Parti makeup ansökan

En utekväll, ett parti, en gradering, semester? Din makeup kan du justera detta, kan allt lite tyngre och mer uttalad det. I den här artikeln du läste exakt hur man gör detta.

Vad är skillnaden mellan dag och kvällsmakeup makeup?

Den största skillnaden mellan makeup du ?? dag och festkläder, intensiteten i makeup. Under dagen, se till att du som en riktigt professionell makeup: de bör hållas tyst. På en fest makeup bör dras öppna alla skåp och bör alla vara lite mer, fler färger, fler former, vissa mörkare delar som sticker ut.


Bas

Innan du gör en fest makeup se till att du gör en bra bas smink i ansiktet. Detta innebär första rena, kamouflage, fundament, fixa och ta slutligen en vacker rouge som matchar ditt läppstift eller kläder. För en bra förklaring av tillämpningen av en basisk smink, se ner i artikeln


Basen är monterad, och sedan?

Du måste först överväga vad ser du vill mäta själv, du vill ha en romantisk look? Då arbetar du med mjukare pastellfärger som brunt och rosa. Du vill ha det lite mer intensiv än du kan tänka på att förvandla dina ögon hur uttalas med en mörk eyeliner eller kajalpenna. Det är också en del av ditt ansikte hoppa ut, till exempel dina läppar, dina läppar när du vill hoppa ut du ger dem en ljus färg, röd eller orange. Resten av din makeup du hålla tyst än bara några eyeliner och rodna.


Popfärg

När du gör en fest makeup du använder en hel del av dessa verkligen ljusa färger; färger som sticker ut. Guld på ögonlocken är tillbaka höften och ditt sällskap kommer att se till slut helt. Blått, grönt och lila gör också alltid bra när dina ögon att sticka ut. Läppstift och läppglans kommer också allt i separata färger. Är du verkligen en våghals, prova en annan än röd eller rosa på dina läppar färg. Prova blått, gult eller orange.


Toppers för din fest makeup

När du har en trevlig fest glitter är alltid ett bra drag, få lite glitter i nacken och på dina kindben, den del där du gör rodna.
Sätt dina ögonbryn med en ögonbrynspenna. Kom ihåg att det är allt lite mer kan en part makeup och så att du kan bäst dina ögonbryn göra något mörkare. Gör inte det för mörkt, sedan få mycket snäv och strikt om.
En highlighter skadar inte. En highlighter gör dina ögon kommer fortfarande ut starkare. Det finns i ett pulver, penna och mousse formulär som du bara göra under utsidan av ögonbrynet till benet.
Till alla off kan du ansöka lösögonfransar din fest makeup. De ser till att dina ögon tala mer. Tillämpa lösögonfransar är en mycket noggrann syssla och bör göras med stor försiktighet. Applicera detta inte när du bara har femton minuter för att kompensera för.


Gör inte

  • Se alltid till att det inte är för mycket. Så håll ett öga på om du är faktiskt trevligare av makeup du har på, inte att folk tittar på dig eftersom du bär för mycket smink.
  • Se till att din julgran är inte. Lägga tonvikten på en del av din makeup och hålla resten av makeupen tyst.
  • Glöm aldrig att tillämpa en bas smink, om du inte gör det och fixar kommer att göra upp mycket snabbare groning och det är verkligen inget bättre på det.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha