Percheron, en mild häst armé av svunna dagar

Asma Gyllenhaal December 26, 2015 Natur 81 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
När hästen ungefär 5000 år sedan, människor ?? måste ??, för att uttrycka det en gång prosaisk, gradvis förändrat det dagliga livet för alla, liknande bilen i den nuvarande eran. Percheron alla avseenden har gjort en viktig om inte revolutionerande bidrag till mänsklighetens historia. Denna kalla blod, ett kraftpaket i Normandie La Perche ", var i första världskriget, armén hästen par excellence. Många Percherons kom till när hon dog i kriget kaos.

La Perche, Normandie, stod här "vagga" i denna gladlynt armén häst.

Innehåll

  • En arbetshäst med arabiskt blod
  • Utseende och egenskaper Percheron
  • The Percheron - ett krig häst
  • Lantbruks Shower

En arbetshäst med arabiskt blod

Den Percheron är av fransk härkomst. En kall blod från provinsen Perche, i nordvästra Frankrike. Denna häst har en lång historia. Av var Percheron förfäder orientaliska hästar korsades av morerna i tidig medeltid med tunga flamländska tävlingar. Percheron inte bara spelat i första världskriget en stor roll. Långt innan dess, i forna dagar har han också korsfararna förde till avlägsna platser i Mellanöstern och därmed bidragit till befrielsen av Jerusalem.
 Percheron, en armé häst

Utseende och egenskaper Percheron

Percheron ser trots de många blodlinjer ?? att inte tala om den arabiska blod ?? som en karakteristisk styrka flashiga arbetshäst ut. Hans storlek varierar från 1,60 till cirka 1,70 meter. De större typerna når 1,80 meter eller högre och kan vara tusen kilo i vikt. Detta mycket mild, kan du även säga jovialisk formulerar hästen är dock mobil, men ändå lätt att hantera i området och för vagnen eller vagn. Ibland takten för att göra vissa ko-hocked. Den Percheron bör vi överväga en välproportionerad häst med stora näsborrar, långa öron. Detta mycket välkända franska arbetshäst som några århundraden sedan diligensen gick, var allmänt används i det tjugonde århundradet som en jordbruks häst. Även efter andra världskriget, den Percheron var en lång tid furore som dubbel körning på fälten och i skogen, som ett slags slutförandet av landskapet. Inte överraskande, var han genom tiderna älskad av konstnärer och ritare. Percheron ?? mestadels äpple svampar eller kolsvart ?? erbjuds också en vacker syn i naturen tack vare sitt utmärkta proportion konturer, sofistikerad päls, runda och kraftfulla bakkvartsparter och så många andra egenskaper som gör den perfekt för nostalgiska målningar om livet av skogsarbetare och lantbrukare.

Percheron ?? ett krig häst

Ursprungligen Percheron, vilket är något liknande till Boulonnais, en armé häst och har tjänstgjort i många krig. Som nämnts också som en ridhäst riddare under korstågen. I första världskriget, många tusentals av dessa hästar på slagfältet. Karakteristiskt kan Percheron anpassas enkelt till alla typer av klimat. Utan tvekan var det en av anledningarna i tider av krig, även i avlägsna platser, ofta för denna ras valdes.
 Percheron häst och plog

Lantbruks Shower

Detta krig häst, häst och vagn också senare jord- och skogsbruks häst, alltid en välkommen gäst på jordbruks shower och hästshower. I USA, Storbritannien och Australien sent som Percheron hästshow sällan dyker upp. Den här hästen är mycket lämplig för tung bogsering och dra så mycket kallblodigt raser som, bland annat Clydesdale och Shire. Från mitten av sjuttiotalet av förra seklet hålls konferenser för uppfödare varje år, främst i USA, men även i andra länder. Percheron fortfarande fungerar, men dess betydelse för jord- och skogsbruk, av uppenbara skäl krympande, som det gäller för alla hästar. I Norman Haras-du-Pin vackra Percheron är varje år på offentlig visning.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha