OV-chip: glömmer att kolla på NS. Vad kostar det dig?

Li Hammarberg Februari 28, 2016 Auto 3 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Om du har glömt att kolla efter en tågresa, sakernas tillstånd under 2011, boarding avgift på € 20 avskrivs. Om du inte ofta glömmer att kolla in, kan du få dina pengar tillbaka. Endast: det kan kosta dig mer än det är värt. Dessutom kan det ibland misslyckas med sen utcheckning ändå, om du kommer .. fel pole! Vad sägs om det? Läs vidare och se till att du är klokare för dig oskyldigt få på tåget med smartkortet. Glömde att kolla med OV-chipkort. Det är vanligt. Det verkar som om de ekonomiska konsekvenserna är ganska väl organiserade. Tänk, upptäcker du att du har glömt att kolla in. Först, kan du ha hela dagen återvända till ankomstplatsen där du glöms bort, och ändå ut. Skyddsnät nummer två aktiveras när dagen är över. Då kan du kräva tillbaka pengar genom en NS betalda antal tio cent per minut. Det verkar ganska klart och inte så galen eller galet dyrt. Men ibland är det det ibland att dina villkor för irritation och kostar inte så mycket komma överens med dig återta pengar. Hur så? Läs mer ...

Huruvida att kräva?

Det kan vara så att denna artikel förr eller senare kommer inaktuella. Nu är det åtminstone fortfarande sant att endast bordntakten beräknas efter utcheckning på brister i NS. Det är tjugo euro standard, eller en tia om du har ett abonnemang-topp. Då har du lycklig slump skillnaden mellan ingångspriset och de faktiska resekostnaderna till krijgen.Toch faller ibland för indrivning av skillnaden mellan ingångspriset och det faktiska priset. Är det värt det om vädret är rusningstid på järnvägs nummer du ska ringa? Tio cent per minut är inte så mycket .. om du femton minuter på is hänger, inte har tid och bestämmer sig för att ringa tillbaka senare .. eller genom en automatiserad röst frågade att ringa tillbaka senare med samma skrämmande på grund av det stora ... resultat. En annan Smolket i glädjebägaren är närvarande i mobil återkräva via servicenumret för NS. Tänk dig att din mobiltelefon leverantör inte tillåter dig att kvitta de samtalsminuter från servicenummer från din samling, till exempel en stor leverantör som T-Mobile är fallet? Beräkna din vinst, eller resultat från T-Mobile. Tjugo minuters samtal? Precis som alla femtio cent per minut kassan antingen en tia, och då har du haft tur ....

Post? Var post?

Men naturligtvis är du kontaktad av mail! Naturligtvis kan du nå mig via e-post! Men NS? Nix. Även i denna period av anpassning av OV-chipkort, är en e-post till NS där. Du förpliktas att betala böterna låten, som vid närmare inspektion - se ovan - ibland bra saker kan vara dyrare än du trodde.

Kontrollerad eller kontrolleras, det är frågan

Det blir ännu galnare. Säg att du är på Amsterdams centralstation glömmer att checka ut. Du går på väg tillbaka längs en järnväg anställd och frågar vad de ska göra. Enkelt, fortfarande ute! Beep, säger porten, och du är .. kontrollerat! Förstummad promenad genom antagandet att det var för sent för dig: nästa omgång av nya möjligheter. I verkligheten finns på Amsterdams centralstation i skrivandet av den här artikeln för separata grindar Kolla! Så om du går mot strömmen och intet ont anande försöker kolla på vad du tar för en neutral kollektivtrafik chip knuff, kan det vara så att den enda "smak" som är tillgänglig, som består av incheckningen. Med andra ord, otur. Nu kan du igen. Och kom ihåg: om du inte kommer ihåg att du har glömt att checka ut och du kommer att checka in, kan det också hända att en "neutral" shove du fortfarande checka ut. Fine? Inte riktigt, du reser inte kontrolleras och är bra känsliga metoder.

Arga kunder och anställda

Vem rekommenderas en gång gå till järnvägsanställda information, få ett intressant svar på en "inofficiell tillfredsställelse undersökning." För vad gör upplevelsen expert som ser människor dagligen rader med vanliga frågor om OV-chipkortet? Att 100% av NS anställda och 80% av kunderna är missnöjda med OV-chip. Denna produkt är inte färdigutvecklad, tjänsten som ligger bakom är under par och vi är otillräckligt informerade om alla ovanstående punkter. Och nederländska som vi är, hans finansiella hakar en viktig punkt för vårt missnöje.

Administrationen

Vem vill veta var de laddade OV-Chip pennies gå, kan ordna en översikt över den officiella sajten för OV-chip, att ge upp personuppgifter. Bara .. det kan hända att webbplatsen ger fel efter fel, och dina data verkligen vara så på OV-chipkort! Vem till exempel reser frågan och få ett sådant fel, naturligtvis, är snart klar med OV-chip. Eftersom du äger scribblings inte tillräckliga bevis för att chefen eller skatt.

Om du gör det, tack?

Vem har erfarenhet av pengarna-tillbaka-process, och det finns ingen mening med dem kan även google på "glömmer att kolla in OV-chipkort" och voila: det finns bara servicecenter uppstå som såg en lucka i marknaden och människor redan har tillräckligt på sina sinnen, förfarandet "återvändandepolitik" abstinens händer. De frågar bara för det eller en del av kakan. Återigen, ingenting går solen.

Fega hämnd

Den första hämnd frustrerade människor är redan på plats. Så länge du är upp till tre gånger om året kan glömma att kolla in, visar att det finns människor som väljer att trevlig tågresa från en punkt till en annan Nederländerna "glömma" att checka ut. Anta att du har ett abonnemang-topp, då resultatet att du uppmuntrar off för en tia Nederländerna. Det är inte trevligt, och vi bör inte acceptera det. Men det måste sägas, så länge som tåget är inte kundvänligt, säkert är det lite förståeligt att människor väljer en av två möjliga lösningar. Även om den andra lösningen, naturligtvis, den mest exakta. NS-informatör vi talade, ge oss i detta avseende spetsen ändå så länge som möjligt för att hålla fin resa med tågbiljetter. På så sätt kan du rösta med fötterna, om du är trött på administrations faror och / eller Trammelant med "glömmer att checka ut." Då kan du göra den andra lösningen, dvs den "glömmer att checka ut" gillar att använda en typ Vinter eller Fall Tour, inte heller att debitera ditt eget samvete ...
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha