Olympic favorit: de nederländska judoka - guldband

Carrolin Bjorkman Februari 27, 2016 Sport 5 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Vid de olympiska spelen 2008 är ett antal judoutövare favorit för en medalj. Gör tio holländska judoutövare som tävlar i de olympiska spelen. Dessa är: Edith Bosch, Dex Elmont, Guillaume Elmont, Dennis van der Geest, Deborah Gravenstijn, Henk Grol, Ruben Houkes, Mark Huizinga, Carola Uilenhoed och Elisabeth Willeboordse. Vad är deras chanser?

Vilka är chanserna för Edith Bosch?

År 2003 tog Edith Bosch en bronsmedalj på VM. Edith Bosch gör för andra gången i OS. Under de olympiska spelen i Aten 2004 Edith Bosh vann en silvermedalj. Samma år blev hon europamästare. År 2005 blev hon europamästare samt världsmästare. År 2007 var hon trea i EM. Med tanke på dess landvinningar och erfarenheter gör Edith Bosch bra chans på nytt att vinna en medalj. Huruvida denna tid guld är svårt att spela.

Vilka är chanserna för Dex Elmont?

År 2005 var Dex Elmont sjunde på World Judo. Under 2007 och 2008 Elmont var dubbelt femte på EM. Chanserna för en medalj för Dex Elmont i OS ska inte överskattas, även om man vet aldrig med judo. Men med tanke på hans tidigare resultat, jag tror inte att Dex gå för en medalj.

Vilka är chanserna för Guillaume Elmont?

Jämfört med sin bror Dex, genomförande av Guillaume Elmont lite bättre. Det började år 2002 ganska måttlig med en sjunde plats på EM. År 2005 var det redan mycket bättre. när första vanns på VM och en femte plats i EM. År 2006 fanns det en bronsmedalj vid EM. Och under 2007 både EM och VM förtjänat en tredje plats. Under EM 2008 Elmont vunnit mer silver. Med tanke på resultatet av Guillaume måste garanteras en medalj i den. Det är emellertid svårt att förutsäga vilken färg det är.

Vilka är chanserna för Dennis van der Geest?

Utförandet av Dennis van der Geest kan vara där. I Aten var en bronsplakett bort. På är VM en gång guld, två silver och två brons uppnås vid eller + 100 kg eller öppen klass. Under EM med + 100 kg öppen klass tog två guld, tre silver och fem brons. Med tanke på dessa landvinningar kan hamna Dennis för en medalj stödberättigande. Men hans sista stora prestation går tillbaka till 2005. Det är tre år sedan. Det är oklart hur väl form av Van der Geest är nu. Så jag skulle inte riktigt vet om det finns några medaljer.

Vilka är chanserna för Deborah Gravenstijn?

Deborah vann brons vid OS 2004 i Aten. De mest tilltalande föreställningar går tillbaka från flera år tillbaka. År 1998, 200 under 1999 och slutade trea i EM tre gånger. År 2001 vann hon silver i både EM och VM. År 2005 bytte hon ut i förtid under EM och VM i 20005, hon var tvungen att vara frånvarande på grund av skada. Så det är mycket svårt att uppskatta hur dess form är idag. Hon förmodligen inte kommer att kvalificera sig för en medalj. Men vem vet.

Vilka är chanserna för Henk Grol?

Henk Grol är en kommande människa. År 2008 var han på EM först. Han har kvalificerat sig för de olympiska spelen på bekostnad av Elco van der Geest. Jag tror att han har definitivt en chans till medalj om han kan stå emot trycket.

Vilka är chanserna för Ruben Houkes?

På den tiden jag skriver den här artikeln Ruben Houkes vann brons vid OS 2008 så att vi kan vara kort om hans chanser. Vilka var där och han har tagit.

Vilka är chanserna för Mark Huizinga?

Mark Huizinga gör för fjärde gången under OS. Redan 1996 i Atlanta, vann han brons. 200 i Sydney guld han förde till Nederländerna. Och i Aten 2004 var det återigen brons. Så framgångsrik som han har varit på OS, så summariskt hans prestationer under fotbolls-VM. Han har bara en bronsmedalj vann 2005. Vid EM, han var framgångsrik i olika viktklasser. Totalt vann han fem bronsmedaljer, två silver och sex guld. Förra gången guld var 2008. Han är fortfarande i toppform. Jag uppskattar chanserna för Mark på en medalj hög.

Vilka är chanserna för Carola Uilenhoed?

Carola Uilenhoed lyckas från 2005 EM och VM. På de olika europeiska mästerskapen, vann hon två silvermedaljer hittills. På de olika VM vann hon två brons. Baserat på dessa resultat, kan vi Owls Hat linje bland utmanarna för en medalj. Guld verkar alltför ambitiöst.

Vilka är chanserna för Elisabeth Willeboordse?

Även Elisabeth Willeboordse framgångsrikt sedan 2005. Hittills vann hon brons och guld i EM och brons på VM. Med detta är hon definitivt en medalj utmanare. Vilken färg det kommer att bli, måste vi vänta.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha