Om Paris Hilton

Paris Hilton är en amerikansk samhälls stjärna, modell, sångerska och skådespelerska. Hon är barnbarnsbarn till Conrad Hilton, grundaren av den berömda Hilton Hotels kedja

DISCO OCH FILMOGRAFI

FILM
 • Bottom Up

 • Pledge This!

 • House of Wax

 • Den Hillz

 • Helens små underverk

 • Katten i hatten

 • Land

 • L.A. Knights

 • QIK2JDG

 • Nine Lives

 • Sweetie Pie

 • Terror


TELEVISION
På TV var hon särskilt tydlig som sig själv i dokusåpa serien Simple Life.
 • The Simple Life
 • The Simple Life 2: Road Trip
 • The Simple Life 3: Praktikanter
 • The Simple Life 4: Till döden skiljer oss åt

ALBUM
 • Paris


Singels
 • Stars är blinda

 • Turn It Up 18-7-2006

 • Ingenting i denna värld


VEM ÄR PARIS HILTON?

Paris Whitney Hilton föddes den 17 februari i New York City i New York. Hon är äldst av fyra barn av Richard Hilton och Kathy Richards. Hennes yngre syster Nicky Hilton var uppkallad efter hennes farbror Conrad Nicholson Hilton II "Nicky" nämndes. Hon har två bröder Barron Hilton II och Conrad Hilton III. Hon är brorsdotter till Kim Richards och Kyle Richards två barnstjärnor som kan ses i filmen Fly till Witch Mountain och tv-serier som "Barnflicka och professorn" Lilla huset på prärien och senare även i den medicinska drama ER. Hon är också relaterad till den ungerska skådespelerskan Zsa Zsa Gabor, som en gång var gift med Conrad Hilton, farfars far i Paris och med Elizabeth Taylor, vars första make Conrad Nicholson Hilton Jr. var farbror till Paris. När Conrad Hilton dog 1979 efter att han lämnat något åt ​​sina barn och familj, men Barron kämpade i domstol och vann målet 1988. Det gör Paris på döden av sin far hela Hilton Hotel imperium med ärver och fastighetsimperium byggt upp sin egen far. Den senare enbart värdet uppskattas för närvarande till 2,5 miljarder dollar och vi talar inte om värdet av den kedja av hennes farfar och farfars far. Hiltons bestäms inte fattiga.

UNGDOMS ÅR

Under sin ungdom bodde hon växelvis i exklusiva platser inklusive en permanent svit på Waldorf-Astoria Hotel i Manhattan, Beverly Hills och Hamptons. Idag hennes föräldrar har en villa i Bel Air till ett värde av $ 30.500.000, ett hus i Hamptons på 12,3 miljoner dollar och en reträtt från en blygsam $ 10 miljoner i bergen i Hollywood där hon och hennes syster Nicky bor. Speciellt användbar eftersom i omedelbar närhet av Los Angeles finns många klubbar till fester och fest. Paris gick i skolan i Rancho Mirage i Kalifornien och vid Marywood-Palm Valley School. Hennes högstadiet hon gjorde på Dwight School i New York, men hon lämnade skolan och tog därefter med ytterligare examen. Paris Hilton aldrig satt vid universitetet som det oftast är brukligt för barn till rika föräldrar i USA.

PARIS HILTON offentlig person

Hon blev känd i New York klubben scen där hennes rykte för vild fest djurriket och framtida arvtagerska även i dag fortfarande ringer hela krediten. Hon blev mycket berömd i dokusåpa The Simple Life som hon och Nicole Richie tittar på Amerika loss. På Internet, blev hon världsberömd genom sexfilmen "1 Night In Paris där de" smutsiga sätt "gör med sin dåvarande pojkvän Rick Salomon. Nyligen, försöker hon göra det i musikbranschen med lanseringen av hennes debutalbum "Paris". Enligt den auktoritativa tidskriften Forbes har dem med sin mediekarriär under perioden 2003 - 2004 mer än $ 2.000.000 förtjänar, ett belopp som under perioden 2004-2005 redan uppgick till 6,5 miljoner dollar.

Paris Hilton som en modell

Paris Hilton har kontrakt med de kända modell organ såsom Ford modeller Management i New York, modeller 1 Agency i London, Nous Model Management i Los Angeles, och Premier Model Management i London. Hon har gått modevisningar för de bästa designers som Philippe Treacy, Jasper Conran, Heatherette och Julien MacDonald. Hon sågs som en förebild i många annonskampanjer inkluderar Isberg, GUESS, Tommy Hilfiger, Christian Dior och Marciano. Även på tv hon spelade i reklamfilmer inklusive telefonbolag T-Mobile där hon fick $ 250.000 och en reklamfilm för Carls Jr. som gav henne en jättestor $ 400.000.

PARIS och skådespelerska

År 2003 började hon arbeta med Nicole Richie i The Simple Life som genom TV-kanalen Fox drog höga betyg. Den dokusåpa visar två stads sparvar som har för första gången i sitt liv verkligen arbeta på en gård i Altus i Arkansas. Tillståndet för Arkansas är som ganska mycket provinsen Limburg i Belgien, men ungefär 1000 gånger större. En kulturchock format så med nödvändig munterhet. Det fanns redan gjort fyra serier och den femte säsongen är i produktion. Paris spelade också små roller i filmer sådana QIK2JDG och LA Knights men det var faktiskt fler edelfiguraties. Andra och något större rullarna var i filmer av ringa betydelse som avskyvärda remake av det klassiska House of Wax, The Hillz, Helens små underverk och nio liv. Paris Hilton vann 2005 på "Teen Choice Awards pris" Choice Movie Scream Scene "och fick en nominering för" Choice Movie Breakout Performance av en kvinna. " På MTV Movie Awards hon nominerad till "Bästa Skrämd Performance. De första huvudroller kom 2006 med direkt till DVD-utgåvor som National Lampoon löfte Detta och Bottom Up med Jason Mewes. Hon hade också cameo roller i Zoolander, katten i hatten, och Wonderland Vinn en date med Tad Hamilton.
Som tidigare nämnts, var hon också med i sexfilmen "en natt i Paris" som producerades 2004 av Red Light District. Filmen fick tre AVN Awards 2005, som är motsvarigheten till Oscarsgalan, men för erotik. Ursprungligen ville Paris Hilton på hennes ex-pojkvän som hade släppt video väcka åtal men så småningom hon gjorde en deal, fick $ 400.000 och hon krävde att en del av intäkterna skulle doneras till välgörenhet. Paris Hilton sa efteråt att hon aldrig har sett ett öre och att de skulle bättre ge alla pengar till en välgörenhetsorganisation som handlar med att hjälpa offer för sexuellt våld.
Det finns också planer på en animeringssekvens där en hennes liv, hennes syster Nicky och hennes hund Tinkerbell följer. På tv, blev hon också ses i gästroller i The OC, George Lopez Show, Las Vegas, Amerikanska drömmen och Veronica Mars. Paris Hilton röst användes i "Se Paris dö!", En animerad film för främjande av House of Wax, som presenterades på The Late Show med David Letterman. Det var också där som hon gjorde känd för orden "som är varmt" de på lämpligt sätt och används felaktigt registrerats låta andra människor inte tillåtet att använda det kommersiellt.

PARIS som sångare

Paris Hilton har inrättat sitt eget skivbolag 2004 att "Heiress Records varmt och en sub-etikett Warner Brothers Records. Den enda album släpptes hittills "Paris". Själv har hon dock meddelat att man planerar andra artister för att erbjuda ett kontrakt. Kanske en idé för en av förlorarna i nästa upplaga av Idol för att titta på Ms Hilton att knacka. Vad gäller sitt eget album Paris som släpptes den 22 augusti 2006, efter att hon hade arbetat på två år. Albumet producerades av Greg Wells tillsammans, Kara DioGuardi, Jane Wiedlin och Scott Storch. Paris själv arbetat med Fat Joe och Jadakiss på låten "Fighting Over Me." Den första singeln från albumet "Stars Are Blind" är producerad av Fernando Garibay och var enbart för nedladdning via Internet erbjuds den 20 juni 2006. Låten var en rimlig framgång och sprang fram till 18: e plats i The Billboard Hot 100. "Turn It Up "och" Ingenting i denna värld "släpptes sedan i världen och Paris har planer på en andra album som en låt skulle insistera på att titeln" pappa liten flicka "skulle ha.
I augusti 2006 uppdagades att de underjordiska musikerna Banksy och Danger Mouse 500 CD debutalbum Paris hade Hilton ersättas olika brittiska skivaffärer med sin egen parodi mix och hemlagad omslag där Paris topless på staten och med huvudet på en hund. Remix tiden hämtas via Internet via kända peer-to-peer-nätverk har titlar som "Varför är jag känd?", "Vad har jag gjort?" och "Vad är jag för?".
Paris Hilton sågs musikaliskt också videoklipp från John Oates, och Eminem i videon "fångas upp i Rapture" Won-G med Gizelle.

ÖVRIG VERKSAMHET FÖR PARIS HILTON

BÖCKER
Hösten 2004 publicerade hon boken "Confessions of en arvtagerska: En Tongue-in-Chic Peek Bakom Pose" som hon skrev tillsammans med Merle Ginsberg. Boken innehåller många bilder och Paris ger tips på göra och inte göra i livet som en arvtagerska. Paris erhöll $ 100,000 som ett förskott för boken. Boken blev en bästsäljare men det fanns kritik som amatörmässigt och barnsliga skrevs. Därefter följde ett annat projekt med Merle Ginsberg. En snäll märkes- dagbok med titeln "Ditt Heiress Diary: Bekänn It All To Me" hade och särskilt för unga fans gjordes. Paris Hilton har planer på fler böcker i framtiden.
FASHION & SMYCKEN
Paris Hilton har designat med en samling av handväskor för den japanska etiketten Samantha Thavasa och hon är också engagerad i att utforma en smyckeskollektion "Paris Hilton Collection" kallas specifikt för Amazon.com webbplats. De lanserade också en serie klockor "Paris Hilton Limited Edition Watch Collection" under 2005. klockor i vitt guld med 18 karat diamanter som är till salu från $ 100.000. Dessutom lanserade de även en klädkollektion.
Nattklubbar
Hur skulle det kunna vara annorlunda, partydjuret Paris Hilton började 2005 med sin egen kedja av nattklubbar. "Club Paris sin första filial i Orlando öppnade i delstaten Florida och i samma skick var den 1 juli 2006 i Jacksonville nummer två öppna. Paris genomför ytterligare samtal och vill öppna klubbar i Las Vegas, New York, Los Angeles, Miami och Cancun i Mexiko. Hon hoppas också att öppna senare klubbar i Europa och andra kontinenter och fem stjärniga hotell med kasinon för att göra det.
PARFYM
I maj 2004 Paris Hilton var inblandad i skapandet av en doft av Parlux. Parfymen heter Paris Hilton var så framgångsrik att även om det från början begränsad omfattning kommer att göras inom kort mer behövde produceras för att hålla jämna steg med efterfrågan. PARLUX såg sin försäljning öka med 47% bara genom Paris Hilton parfym. Efter framgången var också en cologne för män lanserade Paris Hilton för män "och en andra parfym" Just Me av Paris Hilton ringde och både män och kvinnor finns. Kom i oktober 2006 "Arvtagerskan av Paris Hilton på marknaden och den manliga versionen" Heir från Paris Hilton skulle komma tillsammans med en ny linje av kosmetiska produkter som bär sitt namn på marknaden den här gången.

Den turbulenta privatliv PARIS HILTON

Paris Hilton är mycket populär bland kvällstidningarna. Inte sällan för många kortlivade romanser som hon vanligtvis haft och har antagligen fortfarande. En undersökning av män i livet av Paris Hilton som inte är säker på vem nu haft hela äran att besprutning eller stora magiska trick med korven har tillåtits att genomgå sin trädgård.
 • Leonardo DiCaprio

 • Chad Muska

 • Vincent Gallo

 • Edward Furlong

 • Oscar de la Hoya

 • Brian Urlacher

 • Deryck Whibley

 • Nick Carter

 • Matt Leinart

 • Joe Buckton

 • Mark Philippoussis

 • Robert 'Millsy' Mills

 • Brandon Davis

 • Spökskrivare

 • Lucas Bain

 • Eli Manning

 • Jose Theodore

 • Kevin Pietersen

 • Simon Rex


Mellan alla dessa twinks genom hon fortfarande engagerad för att modellera Jason Shaw från mitten av 2002 till början av 2003. Den 29 maj 2005 var hon tillkännagav sin förlovning till den grekiska redaren / miljonär Paris Latsis, men partiet var redan avblåstes den 1 oktober, och de började något med en annan grekiska redaren Stavros Niarchos III. Den 2 maj 2006 rapporterades att partiet var över. Den 11 juli 2006 meddelade hon att hon skulle ha någon mer sex för ett helt år. Knappt fem dagar senare var hon redan fotograferad när hon var våldsamt kyssas med Brandon Davis och den 30 juli var hon åter såg i sällskap med Stavros Niarchos III i den franska Saint-Tropez. Nästa dag, förklarade hon att de var ett par igen. Hur frågan för närvarande står är okänd.
Den 20 april 2005 fanns rapporter om en allvarlig gräl mellan Paris Hilton och Nicole Richie. Det skulle alla startas på grund av den medvetna sexfilmen Nicole några vänner skulle ha visat och hade kommenterade att Paris var inte så trevligt. Den 9 oktober 2006 meddelades att de är tillbaka vänner igen och allting är klart. Redo för ännu en säsong av The Simple Life.
Den 7 september 2006 runt 00:30 Paris Hilton greps i Hollywood för att köra under påverkan. Trots att hon hävdade att hon hade druckit bara en margarita var mängden alkohol i blodet 0,8 vad gränsen i Kalifornien. Enligt Paris själv berodde på det faktum att hon hade nästan ingenting att äta hela dagen. Naturligtvis finns bilder av händelsen tillgängliga !!!!
Klicka här för video på YouTube

VAD DU INTE KAN VETA OM PARIS HILTON STILL

 • "Det är varmt" är en fras som ofta används av Hilton. Medan Nicole Richie i The Simple Life använde uttrycket innan, och han även av många andra kändisar har använts i Paris lyckades få en upphovsrätt 2004 för den medvetna mening. De använde honom redan i låtar som "Turn It Up" och kommer att vara ännu mer för att använda den för att ta t-tröjor.
 • Paris Hilton har blå ögon eftersom hon bär kontaktlinser. Den verkliga färgen på hennes ögon är bruna.
 • Gameloft kommer en utvecklare av mobila spel släppa ett spel för mobiltelefoner som "Paris Hiltons Diamond Quest" heta.
 • På omslaget till marsnumret av Playboy 2005, en kvinna som påminner mycket om Paris Hilton, men hon är inte riktigt, det är en okänd dubbel.
 • Den 8 mars 2006 arrangören Brian Quintana görs av domaren att det finns ett treårigt besöksförbud mot Paris Hilton fick i hans favör när han hävdade att Paris hade trakasserat honom och hade även hotat. Brian Quintana hävdade att allt hade börjat när han Stavros Niarchos III hade underrättade ännu att tänka om två minuter innan något med Paris Hilton.
 • I maj 2006 var Paris Hilton på 38: e plats i den årliga Hot 100-listan av tidningen Maxim.
 • Paris Hilton orsakade under det amerikanska valet ett stort upplopp 2004 när hon deltog tillsammans med P. Diddy på John Kerry kampanjen stödjande Rock The Vote. Hon var en regelbunden för kampanjen för att arbeta men röstade på valdagen inte John Kerry. De har helt enkelt inte rösta. I USA, skulle det inte finnas någon obligatorisk röstning men ett register över vem som är och vem som inte kommer att rösta.
 • Paris Hilton har klädbutiker i Nederländernas Lapeche "som de sammanställt samlingen.
 • År 2005 sin personliga mobiltelefon och en bärbar dator stulen. Därför hela sin telefon med alla nummer av hennes kändisvänner. I ingen tid alls var naturligtvis på Internet som många kändisar drabbats av telefonsamtal från fans. Vad som också dykt upp på Internet fanns några racy topless bilder på Paris och några där de ser tungan kyssas på med en okänd tjej.
 • År 2006 fanns det återigen en uppståndelse om en eventuell 2. Sexfilm med Paris Hilton. I detta mästerverk Hilton skulle ses med Playboy-modellen Nicole Marie Lenz samtidigt mer med "smutsiga metoder" är upptagna.
 • Det finns rykten om att hon kommer att vara i Guinness World Records 2007 bok som "världens mest överskattade kändis."
 • Den 29 augusti 2006 borgmästare i Las Vegas kallas den dagen som "Paris Hilton Day" och gav henne de symboliska nycklarna till staden. Då Paris Las Vegas sade att hennes mest favorit stad i världen att komma till part. Om jag i morgon var nycklarna till en stad som Las Vegas får då jag förmodligen säga.
 • I december 2004, Paris Hilton parodie i ett avsnitt av den animerade serien South Park, som kallades "Stupid Bortskämda Whore Video Playset."

PARIS MANIA

Om Paris Hilton är en förfärlig massa till salu. Internet är fullt av det. Via länken kan du också få den mest unika Paris Hilton saker i din ägo. Eftersom den amerikanska dollarn är låg så att du kan verkligen förhandla mot euron. Paris parfym, cd-skivor, dvd-skivor, smycken, örhängen, navel piercingar, klockor, böcker, affischer och även samma fall för hundar än den där Paris Hilton hennes pooch i släpa runt.
Klicka här för att köpa Paris Hilton saker
(0)
(0)

Kommentarer - 1

I samband med den möjliga stöd som Paris vill ge till de fattiga människorna i Rwanda, jag letar efter hennes adress. Vår stiftelse söker ekonomiskt stöd för att genomföra ett projekt i Rwanda.

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha