Pauly D aka Pauly D

Pauly D, även känd som Pauly D eller DJ Pauly D är en TV-personlighet och diskjockey. Han var en av de gjutna medlemmar i realityserien Jersey Shore.

Biografi

Pauly D föddes den 5 juli 1980 i Johnston, Rhode Island. Han bodde där med sin far, mor och syster Brianna. Vid 16 Delvecchio började blanda musik. Sedan 18 Han är en professionell DJ. Hans artistnamn är DJ Pauly D, men ofta är det helt enkelt kallas Pauly D.
I oktober 2013 var Pauly D far till dottern Amabel Sophia. Mamman är Amanda Markert, en före detta Hooters servitris. Delvecchio och Markert hade ingen relation. De var bedpartners-off från varandra. Paret är i en kamp om vårdnad.

Karriär

Musik
Pauly D var under 2010 och 2011 nominerades för Best American DJ. I augusti 2011 gjorde han känd del av 50 Cents etikett G-Unit. I samma månad Delvecchio vann Teen Choice Award för bästa manliga verklighet stjärna. Ett år senare vann han det här priset.
Hans debutsingel Night of My Life släpptes Delvecchio 2012. Singeln inte slå på listorna. Hans andra singel Tillbaka till kärlek var något mer framgångsrika. Singer Jay Sean har också med i den här låten.
Den Pauly D Project
Pauly D var den första rollinnehavare i Jersey Shore med en spin-off: The Pauly D Project .. Avknoppningen inriktad på musik karriär Delvecchio. Den Pauly D Project sändes under 2012.

Pauly D i Jersey Shore

Pauly D är den äldsta av gäng. Men agerar DJ snarare som en tjugoårsåldern och trettiotalet då. Pauly D är besatt av hans hår. Varje dag är han åtminstone en halv timme arbetar på sin frisyr. När du går observerar Pauly D tur att han är inte för inte så mycket med hans utseende. Kvinnorna är i själva verket älskar denna DJ. När han var även förföljd av en av dessa kvinnor. Damen i fråga var judisk Danielle. Danielle såg i honom den perfekta mannen. Pauly D men inte sitta henne. Det är väl känt att D och Pauly JWoww har en svaghet för varandra. Ändå är det bara kvar på flirta mellan de två. Detta berodde främst på att JWoww hade då en vän.
Pauly D är en sann gångare. Han älskar att göra roliga. Han är den som lades på sikt T-shirt Time. Om T-shirt Time är män locka en viss T-shirt. Denna T-shirt swap dem efter den så kallade T-shirt Tid och hädanefter de gör sig redo för att gå ut. Pauly D är också den som nästan varje morgon alla vaknar. Han är också den som är intagna varnade för att taxibilar kommer. En av hans mest kända uttalanden är därför: "Cabs är här!" I den fjärde säsongen, som äger rum i Italien, inte Pauly D ändras inte. Även i italienska Florens är han den person som berättar hans familj som taxibilar där. Detta naturligtvis gör han på italienska: "Taxi sono qui!". Tillsammans med Vinny och Mike tillhör MVP. MVP är uppenbart för Mike, Vinny och Pauly. De tre män tillsammans har störst roligt.
Pauly D verkligen inte gillar grälar, till skillnad från många av sina rumskamrater. Om det finns en kamp, ​​är han ofta i bakgrunden. Detta visar hur mild dessa guido är.

Domar

 • "Jag är född och uppvuxen en guido. Det är bara en livsstil, det är italienska, det representerar, familj, vänner, garvning, gel, allt."
 • "Det är så svårt att hitta en bra man i dessa dagar. Det är därför jag daterar kvinnor."
 • "Den största chick jag ?? ve någonsin sett i mitt intire liv försöker ansluta sig till mig."
 • "om hon fortfarande har målarböcker, ?? hon är för ung för dig, man"
 • "Hon brought alla avhandlingen slumpmässiga människor hem hon ?? ?? sa flickan, du don ?? t göra det. Det ?? sa killen sak. Guy ?? s gör det ?? inte tjejer."
 • "Det finns inget sätt ?? jag ?? förmiddag som går till Jersey utan min hårgelé, kan ?? t lämna utan min gel."
 • "Tjejer älskar en DJ, så när de ser mig bakom hjulen på stål under det, gör min grej ... se upp."
 • "Att bli kallad Angelina är som en av de värsta saker som du någonsin skulle kunna kallas."
 • "Denna kvinna är inte en granat. Denna kvinna är en atombomb på väg att spränga."
 • "Gatorna är så små och gränderna är så smala, Ronnie ?? inte kommer bli redigerbar att passa igenom allierade. Han ?? S blir tvungen att vända sig åt sidan."
 • "You gotta håller sig fräscha till döden Jag kallar det -. Färsk outfit, färsk frisyr, färsk solbränna, bara håller sig fräscha"
 • "Mitt hår inte ens flytta en tum och jag var in och ut i vattnet. Mitt hår är vindtät, vattentät, fotboll bevis, motocycle bevis. Jag är inte säker på om mitt hår skottsäker, jag är inte willin" att prova det. "
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha