Parkering på Schiphol

Addi Sandin April 24, 2016 Auto 8 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Parkering på flygplatsen av webbplatsen är i allmänhet dyrare än andra alternativ som erbjuds runt Schiphol. Men du kan parkera det nära till flygplatsen och dra nytta av mer service. I den här artikeln, information om parkering på flygplatsen. Vilka är alternativen?

Bara snabbt få någon eller plocka

Schiphol har särskilda omkörningsfält där du kan stå stilla några minuter för att låta någon i eller ur bilen steg upp. Efter detta är gjort kommer du att fortsätta din väg lätt. För att föra sant att tecknen "Avgångar" följer efter som du kommer till en väg som går förbi de tre avgångshallarna. Som nämnts tidigare, endast bör stoppas för att lasta passagerare och bagage. För plocka upp, följ skyltar "ankomster". Samma regler gäller.

Någon upphämtning / leverans i ankomst / avresa

Bara en drink, ett besök på toaletten, eller snabbt förbi butikerna. För att inte nämna, släppa på terrassen. Om du bara vill stanna lite längre, kan bilen parkeras på Schiphol besöksparkeringen.
Schiphol Besökare Parkering
Schiphol Besökare Parkering är lämplig för alla uppehållstider på flygplatsen, med högst fem dagar. Så för en kort resa, denna bekväm parkering. Dock är parkering dyr. Du betalade snart ?? 2 för en halvtimme, vilket kan vara upp till ?? 29,50 per 24 timmar. Men då du parkera din bil eller mycket nära ankomst och avgång, samt Schiphol Plaza.

Långtidsparkering

Schiphol Park & ​​Travel 3
Denna parkeringsplats anges som P3 längre parkering och är avsedd för resor längre än två dagar. Denna bil är billigare eftersom du parkera längre bort från flygplatsen. Dock är en transporteras till och från flygplatsen Schiphol med en gratis buss, vilket sker fem minuter där. Parkering på P3 är från 3 till 75 dagar. För de första tre dagarna kosta ?? 52,50. För varje extra dag ?? 6,50. Om du bokar tidigt får du rabatt.
Schiphol Smart parkering
Schiphol Smart Parkering är det billigaste sättet att parkera på Schiphol. Det finns ett begränsat antal parkeringsplatser för bra pris, så bokning är viktigt och en förutsättning för att du behöver ett kreditkort eller punktering kod. Den billigaste priser ?? 37.50 i tre dagar och det är från två veckor för att göra en reservation före avresan. För 15 dagar du betalar för exempelvis ?? 89.50.

Exklusiv parkering på Schiphol

Speciellt för resenären, till exempel, snabbt eller ofta måste resa för företag, och för den som vill ha mer service och i tidsbesparingar och komfort.
Schiphol Bevakad parkering
Var parkeringen direkt framför avgångshallen, och du leverera nycklarna på Schiphol Parkeringsräknare. Du kan omedelbart fånga din flygning när bilen innan du parkerat i ett garage som inte är tillgänglig för tredje part. För denna typ av park betalar du ?? ?? 29,50-39,50 per dag. Reservationer är ett måste.
Schiphol Excellence Parkering
Detta är superlativ om parkering på flygplatsen. Detta är den perfekta parkeringen för frekventa resenärer som värdesätter effektivitet, tidsbesparingar, komfort, kvalitet och exklusivitet. Reservationer är en förutsättning och kan ta upp till 24 timmar före avgång. Tillgång skall vara försedd med ett kreditkort, en särskild kompetens parkering abonnemang eller via registreringsskylt erkännande. Som Privium medlem har du också tillgång till denna parkeringsanläggning. Garaget är inte tillgänglig för tredje part så att du är säker på att din bil är förvaras säkert. Ytterligare tjänster omfattar ett väntrum, spetskompetens parkeringsväntrummet kallas "korridoren". Detta liknar business-class lounge på en luchthaavrtmaatschappij.
Privium
Privium Om du är beslutet att parkeringen Schiphol besöksparkeringen som ligger närmast terminalen.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha