning i hemmet är inget annat förbjudet. Alla traditionella glödlampor och halogenlampor kommer att schemaläggas från vissa datum, inte heller längre säljas. Alternativet till konsumenten är lågenergilampa som nu finns i många varianter.

Den omfattande utbud av Philips glödlampor

Uppenbarligen Philips stöder dessa åtgärder och är även framåt i form av nya utvecklingar som behöver erbjuda ett alternativ till den gammaldags glödlampan. När CFL infördes riktigt stora, men det var ofta i flera olika wattal, i bar form och som starkt ljus som finns. Nu finns det ett brett spektrum som uppfyller alla behov och krav när det gäller utseende, funktion och ljuskvalitet. Några överväganden:
  • Lågenergilampor har länge varit tillgänglig och konsumenten blir alltmer attraktivt.
  • Som bekant CFL dyrare än gammaldags glödlampa, men om betydligt längre livslängd tas och energin, då CFL under tiden verkligen billigare. En CFL är dock dyrare, eftersom deras produktion är dyrare.
  • Lågenergilampor finns nu i alla storlekar, wattal, former och storlekar, så att för varje program i huset eller för varje armatur är lämplig CFL är till salu.
  • Fördomen att det minuter kan passera innan en lågenergilampa avger sitt ljus med full styrka kommer större delen av Philips lågenergilampor inte, eftersom dessa har på några sekunder ett starkt ljus. Detta indikeras med en snabb start logotyp på förpackningen.
  • Det finns lampor som inte kan användas i kombination med en dimmer. Om du vill använda energisnåla lampor i kombination med en dimmer, erbjuder Philips ett brett utbud av dimbara lågenergilampor för dig.

Den senaste utvecklingen, den energieffektiva Philips LEDlamp

Den energieffektiva LED-lampa från Philips som kan ersätta traditionella glödlampan och den numera berömda lågenergilampa, anses vara en av de bästa uppfinningar 2009. Denna LED lampa har en livslängd på 25.000 timmar, vilket är 25 gånger så mycket än livet av en vanlig glödlampa. Lampan som används endast ca 20% av den energi som använder en liknande glödlampa. Trots de höga kostnaderna, sparar per lampa efter bara några år en massa pengar och energi. Som ett exempel kan man jämföra 3 Watt LED-lampa med glödlampan 25 watt, vilket kan sparas per år under fyra euro på elräkningen. Lägg till detta det faktum att CO2-utsläppen minskas genom användning av en LED-lampa drastiskt, och det omedelbart känt varför energisparande LED-lampa ibland mot bakgrund av den närmaste framtiden kommer att bli.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha