PDD-NOS och PGD-lösning?

PDD-NOS och ändå ha barn? PDD-NOS, naturligtvis, inte påverkar din fertilitet, men du kan skicka det ..

Genetik

PDD-NOS kan överföra genetisk. Ofta hoppar en generation, men det behöver inte vara så. Du kan också direkt vidare till dina barn, men det kan också hoppa över två eller flera generationer.

Risk

Risken för att du passerar det är omöjligt att säga, det är relaterat helt individuellt. I vilken utsträckning har du, om du fick det från båda sidor av familjen eller bara på ena sidan. Och naturligtvis om din partner har. I slutändan är det val som skall göras, vi ta risken?

PGD ​​och IVF

I den medicinska världen har du en hel del fertilitetsbehandling för personer som har svårt att bli gravid. Men det finns också en fertilitetsbehandling som är avsedd för personer som inte vill passera exempelvis en genetisk sjukdom; PGD. PGD ​​är endast möjlig i samband med IVF eller ICSI och är därför en lika våldsam behandling. I PGD gjort exakt densamma som för IVF eller ICSI, är den enda skillnaden att de slutliga embryon encelliga bort för att se om embryot är infekterad. Naturligtvis återställas endast friska embryon.

PGD ​​och PDD-NOS

Är det möjligt att även med PGD att avlyssna PDD-NOS? De dåliga nyheterna är, Nej, det kan du inte. Den goda nyheten är, Det finns hopp för framtiden. PDD-NOS är i själva verket i hjärnan synliga och verkar utvecklas under de första veckorna av graviditeten .. Detta kommer att göra det lättare i framtiden att fånga den i allt tidigare skede.

För dem som inte vet vad IVF

IVF är en fertilitetsbehandling för personer som har problem med subfertilitet eller tvingas förlita sig på PGD. I IVF, måste en äggplockning göras, vilket innebär att ägget säckar är ett styng i äggstockarna och det tas bort från äggen. Ägg och spermier förs samman i ett provrör i hopp om att ett embryo skapas som kan bytas ut.

För dem som inte vet vad som är ICSI

ICSI verkar faktiskt ganska mycket på IVF, den enda skillnaden är faktiskt att ägg och spermier i ett provrör inte möts, men att spermie injiceras direkt in i ägget. ICSI ofta betraktas som IVF misslyckades.
(0)
(0)
Nästa artikel Maslow pyramid

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha