Omer Bhatti, en hemlig son Michael Jackson?

Bernhadina Jernberg Februari 26, 2016 Underhållning 8 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Den 25 juni, 2009 Michael Jackson död. Sedan hans död, det finns många historier skickas runt. Han är en naturlig av död eller inte och fortfarande har en hemlig son? Vad gjorde Omer Bhatti skiljer mellan familjen under minnesstunden? Den här artikeln handlar om Omer Bhatti och hans förhållande med Michael Jackson.

Omer Bhatti, son till Michael Jackson?

Omer Bhatti var son till Michael Jackson och norska Pia Zadora. Detta är inte ett rykte att efter döden av Michael Jackson går runt om i världen. Detta rykte var omkring fem år sedan. Svaret på frågan är ja till Omer Michael son är bland annat Omer själv. Men alltid förklarar han något annat. En gång han vill bevisa genom DNA-testning att han är Michael son medan han förnekade några dagar senare till sin son Michael. Det är sant att han liknar Michael Jackson och hans dans färdigheter tycker du om Michael Jackson. Men det finns inga bevis över hela världen finns det väldigt många människor som behärskar danssteg i Michael Jackson och det finns på flera välkända popstjärnor kända exemplen på fans som också är mycket som deras idol. Det finns kosmetika, styling och eventuella åtgärder för att göra så mycket åt det.

Omer Bhatti, en mycket god vän till Michael Jackson?

Omer Bhatti, enligt en annan scenario bara har varit en mycket god vän till Michael. Han har bott åtta år med Michael Jackson på Neverland Ranch. Den berömda dödsbo Michael vad kan bäst jämföras med en nöjespark. Det märkliga är att Omer Bhatti förnekade också att han skulle ha levt med Michael. Förklaringen till det faktum att Omer Bhatti var väl mellan familjen Michael Jackson under minnesstunden skulle vara i gott kamratskap mellan de två. Omer kände för Michael att vara som en son. Det är på grund av den goda vänskap och åldersskillnaden.

Svaret på frågan om Omer Bhatti son Michael Jackson.

Svaret på frågan om Omer Bhatti är verkligen son till Michael Jackson, kommer att ges av Omer Bhatti och hans mor Pia Zadora eller genom ett DNA-test. Ett DNA-test kommer att behöva minskas frivilligt. Det är dock märkligt att Omer Bhatti har gjort motsägelsefulla uttalanden; varför skulle du en gång göra anspråk och förneka den andra gången? Tror du snart, ?? där det finns rök finns det eld ?? men att tänka båda scenarierna ?? s det finns argument. Om du redan tror att du är son till Michael, är det lätt att låtsas att du är, sannerligen, och som kan orsaka en hel del. Om du verkligen son till Michael Jackson, det finns också argument för att förneka det.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha