Om ditt barn går att leva med ditt ex

En skilsmässa ger förutom en hel del känslor, en hel del praktiska frågor med det. Du måste vänja sig vid ditt nya liv som en enda, och det faktum att du plötsligt bara står överallt. Särskilt om det finns barn, och så att du är en ensamstående förälder, vilket inte alltid är lätt.

Skilsmässa

Att få en skilsmässa är ofta föregås en hel del eftersom ingen tar detta beslut precis som å ena på den andra dagen. Kanske du ofta igen har försökt tillsammans i hopp om att problemen kan lösas. Orsakerna till en skilsmässa för alla personligen, men ofta den största orsaken till att förtroendet har skadats i en annan. Detta kan bero på otrohet i relationen, men förtroende kan försvinna av våldsamma gräl, hårda ord, eller missbruk. Den första gången efter en skilsmässa är ditt liv upp och ner, och det tar ett tag innan du hittar en ny balans.

Barn

Om det finns barn i spelet, som kräver en hel del energi och tid för den förälder som barnen tilldelas. Förutom vår egen sorg, ilska och bearbetning av separation, måste du också fånga dina barn och vägleda dem i processen. Barn känner ofta att de är skyldiga till skilsmässan, och detta kan du vara förälder måste först befria världen. I bästa fall är en vanlig visitation, där alla vill arbeta med. Om ditt ex vill se sina barn, och barnen vill också att hålla kontakt med den andra föräldern, har du där åtminstone inte oroa sig för det. Det kan också hända att ditt ex inte vill arbeta på en accessarrangemang, eller att barnen verkligen inte vill.

Enkel äldre

Om du blev en ensamstående förälder, är detta en uppgift som i praktiken mycket mer kan du ta, du har tänkt på tidigare. Separationen har inflytande på alla fronter, och säkert dina barn. De kan vara väldigt arg eller ledsen reagera och ändra allmänt glada och glada barn i lugna, återkallat folk. Eftersom du skulle ge dina barn mer uppmärksamhet i början på grund av dessa känslor, kan det vara så att de därför kommer att vara mer krävande. De kommer också att börja inse att de får mer gjort med dig, eftersom du står ensam. Du kommer att bli tröttare än vanligt, och kan därför ge in innan, eller är mindre stränga. Om du har en skuld i sig även till dina barn, eftersom det känns som om de har tagit sin andra föräldern, kommer det bara att bli värre.

Påverkan av ditt ex

Om dina barn till exempel helgens gå till den andra föräldern kommer att göra det är bäst att ta roliga saker med barnen. Om ditt barn får två helger per månad, är det något helt annat än om du ständigt måste ta hand om dem. Dessutom kommer helgen förälder till helgen kan börja, och har gott om tid att förbereda något trevligt. I helgen är ofta några regler, och måste därför mycket vad som normalt inte borde. Som ett resultat, är chansen att ditt barns andra föräldern kommer att idealisera, och att du därför "buck" kan ha. Du kommer att se till att barnen äter sina grönsaker, så att de konsumerar tillräckligt med vitaminer och ditt ex kommer att resa med dem till McDonalds. När du använder en godnatt så barnen får tillräckligt med sömn, gör ditt ex med alla dessa regler inte gäller.

Utpressning

Det kan hända att dina barn idealisering av den andra föräldern att använda mot dig. Om ditt barn något du bör inte, kanske du upptäcker att ditt barn ropar: "Då ska jag gå live med pappa / mamma!". På grund av honom eller henne kan göra allt ... Å andra sidan kan samma hända att du kallar dig en känsla av maktlöshet: "Då går du och leva med honom eller henne". Ofta fortsätter att hota med att verkställa påföljden om något, men det kan också hända att detta scenario blir verklighet. En dag ditt barn berätta att det kommer att leva med den andra föräldern, och tydligen det är med den andra föräldern redan diskuterats. Detta kan komma som en blixt från klar himmel.

Du kommer att förlora ditt barn?

Om du får detta meddelande, kan det kännas som all mark försvinner under dina fötter. Ditt barn går att leva med ditt ex, och du måste leverera det så. Om din ex har hittat en ny partner, detta är en dubbelt hemsk känsla. Ditt barn kommer att växa upp med värden som är förmodligen annorlunda än din. Annan än du någon kommer att ta hand om ditt barn, och det kommer att vara annorlunda än hur du skulle göra det. Detta beslut återigen sätter din värld upp och ner, och återigen uppmärksamma sorgen, ilska och hjälplöshet. Om kontakt med ditt ex är inte eller inte går bra, så det måste du byta till förmån för ditt barn. Detta betyder förmodligen att du är förälder helgen kommer att vara, och att rollerna ombytta. Det bästa du kan göra är att bekräfta valet av ditt barn, hur svårt det kan vara. Naturligtvis, bevisa att det smärtar dig att ditt barn tar detta beslut, men du låg där, du har störst chans att din relation med ditt barn visar sig vara starkare än du trodde.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha