Om du inte betalar din sjukförsäkring: böter

Böril Marklund Februari 27, 2016 Miscellanea 13 8
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Om du inte betalar din sjukförsäkring kommer att få böter. Och som kan öka betydligt. För sjukförsäkrings människor måste betala en månatlig premie. Människor med låga inkomster kan vara berättigade till sjukvårdsförmåner. Ändå vissa människor hamnar i trubbel och de betalar sin hälsa försäkringspremie längre. Emellertid har utebliven betalning av den månatliga sjukförsäkringspremie sjukförsäkring konsekvenser, bland annat att böter måste betalas. Och betalar inte mer än fyra månader, kommer pengarna att tas från din arbetsgivare eller förmåner byrå.

Om du slutar betala dina premier för sjukförsäkring: defaulters reglering av sjukförsäkring

Sjukförsäkringsbolag har en defaulters arrangemang skapas. Det borde hindra människor lider en enorm betalning försäkring. Människor som har att betala, men som inte kommer att göra därför efter två månader för att inte betala betraktas och får en betalningspåminnelse. I brevet, personen i fråga uppmanas att göra en betalning eller att rapportera till en skuld stödprogram.

Premium vård av sjukförsäkrings sex månader betalas inte: pengar samlas in genom arbetsgivaren eller förmåner byrå

Människor som trots allt stöd redan fyra månader inte har betalat sin hälsa försäkringspremie, sedan veta att de är registrerade hos Försäkring styrelsen när de har betalat för ett halvår inget bidrag. Betala någon verkligen sex månader utan sjukförsäkringspremie han inte bara är märkta som en försumliga, men också utlöser ett förfarande för att fortfarande samla in pengar.
Detta sker genom:
  • att återvinna förfallna bidrag till arbetsgivaren
  • Så här återställer förfallna bidraget vid förmåner kontoret
.

Folk som inte betalar sin hälsa försäkringspremie för ett halvår, får en rejäl böter på 30 procent

Om ett indrivningsförfarande inleds av arbetsgivaren eller förmåns organ får inte bara det belopp som skall betalas att någon är skyldig, men det finns också ett straff på detta belopp tillbaka. Detta är inte en liten fin, men en god andel av inte mindre än 30 procent av vad som ska betalas redan. Detta är för övrigt en straffavgift.

Växla till en annan sjukförsäkringspremie kan inte i efterskott

Naturligtvis finns det alltid människor som försöker skylla för att välja en annan väg genom att byta till en annan försäkringsgivare. Men föreskriver lagen att det inte borde. Det finns en första begäran ett förbud meddelande till den försäkrade tills betalning sker. Om försäkringsgivaren annars finner det väl att en försumlig kund avbryter, kan han byta till en annan försäkringsgivare.

Defaulters styr inte alltid välgjord

Enligt National ombudsmannen för övrigt inte alltid hanteras korrekt defaulters system. Hos personer vars löner nekas detta är felaktigt i vissa fall. Om det är bevisat, men tar det ibland månader innan sjukvårdsförsäkringsstyrelsen att pengar och de fina pass tillbaka lön. Verkar också hålla folk ibland betala tillbaka eftersom de känner att deras sjukförsäkring inte har uppfyllt det lagstadgade kravet. Enligt National ombudsmannen anser Försäkring styrelsen inte tycks kontrollera detta, men för att samla in pengar och straffet. Ombudsmannen vill nu sjukvårdsförsäkrings pengar som inte är motiverad återvinns inom fyra veckor att återbetala. Nu är minst 9 veckor. Vill också ombudsmannen att Healthcare Försäkringsverket hävdar en försäkran om att försäkringsgivaren har fullgjort sina skyldigheter.

Sjukförsäkring 2012

Sjukförsäkringen under 2012 kommer bara att bli dyrare. Inte bara självrisken går upp, premierna stiger också kraftigt igen. Läs allt om det i: Health Insurance 2012

Special på sjukförsäkring

Den särskilda på sjukförsäkringen under 2011 finns många fler aspekter av denna försäkring på dagordningen. Läs allt om det i: Health Insurance 2011

Särskild Skuld

Den särskilda på alla typer av skuld lösningar läggs fram för att få ut av skulden eller se till att skulden inte uppkommer. Läs allt om det i: Skuld, hur ska du bli av med dina skulder
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (8)
Herold Lindstrom
  Like 2   Dislike 1

Vet du vad det är med dessa graaigrage vård försäkringsgivare, som sägs vara chef! förstår du, vad nu, defaulters, låter säkert trevligt för andra ja i alla fall, eftersom det är mycket trevligt att inte kunna betala din sjukförsäkring om du bryter ett ben, läker sig själv, tandvärk ja ingen smärta, går mega pengar i hälso- och sjukvården! men det finns alltid en brist, mycket speciell, kanske lönerna för toppchefer? Alla vet lika väl som jag att en försumliga parten är en kanniet betalare! Nu har de funnit det ett utmärkt botemedel, det CVZ, för om du är en kannietbetaler, får du en månatlig böter på nästan 40 € på, bra idé! Och förändring är inte ett alternativ, eftersom du har en eftersläpning, super idé att hans obligatorisk försäkring, du kan hjälpa till i alla fall människorna på kostnader och skulder, eftersom inte tror att de gör oss!, Som gäldenär håller dig nämligen också personer i arbete och sysselsättning är knappa just nu!

Anniki Dahlberg
  Like 5   Dislike 2

Jag tyckte att Ajax spelade bra, men jag hoppas verkligen att Vitesse är ett minimum 2.! hade byggt upp en fin orderstock förra året vid Ohra ZV men om du fortsätter att kommunicera ordentligt och inte göra falska löften gör att du sitter mycket i skiten vill du sparka upp en dörr smile MVG värden, en holländare. Vad som är mycket smart av A Warmerdam att byta ZV

Kejt Norström
  Like 2   Dislike 0

Jag har en ganska tid min försäkring betalas inte eftersom de helt enkelt ingenting ersättning. Men när jag Unive'm ringer om de kostnader de är kredit är jag skickas från pelare för att posta och tillbaka mig. Jag också inte få något mer om mitt giro premie. Är jag fortfarande är försäkrad? Och hur får man det väl bakom vad jag betalar för att vara försäkrad igen om något hände?

Störge Ericsson
  Like 2   Dislike 2

Finns det ett eller annat sätt att få tillbaka en del av månatligt belopp, jag menar jag betalar varje månad 120 euro och jag ser ingenting av trug där, jag har i 10 år inte har varit på sjukhus så jag tror att jag eftersom vissa av trug kan zien.ben förutom 23 så kanske något för ungdomar?

Holmfried Hagelin
  Like 5   Dislike 1

Officeren CZ har kallat mig i december 2010 för tremånaders premie. Jag är i sin frånvaro veroordeeld.De premium under de senaste tre månaderna 2010 inte betalas, är detta påstående också nu på samma fogden. Så det finns nu en eftersläpning av sex maanden.Eind november har jag skrivit mig med en annan försäkringsgivare, från den 1 januari 2011, jag betalar nu premie med den nya försäkringsgivaren. Är jag en straff under det senaste året, även om jag från 2011 premiebetalningar i tid

Kimberley Palmstruch
  Like 4   Dislike 2

Det är svårt att uppskatta hur om detta enskilt fall, men det verkar inte ett gott tecken. Dessutom, inte bara sluta betala, även om du inte håller med om det. Jag skulle nu säkert se mycket snabbt ta reda på om man fortfarande är försäkrad eller inte och vad som kommer att hända härnäst. Du riskerar att bli belastas med enorma kostnader om något händer och du är inte försäkrade.

Berny Lundin
  Like 5   Dislike 0

Människor med låga inkomster får sjukvårdsförmåner från regeringen. Detta kompenseras delvis av vad de har att betala för sin sjukförsäkring.

Benjamin Palmcrantz
  Like 1   Dislike 1

Ja det är bra, är du nu verschuldgd. Du kommer nu att betala för en ny försäkring, men du har ett halvår naturligtvis betala premie. Om det inte finns tvingande skäl var att du inte betala böterna, kommer du också att få betala.

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha