Om din hund lider av gasbildning

Varje hund har sin chef någonsin vet att han har ätit välsmakande och inte generad själv och jagar alla ut ur rummet. Det är helt normalt eftersom det ibland händer och vi fortsätter trots en liten stank bara älskar våra husdjur. Om det är överdriven gasbildning, tålamodet även de mest hängivna ägare till testet. Hur är överdriven gasbildning i din hund och det är vad man ska göra?

Att låta en hund blir blåsigt

Alla hundar är ibland lite blåsigt och det är normalt. En hund kommer inte att försöka sluta eftersom han är i sällskap med andra. Det är en naturlig del i matsmältningen och oftast uppstår när maten inte bryts ner helt. Vidare finns det en ansamling av gas. En stor del av det absorberas in i blodströmmen, men resten bör tas bort och kommer att lämna kroppen genom tarmen. Även om det är normalt för din hund att lukta ibland, det finns hundar som kan orsaka en hel del besvär. Orsaker kan vara en viss typ av mat, äta för snabbt eller för lite motion.

Justera strömförsörjningen till

Vanligtvis är det inte svårt att lösa problemet. Nutrition är en viktig orsak till överdriven gasbildning. Livet kan vara en hel del kylare med några justeringar. Vissa typer av livsmedel, särskilt livsmedel med sojabönor, är ökända för deras effekt på matsmältningen. Prova ett märke av hundmat med liten eller ingen soja. Du kan märka förbättring så snabbt. Varje hund reagerar olika på ett visst livsmedel. Det kan ibland vara en lång tid innan du har hittat en körning där inga irriterande konsekvenser bifogas.

Ändra gradvis

Om ditt varumärke eller typ av livsmedel förändras, gör det gradvis. Blanda varje dag lite mer av det nya fodret genom att allt färre av de gamla. Om denna övergång är för stor eller din hund från en dag till foder ger ett annat märke, är chansen att det resulterar i diarré. Det finns vissa typer av livsmedel, såsom mjölk, ost, broccoli och blomkål, som orsakar nästan varje hund gasbildning. Få din hund brukar äta dessa produkter, undvika som sedan förbättrar några dagar och se om situationen.

Ändra proteinhalten

Många ingredienser kan orsakerna till gasbildning hos hundar, men proteinet är ofta en stor boven i dramat. Prova en annan typ av protein, eller ge ett tag mat som innehåller mindre protein. Anser proteinet i dess nuvarande djurfoder exempelvis hitta ett märke på grundval av lamm.

Mer fiber

Genom att lägga till mer fiber till menyn för din hund, påskynda matsmältningen och du kommer att ge intryck av gas mindre troligt. Till exempel kan du lägga till Metamucil att mata din hund. Det är mycket hög i fiber och lättillgänglig. Blanda eller liknande anordning genom matar hunden och håll för varje 5 till 10 kg kroppsvikt till 1 tsk. Om din hund inte gillar det, kan du erbjuda bättre provsmakning alternativ såsom gröna bönor eller konserverad pumpa lägg till hans mat. Ge inte för mycket gröna bönor eller squash det, eftersom dessa produkter används också för att förhindra igensättning. Det kan leda till diarré.

Bring intestinal balans

Tarmarna innehåller vanligtvis många bakterier som sijsvertering låna ut en hand. De bakterier som finns är i balans. Om bakteriell balans ur balans, kan det orsaka gasbildning. Om du ger din hund acidophilus, är de goda bakterierna kom tillbaka upp till standard. Du kan ge din hund normala människor doseringen anges på förpackningen. Det tar några dagar innan har acidophilus effekt. Naturell yoghurt med aktiva bio kulturer kan också hjälpa bra mot gasbildning, men din hund måste yoghurt lustar.

Bromsa processen

Vissa hundar sluka deras mat i, som om de svälter. Eftersom det äts så snabbt, samtidigt kommer det att finnas en hel del luft inuti. Ju mer luft kommer in i magen, desto mer gasbildning ge detta. Om du kan låta hunden äta lugnare, kommer det att leda till mindre förekomst av gruvgas.

Förslag

En övergripande god hälsa för din hund bidrar till god matsmältning. Varje hund behöver tillräckligt med motion. Gå en promenad med din hund ofta och se till att det kan förlora sin energi. Detta kommer att bli hans inälvor göra bra.
(0)
(0)

Kommentarer - 1

Jag har två tyska stolpar från ett bo ?? Samma mat och motion ?? Nu en av de två enormt till stanken. Fisar hela dagen med verkligen hemskt luft ?? Hur kan en stink och den andra inte? Kanske någon har idéer?

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha