Omdöme ?? film Oanständigt förslag ??

Asma Gyllenhaal April 24, 2016 Miscellanea 19 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Denna film från 1993 i regi av Adrian Lyne kom först som en gång ganska kontroversiell och inte lika väl mottagna film inuti. Men filmen dök upp på den stora skärmen en stor framgång.

Story

Berättelsen börjar med den kärleksfulla men ekonomiskt fastspänd sittande David och Diana Murphy, som spelas av Woody Harrelson och Demi Moore. Han är en arbetslös arkitekt och vill ha sin dröm hem för henne och bygga honom, men saknar de ekonomiska resurserna. Hon ger mäklaren och finansiering för att kunna leva. Mycket längre än att de inte kommer, men vid den punkt det ytterligare de nu ta en drastisk beslut.
Las Vegas
De går till Las Vegas för att satsa de begränsade surt förvärvade besparingar, för att göra stora pengar. Och de verkar initialt fortfarande lyckas, eftersom ingen tid de har samlat en stor hög med pengar, men de är ivriga och fortsätter. Detta ger i slutändan deras konkurs, eftersom de får förlorat allt.
Samtidigt miljardären John Gage, spelad av Robert Redford, identifierade Diana och är förtjust i henne. Om han känner till deras situation, visar han att allt är till salu och kommer att sätta in en miljon dollar för en natt med Diana. De pengar de kan använda mer än bra, men de väljer att inte göra det. Diana är inte till salu.
Med tiden de fortfarande komma tillbaka, har Diana ingenting förutom att man och kön kommer inte betyder någonting. De går ut och de kommer att plockas upp när som helst. På den tiden, David tänker, men kommer för sent för Diana fortfarande håller emot. Hon kommer med en helikopter på hans enorma yacht rättvist, där han sätter henne i bomull och är mycket bra för henne. Även om det betyder ingenting och efter den natten fick hon den utlovade beloppet, är förhållandet inte längre som förut.
Förhållanden
Det är i den mån de separerar och Diana fortfarande kommer tillbaka i kontakt med miljardären John. Gage. Hon börjar en relation med honom, men David kvar i bilden och kan inte skilja från Diana. Han ger miljoner bort och kommer tillbaka på Diana ?? s väg. John inser att Diana aldrig kommer att älska honom som hon älskar David. För att ge henne utrymme tar John, i sin tur, en drastisk beslut.

Översynen

Bakom kulisserna
Adrian Lyne regisserade filmen för Paramount Pictures 1993. Fler filmer från hand sin Lyne Flashdance, 9 ½ veckor, Fatal Attraction och Lolita. Den ursprungliga boken är skriven av Jack Engelhard och filmmanus är skriven av Amy Holden Jones. Sherry Lansing, produktion av 38.000.000 € bekostnad. Filmen skulle innebära totalt så ?? s 266 miljoner. Soundtracket är skriven av veteranen John Barry, förutom musik för Bond-filmer, är han också ansvarig för The Chase, Robin och Marian, King Kong, Body Heat, Dansar med vargar och Peggy Sue gifte sig.
Aktörerna och historien
Boken är väl filmat och det finns inga lösa trådar. Filmen, trots separat berättelse, fast namn. På samma sätt agerar för veteranen Robert Redford i rollen som den rika John Gage och Demi Moore som en mycket yngre Diana. Den inre kamp vad David som händer med själv är väl spelad av Woody Harrelson någonsin sin karriär på TV bar Cheers började. En fin film i sitt slag, väl sätta tillsammans med vacker musik. Definitivt rekommenderas.
Försäljning och att hyra på DVD.
  Like 0   Dislike 0
Tidigare artikel Kung Filip II av Spanien
Nästa artikel Titta på stjärnorna
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha