På semester med bil

Med bil, åka på semester innebär en hel del frihet. Du reser med bil till vissa länder såsom Frankrike kör ibland snabbare än med flyg. Med bil, behöver du inte ta bort ett flygfält, åtminstone att ha en timme före avgång och väntar på ditt bagage. När du är på din destination, du kan också enkelt med egen bil för att utforska området.

Du kan gå när du vill

Du kan i stort sett varje dag på året med bil. Du behöver inte boka din bil i förväg som du kan behöva det mest flygresor, båtturer, bussturer och rider tåg. Utanför kan du bestämma när du lämnar, kan du också välja hur länge du bo någonstans och när du vill gå tillbaka hem. Om vad du vill se i förväg bokningen övernattningar säkra. Särskilt under högsäsong är det i allmänhet bra, men föreslår att du tar ett tält i bilen än vad du kan i nästan varje läger fortfarande sista minuten besök.

När du lämnar?

De flesta som går bort lämnar med bil på helgerna som sträcker sig från fredag ​​till söndag. Det finns via internet för att hitta kalendrar med en uppskattning i form av trafik på vägen. Således, 1 augusti och 15 augusti svarta två dagar i Frankrike. Black lördag innebär att det finns en extrem trafik förväntas. Många människor lämnar mycket tidigt på morgonen på cirka 5 eller 6 timmar. Således, de flesta på eftermiddagen fortfarande på sina semestermål. En trevlig avgång skulle faktiskt vara på kvällen strax efter rusningstid. Det är lite tröttsamt eftersom du förmodligen köra lite på natten.

Under körning börjar semestern

Med bil kan du välja din egen väg. Inte bara kommer du att ha på motorvägar, men du kan också ange genom att omedelbart se vad området. Om du vill vara långt bort med bil, såsom till Italien, kan du också göra en bättre väg övernattning. Ta din tid med enheten och se till att det inte är tröttande. Håll regelbundna pauser kan söka tidigare har varit på trevliga ställen att stanna och äta lunch. Om du vill resa med bil är det alltid klokt att gå med åtminstone två personer som kan köra. så du kanske vill och få bakom ratten och den andra kan möjligen få lite sömn eller vila.
När du är på en destination, är det fortfarande mycket användbart att bekanta med din bil. Inte alla länder och platser, är kollektivtrafiken regleras ordentligt. Med bil kan du gå att se och göra saker som du annars skulle krävas bör boka eller webbplats bör hyra en bil en dyr utflykt. Du är fri att åka vart du vill.

Vignette och avgiftsbelagda vägar

I vissa länder behöver du en vinjett om du stöter på vägtullar. Butikerna på AWNB kan du få en vinjett eller tolbadge. Om du redan har ett kan du köra fortare. Hur mycket det kostar varierar beroende på land och fordon. Det kan vara att du betalar 5 till 15 euro för en vistelse på 10 dagar.
Om du inte har tolbadge eller vinjett kan också köpa den vid gränsen eller på turnpike. Det finns diskar där skyltar på hur du kan betala vid varje biljettluckan. Så var uppmärksam när du är på strategi. Du kan oftast med kontanter, kreditkort eller ditt betalkort för att betala om den utländska funktionen.

Vad tar du med dig?

Naturligtvis kommer du att ta bagaget du ta med till någon destination som en resväska, inklusive klänning och grooming redskap. Om du är på resande fot en längre tid, kan det vara bra att ha dem vid avresan vad mat och dryck. Speciellt vid varmvattentemperatur är mycket viktigt.
En bil fylls snabbt, särskilt om det finns barn att vara. Ta med något att roa barnen, men låt en semester med bil framför allt saker hemma som inte är verkligen behövs. Lämna fällbara stolar, uppblåsbara båtar och meddelanden som du kan köpa på din semester hem eller kan vara särskilt hemma. Köp din semesterort är därför inte alltför mycket grejer, eftersom allt måste också gå tillbaka igen. På din registreringspapper är hur tungt bilen inte får överskrida.
Vissa saker du behöver i de flesta länder måste ha i bilen, till exempel:
 • en första hjälpen-kit
 • en brandsläckare
 • en varningstriangel
 • en säkerhetsväst
I Kroatien och Slovenien, måste du ta obligatoriska reservlampor och Frankrike en alkoholtestare.

Förbereda bilen

För att minska risken för problem med bilen, kan du kontrollera bilen på ett antal punkter innan du lämnar. Naturligtvis kan du utföra en semester kontroll på ett garage, men vissa saker kan du kolla själv. Titta alltid för dig att lämna:
 • olja
 • Kylvätska
 • spolarvätska
 • ljus
 • Vindrutetorkare
 • slitbana
 • däcktryck
Om bilen är tungt belastat däck måste vara något högre.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha