Pandora smycken: armband, halsband, berlocker och pärlor

Pandora smycken: armband, halsband, charm armband, berlocker och pärlor. Pandora är numera världsberömda smyckesmärket från Danmark. Det har funnits nästan 30 år och företaget började med en enkel guldsmed och hans hustru. Företaget har vuxit till ett företag format med distinkt och elegant handgjorda smycken, charm armband, kombinations ringar, halsband, örhängen, etc.

Pandora

  • Bakgrunden till Pandora i ett nötskal
  • Unika stil
  • Charm Bracelet: en lucka på marknaden
  • Livlig handel

Bakgrunden till Pandora i ett nötskal

Pandora smycken är från Danmark. En enkel guldsmed Per Enevoldsen och hans fru Winnie startade i Nørrebrogade i Köpenhamn 1982 med ett litet företag. Den karakteristiska Pandora smycken blev snart mycket populär.
Pandora spreds först till Europa och sedan till Nordamerika. Under 2010 Pandora finns i 18 länder över hela världen. Den ökande efterfrågan på Pandora smycken har lett till en enorm expansion. Huvuddelen av Pandora smycken tillverkas i Thailand, där huvudfabriken sysselsätter 1.000 arbetare.

Unika stil

Styrkan i detta varumärke är i det faktum att alla har frihet att anpassa smycken till hans eller hennes personliga smak och preferenser. Det är kreativt och roligt att göra. Dessutom kan du skapa ett unikt smycke på detta sätt. Den unika stil Pandora smycken skiljer detta från andra märken. Pandora smycken är gjorda av pärlor av 14k guld, sterling silver pärlor, Murano glaspärlor, pärlor av ädelstenar, pärlor av silver och guld pärlor av läder och silver och oxiderat silver pärlor. Ogiltiga för val.
Pärlorna är tillverkade i vackra färger och mönster som en hel rad utgörs av armband och halsband. Det kan också matchande örhängen och ringar köps. Pandora presenterar en omfattande samling av handgjorda smycken, charm armband, kombinations ringar, halsband, örhängen, etc. De älskande måste känna djupt i sina fickor för Pandora pärlor och smycken. Således, priset för pärlor vid ca ?? 20 och det kan vara upp till flera hundra euro ?? s.
Förutom de vanliga pärlor, finns det andra typer av pärlor som distansorgan eller clips som har en viss funktion. Klippen att pärlorna hålla ihop och med distanser, säger namnet allt, kan utrymme skapas mellan de olika pärlor.

Charm Bracelet: en lucka på marknaden

År 1999 kom den populära Pandora berlockarmband på den danska marknaden. Konsumenterna anammat konceptet, och företaget har sedan dess vuxit enormt. En berlockarmband är ett armband med små små föremål och figurer, som kallas charm, kan hängas. Särskilt bland unga flickor, charm armband var för 60-talet mycket populärt. De individuella charm var en personlig påminnelse om givaren av charmen. Personen bör titta på armbandet som han gav en tiggare. Denna tradition kallades "tiggeri". Ursprungligen, charm av glas, men silver blev också allt vanligare under tiden.

Livlig handel

Det finns en livlig handel Panodora smycken och Pandora style smycken på internet. Inte bara genom nätbutiker, men också genom auktionssajten eBay och Marktplaats. Den verkliga Panodora kan kännas igen av ALE signum. Pandora style smycken och prydnadsföremål är billigare, men kvaliteten är inte att jämföra med den verkliga Pandora smycken.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha