Online försäljning hus

Annabella Hallnäs December 27, 2015 Hus & Trädgård 12 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
I dåliga ekonomiska tider Hitta fastighetsmäklare och säljare hem till kreativa lösningar för att sälja hem snabbare och till ett bättre pris. Under 2008 och 2009 ett antal platser som syftar till auktioner hus har inletts, bland annat Biedenenwonen.nl, Livy.nl och Woningafslag.nl. Dessa platser auktionshus till salu och besökare till webbplatser kan erbjuda dessa hus. I värsta perioderna de mest kreativa lösningarna utformas. Vid tiden att få bostadsmarknaden att bearbeta tunga motgångar, startar vissa auktionssajter online-auktion försäljning av hus. Säljare kan mot betalning av kostnaderna för att erbjuda sina hem till potentiella köpare via Internet.

Hur fungerar det?

De olika webbplatser arbetar med olika system för att sälja. Ett alternativ är att arbeta med budgivning och auktion. I detta system, är huset erbjuds för ett visst pris. Om fastigheten inte säljs faller en vecka senare priset till en lägre nivå. Detta fortsätter så länge som har befunnits av köparen, eller tills den når botten belopp. Köparen måste i utauktionering nämligen ange en tröskel under vilken huset inte kommer att säljas. Genom en annan auktion webbplats kan du lämna ett offentligt bud på huset. Andra kandidater kan se hur många gör rekommenderas, och eventuellt på erbjudandet. De som vill auktionera ut huset måste ha huset på marknaden genom en fastighetsmäklare. Vissa auktionssajter har ett tillstånd att du tar en full-service mäklare NVM i armen.


Vad kommer det att kosta?

Ditt hem auktion via Internet är inte billigt. Förutom den vanliga kostnaden av medlet och eventuellt annonsera, måste du också ådra sig kostnader för auktionering. Beloppen varierar beroende på plats. På Exit Property kostar säljaren ?? 250 att stå för ett halvår på auktion webbplats. När Biedenenwonen.nl moms ?? 495 krävs för att gå in på sidan och en annan ?? 500 i försäljning. Dessutom ett krav att du har en komplett servicepaket minskar på mäklaren. Kostnaderna är höga, men om det lyckas kan spara mycket högre kostnader. Hus Säljare dubbla månatliga betalningar i samband med två egenskaper kan definitivt tänka. Enligt Biedenenwonen.nl är försäljningspriset på upp till 12 procent över den lägsta önskad hastighet och upp till 9 procent under det begärda priset fastställts av mäklare.

Är det framgångsrikt?

Platserna startas i en svår period och bara nyligen engagerade. Med tanke på den korta tidsperioden och överväga ovana med den holländska är framgångsrik. Biedenenwonen.nl förväntas under 2009 att sälja totalt 1000 hus på nätet. När Woningafslag.nl såldes i fyra månader, tolv hus.

Varför online-auktion

Det är ytterligare en möjlighet att sälja din bostad. I tider när husköpare har makt, säljarna måste göra extra ansträngning att sälja. Via Internet är ytterligare en möjlighet att ta med hem till uppmärksamheten av potentiella köpare. Även via webbplatser som eBay Marketplace och det finns möjligheter. Det kommer att kosta extra pengar, men gammaldags reklam i tidskrifter och tidningar samt en hel del förlorade pengar.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha