Om jordgubbar är bra för?

Strawberry anses vara en av de goda frukter i vårt land. Speciellt under sommarsäsongen denna frukt av partiet i stormarknaderna. Stormarknader säljer ofta både holländska och spanska jordgubbar. Dessa senare typer ses som söt. De nederländska jordgubbar ögon hur en ljusare färg. Vad du förmodligen inte vet är att jordgubbar innehåller massor av C-vitamin i apelsiner är ännu mindre vitamin C. Jordgubbar är uppfriskande, särskilt på sommaren, är jordgubbar ätit en hel del. De läckra söta och ljusa röda frukter gå till marknaden och stormarknader strykande åtgång på disken. Jordgubbar inkluderar läckert på bröd eller yoghurt. Det kan också vara läckra sylt eller så kan du använda den med en läcker choklad fondue.

Fördelar med jordgubbar

Strawberry har en positiv effekt på huden, är det på grund av den höga C-vitaminvärde. Även det vatten som är i frukten, och anti-oxidanter säkerställa detta. De vitaminer ger också för att hålla på nivån på motståndet. Vitaminer som finns vid sidan av C-vitamin är också vitamin E och vitamin B6. I jordgubbar är inte direkt vitamin A, men detta ibland skapas av karoten som förekommer i denna frukt. Visste du att detta vitamin har en positiv effekt på ögonen? Liksom rötter gör också jordgubbar för god syn.
I en jordgubbe är låg i kalorier. De ger dig också gillar äpple och banan en lång nöjd känsla. Detta har en positiv effekt när du är på en diet. Energin är dessa frukter innehåller socker i jordgubbar. Detta garanterar att din kropp får energi. Energin också orsakas av folsyra i denna frukt. Strawberry är mycket rik här. Precis som jordgubbar banan har också en positiv effekt på blodtrycket. Till exempel finns det kalium i denna frukt. Detta säkerställer att blodtrycket kontrolleras bättre. Mycket användbart när det inte alltid är stabil. Observera att det har en blodtryckssänkande verkan.

Fakta i korthet

  • Jordgubbar se till att tarmen, så att säga vara avgiftade, och det är också en lindrande effekt på tarmfunktionen
  • Jordgubbar stärka ben, hår och hud
  • Strawberry har en positiv effekt på libido
  • Frukten har en fördelaktig effekt på blodbildningen och celltillväxt

Jordgubbe smoothie recept
Med sommaren kommer upp är receptet för en läcker jordgubbe smoothie inte en lyx. För två strawberry smoothies behöver du följande:
  • Mjölk ?? 120 ml
  • Yoghurt ?? 120 ml
  • Jordgubbar ?? 8 till 10 stycken
  • Socker ?? 3 matskedar
  • Vanilla väsen ?? 1 tsk
  • Fem krossade isbitar

Gör sedan allt du behöver i en mixer. Mycket nöje!
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha