Pension? Jag fortfarande har rätt till pension?

Kattarina Axelsson Februari 27, 2016 Miscellanea 3 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Enligt CBS bygga nästan 1,5 miljoner människor har ingen pension. De har rätt till pension från pension, men detta är bara en grundpension baserad på ett absolut minimum. I dåliga ekonomiska tider arbetsgivare kommer att ägna mer uppmärksamhet åt sina utgifter. Nuvarande planer är inte bara stoppa eller skära ned. Nya företag har ofta valet om de kommer eller inte pensionserbjudande. I vissa branscher finns inte denna frihet, men det gäller inte alla branscher. Nederländerna har ingen skyldighet att tillhandahålla ett pensionssystem. Unga grenar, såsom IT-branschen, ofta tycks överge planerna. Det ökande antalet egen ?? re bygga en pension.

Envar har rätt till AOW

Från det att du når pensionsåldern, det är en rättighet att AOW. Mängden av förmånen grundar sig på minimilönen. Den statliga pensionen bör inte ses som en full nytta. Under de senaste åren ersättningen har retrenched och ytterligare nedskärningar i framtiden kan inte uteslutas.

Själv vidta pension

Om din arbetsgivare inte erbjuder en pensionsplan eller om frilansare ?? du kommer dit, måste du göra sina egna arrangemang. Det vanligaste sättet är att sätta in pengar på en livränta eller en bank sparkonto. Det insatta beloppet, kan du dra av enligt resultatmässigt. För att bestämma hur mycket du kan sätta in en livränta försäkring eller bank sparkonto, kan du på webbplatsen för Skatteverket och göra en beräkning. Höjden av den maximala insättningsbeloppet är beroende av inkomstnivå och någon pension. På din pension, kan du köpa en ersättning utöver din pension.

Mitt hus är min pension

Orättvist brukar säga att en egen bostad är pensionen. En inteckning hem utan kan verkligen ge ett tillägg till en pension, men egenskapen måste säljas för att få värdet ut ur huset. Under vissa förhållanden kan äta en inteckning på huset är stängda. Med en sådan inteckning du tar en del av det egna kapitalet i huset genom att ställa ytterligare en inteckning. Lånebeloppet kan användas för att komplettera pensionen. En nackdel med detta arrangemang är att nya månatliga kostnader uppstår när vädret inteckning som ska betalas för. Dessutom vet du inte hur gammal du blir. Genom att säkerställa en pension från en försäkringsgivare får en månatlig också en fördel om du är mycket gamla.

Pension

Anställda som tillfaller pension ofta inför en pensionsunderskott. På grund av dålig pension och en karriär förändring kan leda till pension. Detta kommer inte att stängas av den nuvarande pensionssystemet. Som anställd måste du göra sina egna arrangemang för att fylla upp de brister som uppstått.

Framtiden för den statliga pensionen är osäker

I små steg Treasury för kostsamma statliga pensionen retrenched. Fördelen startar på födelsedagen och inte längre på den första dagen i den månad du kommer att ha rätt till pension. En betydligt mer allvarlig begränsning trappar upp pensionsåldern från 65 år till 67 år. Vi blir äldre i genomsnitt, så det var nödvändigt att höja pensionsåldern. När skära igen i framtiden ska vara, inte kan uteslutas en ytterligare åtstramning av den statliga pensionen.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha