Ommålning av fuktfläckar och mögel

Alla har drabbats av fuktfläckar på väggar eller tak. Det finns flera sätt att eliminera denna osynliga. Nedan följer några tips.

Fukt fläckar på väggen eller i taket

Lider du av det här, mestadels brun fläck typ, är det viktigt att utreda orsaken innan behandling. Om det drabbade området förblir fuktigt, då alla lacken dömt att misslyckas.

Letar du efter möjliga orsaker.

Det kommer först att undersökas om det finns en läcka. Du kan inte lösa detta, kommer en rörmokare måste vara aktiverat. Ofta, på grund av fuktproblem som orsakas av otillräcklig ventilation i kombination med ett välisolerat hus. Lösningen är enkel och billig. Se till att det alltid finns ett fönster på en dörr på glänt, så att friskluft kan tillföras och fuktig luft ut. Bara se till att tjuvar har ingen chans, genom att fixera fönstret väl i detta läge. Vents också vara en lösning, men de är inte senare alltid lätt att applicera.
Villkor för stigande fukt, så från din foundation, behöver du arkitektoniska råd av en specialist klussenbedrijf.
Det finns alltid något så enkelt som en blåst av hans takpanna, som orsakar problemet. Eller du har för mycket fukt eftersom det inte finns någon lång och många duschade det är väl ventilerat.

Att ta itu med fläckarna

Förutsatt att orsaken till problemet är löst, kan du börja göra prydligt på väggen eller i taket. Kontrollera i alla fall att platsen kommer att bli riktigt torrt behandlas.
Är det en mögel fläck, ren noggrant och med en svampdödande smeta eller spray. Reparera eventuella sprickor eller sprickor med spackel och kitt verktyg.
Du kan välja mellan en rad olika produkter alla som hävdar att åtgärda problemet. De flesta kommer också att göra faktiskt göra detta. Det finns dock stora prisskillnader i de olika märken av "våta fläckar-förband." Den dyraste behöver inte alltid vara det bästa, men som ett varumärke Alabastine måste hålla sitt rykte och har många produkter för denna uppgift.
De flesta isolerande mellanstryknings är syntetiska och ge en irriterande lukt vid bearbetning. De två komponentsfukt repellenter är i allmänhet de mest effektiva.
Det är möjligt för väggar och tak för att isolera färgämnet med ett isolerande material eller med en beläggning som kan andas. Efter denna behandling ytan kan du använda en akryllatex eller en speciell tätskikt kök eller badrum färg.
Titta på din DIY Oavsett vad din fläcken är den bästa lösningen.
Vad som också hjälper är ofta bra och du knappast något kostnaderna är att använda en standard primer. Denna färg appliceras i två skikt och observera stå där för torkning mellan skikten. Också aluminium färgen har varit kända för att ge goda resultat.
Innan muren igen med den ursprungliga lacken är lämpligt att först bara det drabbade området redan smetar gång med den ursprungliga färgen. Detta kan förhindra att markera platsen för välgrundade.

Returnera problemet

Har problem efter en viss tid igen, kan du anta att orsaken inte är tillräckligt korrigeras, eller att det ändras omständigheter i ditt hem plats. Till exempel kan en ny tork med dålig dränering, torkställning placerad nära tvätt eller någon annan form av fukt orsak.
(0)
(0)

Kommentarer - 14

Jag har ett undertak i mitt badrum med dusch som är bara 5 cm är gratis. Det finns alltid ett slag fönster öppet, vi duscha med dörren öppen efter en dusch vi lägger lika dusch dörren öppen så värmen bort kan.Ondanks alla dessa åtgärder är precis ovanför duschen färgen att spricka och det finns mögel fläckar kommer op.Ik bästa ommålning men jag tror att inom ett år ser likadan ut som har en lösning?

Jag har en fråga. Jag bor i en lägenhet och vi har därför inget fönster i badrummet. Endast en luftgaller med undertak. Nu taket att knäcka färgen skalar och vi har gula cirklar på plafond.De huset gör ingenting här i denna uppgift och kostnader för huurder.Ik därför här med två barn och kostnaden är inte är överkomlig ! Min fråga är kan jag rapportera dess förekomst vid juridiska skrivbord? Gr Robyne

Vi fick det här tipset från experten. Fuktig fläckar på stuckaturer arbetar mycket väl av med HG mögel renare. Spotlight injicering och beroende på utfallet upprepa flera gånger. Ge tillräckligt skydd av kläder och omgivning. Produkten innehåller klor.

Jag har en stor våt fläck i mitt sovrum. färgen börjar blotting av. över mitt sovrum är ett loft med takfönster men glaset splittras. tror att det kommer därifrån att regnet som kommer genom takfönstret. Hur kan jag lösa det bästa och billigaste lösningen. kan någon ge mig bra enkla råd? Marc grtjes

Hej! Jag har följt ditt tips genom att redigera slogs först med primer fläckar, men nu när jag tänker på att gå med väggfärg, kommer primern att kvarstå som en skinande vit fläck kommer genom väggen färg ?? Nu gör jag inte brun, men vita fläckar! Är här för att göra något, det är redan tydligt som det är på taket ??! Hälsningar Eefje

I.p.v. beläggningen eller applikation två gånger. Lägger till en besvärande lukt av färg, men jag är inte säker på om produkterna är reuklozer Alabastine. Kvaliteten vara den sista kursen så om priset inte är en fråga som jag skulle rekommendera.

TIPS de fuktiga fläckar på väggar eller tak. En av de tips är att använda standard primer. Är det i stället för beläggning eller isolering beläggning, som tillämpas i förtid på väggen?

Faktum är officiellt bara för virke men också fäster stor på en annan yta. Lycka till med jobbet.

Vad menas med standard primer? Jag ser bara underull som står för trä!

I själva verket, de yttre problemen löser snabbt med bl.a. några tips från artikel.Voor en slutlig lösning kommer du att i detta fall har rekommenderat ett byggföretag. Förmodligen undertak måste för att förbättra fukt förlorade. Lycka till med hur ditt problem.

Rättsliga erfarenheter som jag inte har. Men tanken är inte verkeerd.Gewoon jag skulle säga. Lycka till.

Fint, alla tips är välkomna. Men läs noga igenom beskrivningen för bästa resultat.

Kära Marc, Först fixa takfönster. Låt sedan allt torrt worden.Daarna blåsorna lägga undan och fyllmedel eller låt stuken.Als Allt detta görs, kan du använda tips i artikeln att undvika kretsar innan latex eller målning. Lycka till.

Spetsen för övrigt kommer från målare. Har du använt ett andra skikt av väggfärg? Om inte, skulle jag vara den första primer platser för målning undan med väggfärg innan den andra skiktet väggfärg läggs på den.

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha

Se Också