Pengar frågor: sparande för dummies

Kan spara på flera sätt: spara i en bank, insättning, eller hemma i en strumpa. I denna artikel kommer jag att berätta något om alla dessa frågor och om att ge användbara tips. Hur kan du bäst besparingar? Vad gör sparsystem i? Vilken form är det minst risk? Om allt i den här artikeln.

Besparingar i en strumpa

Stoppa undan någonstans hemma och spara dina pengar tills du behöver det igen är inte smart. Du sitter hemma och tittar med kanske en stor mängd. Du kör en risk, tänk dig att ditt hus är burgled eller ditt hus går på något sätt upp i lågor. Oklokt så eftersom pengar är borta. Dessutom kommer du inte att få ränta och pengarna kommer inte att vara om du lägger mer pengar i din låda.

Konto Besparingar

Ett bättre sätt att spara är genom sparkonto. Denna typ av sparande används av de flesta nederländska, den mest kända sättet att spara och har minst risk ?? s. Spara på ett sparkonto är extremt flexibel eftersom du kan bestämma hur mycket och när du har pengar eller samla. Detta kan också vara en nackdel än en gång eftersom du enkelt kan skräddarsy. Detta kan ibland vara en nackdel för dem som har ett hål i sin hand. Läs alltid villkoren i detta förhindrar obehag och du vet var du står.
Hur fungerar det?
Du öppnar ett sparkonto i en bank, du sätter in pengar på detta, ger banken ränta på de pengar du har på kontot. Detta kommer att få betalt i början av det nya året. Det krävs inte att välja en bank där du har en checkkonto. Du är fri att välja en bank och öppna ett sparkonto. Inte alla banker erbjuder samma sparpriser och det kan vara lönsamt att korrekt se hur stor räntan för olika banker.

Insättningar Besparingar

Ett sätt att spara under en viss tid. Den har en stor fördel för människor som inte kan spara väl: det svårt att pengar. Först efter avtalad tid pengar frigörs och du kan leva det. Eftersom du lägger undan ger pengar bankerna om högre räntor ofta än om du har ett sparkonto. Något att tänka på är att du inte ska miss dig på de höga räntor som bankerna erbjuder. Ofta är det först när ett högt utropspris. Informera din bank alltid bra och alltid läsa villkoren!
Hur fungerar det?
När du sparar genom inlåning sätta en summa pengar för en tid bort, kan detta variera från några månader till flera år. När du har lagt undan pengar, är det oklokt att ta pengar härifrån. Du får oftast böter, kan en minsta insättning varierar beroende på bank. Detta kan vara några hundra euro, men också flera tusen. När en minsta investering är högre du ofta får en högre ränta på detta. Det är också möjligt att sätta in pengar under tiden, men det är återigen villkoren för din bank.

Besparingar Tips

  • Ställ ett sparande mål fast; när du har ett mål att spara du är mer motiverade att tjäna pengar på sidan.
  • Hur lite eller mycket det är; sätta de pengar du har kvar i slutet av månaden alltid på sparkonto. Lämna inte ditt lönekonto, kommer du att vara mer benägna att göra det.
  • Du kan också spara exempel genom att köpa frimärken i butiker eller pengar som du får från att sätta tomma flaskor på sidan.
  • All förändring som du får, kan du också lägga på sidan, om du gör det alltid, kan det säkert de upp till en nätt summa.
  • När du sätter dina besparingar på ett konto, jämföra räntorna som ger bankerna en högre ränta innebär mer intäkter.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha